- 24 Aralık 2012
- 284
- 0
bende böyle yapmıştım yiyemedim döktümnasıl yaptınız kızlarr tarifiniz nedir
ben genelde sebze çorbasını yaparım yağsız sade
benim hazırladığım işte içinde domates biber meydanoz soğan bir de lahana... o kadar mı kötüü yaa?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende böyle yapmıştım yiyemedim döktümnasıl yaptınız kızlarr tarifiniz nedir
ben genelde sebze çorbasını yaparım yağsız sade
benim hazırladığım işte içinde domates biber meydanoz soğan bir de lahana... o kadar mı kötüü yaa?
görüşürüz tatlım çok yeme hakızlarben cıkıyorum yarın görüşmek üzere....
bakalım aksama neler yicez evde hehe :)
güle güle tatlımmmkızlarben cıkıyorum yarın görüşmek üzere....
bakalım aksama neler yicez evde hehe :)
kızlar blenderden geçirip şu an içiyorum içine tuz ve kara biber kattım.. ve normal bana geldicanım bence o çorbayı hiç deneme
lahana salatası yap ye çok daha güzel
valla içebilyorsan ne güzel tatlım iç iç yarasınkızlar blenderden geçirip şu an içiyorum içine tuz ve kara biber kattım.. ve normal bana geldi
dediğim gibi ben böyle çorbalara alıştım ve menülerimde normal yaptığım çorba bunları içeriyor üstesinde havuç ıspanak brokoli karnabahar kabak ve pırasa
belki de siz alışmamışsınız böyle çorbalara
kızlar blenderden geçirip şu an içiyorum içine tuz ve kara biber kattım.. ve normal bana geldi
dediğim gibi ben böyle çorbalara alıştım ve menülerimde normal yaptığım çorba bunları içeriyor üstesinde havuç ıspanak brokoli karnabahar kabak ve pırasa
belki de siz alışmamışsınız böyle çorbalara
sağ ol tatlım.. ilginç ama beni tok tuttu o kadar acıktım akşama doğru içtikten sonra çok tok hissettim yanında başka bir çorbam vardı o da sebzeli zor bitirdim.. ziyan olmasınnnafyet olsun ozaman tatlım içebldgn kadar iç zayıflatma etkisi var lahana corbasının:)
sağ ol tatlım.. ilginç ama beni tok tuttu o kadar acıktım akşama doğru içtikten sonra çok tok hissettim yanında başka bir çorbam vardı o da sebzeli zor bitirdim.. ziyan olmasınnn
afyet olsun cnm tam tarifi yazarmsn tekrar denemek istiyorum ama senin yaptıgın gibi yaz:)
canım tarifi bu
içinde bir demek maydanos+ 1 küçük soğan+ 1 domates+ 1 adet biber+ 1/4 beyaz lahana
hepsini yıkarsın domates soyup kabaca doğrarsın soğan biberi ve lahanayı da aynı şekilde,,, hepsini tencereye koy su sebzeleri kapacak kadar doldur koy ocağa... yumuşayana kadar pişir
piştikten sonra blenderden geçir... içinde lifler kalır ben süzgeçten de geçirdim sonra tuz ve karabiber koyarsın
güzel olur aslında ben kerevizi koymuyorum. çorbayı dene içinde patates bezelye olmadıktan sonra istediğin sebzeyi katabilirsincokk sagol cnm yarın deniycem içinde kereviz ve taze sogan yok ya belki hos olur. İçine sarmısak ve 1 havucta atmayı düşünüyorum ben:)
gunaydın kıslar morelım cok bozuk eımle tartıstım cok kotu ustume geldı cok kılo aldın dıye
gunaydın kıslar morelım cok bozuk eımle tartıstım cok kotu ustume geldı cok kılo aldın dıye
günaydın kızlar
bu sabah çok şükür moralim yerinde tartıldım bu sabah 75,300 kg yaniii kilolar gidiyorrrrrrrrrrrr
neyse bugün kahvaltım:
22 gr kepekli ekmek
20gr light peynir
1/2 domates+ 1/2 salatalık
1 yağsız omlet
1 kupa şekersiz naneli yeşil çay