- 13 Ağustos 2011
- 380
- 0
kız yetecek mi bunlar
yetmiycek belki ama sabah tartıda 1bucuk kg fazla görünce cok üzüldüm ve kendimi suya ve yesl caya verdm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kız yetecek mi bunlar
canımcım cok az yıyosun bu ne :))
normalde bu kadar yedmiyodum cnm ama bugün sabah tartıda 1 bucuk kg fazla cıktm hemde kacamak yapmadım pzar gece azcık yapmstm o da ekmeksz 2 dilim kasar ve sucuk yedim bu yani. ama birden bire 1 bucuk kg fazla cıktm bu ne yani hak mı bu cok üzüldüm sabhtan beri morelm bozuk reglime veriyorum bakalm 3 gün sonra cıkcak ortaya bende kendme 4 günlüğüne ceza veriyorum böle. kednimi suya ve yesil caya verdim. 4 gün sonra normale döncem.
ayrıca ben nefsme hakm olamayn biriym azck yiyim 1 lokma yiym kendmi tutamam ondan bölesi iyi benm için. kendme displinli bi program araysı içindeyim...
canım bence reglinden dolayı bu kadar fazla çıkmıssındır cnku ben kacamak yaptığım halde 400-500 gr alıyorum mesela senın onunla ilgilidir.
yinede dayanabiliyorsan ıyı tabıkı ama ben ıstesemde kendımı bu kadar sıkamam..
sağol tatlımafiyet olsun canım benım..
afiyet bal şeker olsunsabah :
1 dilim tam buğday ekmek
azcık sucuklu yumurta
peynır
şekersız cay
öğlen:
yarım kase tarhana çorbası
fırında tavuk
yoğurt
canım sıkma kendini bu kadar çünkü reglden oyetmiycek belki ama sabah tartıda 1bucuk kg fazla görünce cok üzüldüm ve kendimi suya ve yesl caya verdm
desteklernz için sagolun rahatladım biraz:):)canım sıkma kendini bu kadar çünkü reglden o
dayanabiliyorum cnm. ben öle ondan 3 kasık alıym bundan 1 kasık yiyim yapamıorm daha cok acıkıorm. ama yemeynca acıkmıorm:) ins reglidendr emeklerm bosa gtsn istemiyorum
kızlar çok suçluyum
bugün diyet çok iyi gidiyordu taa ki annem dolma gönderene kadar yedim hemde bir sürü yedim çoooooooookk pişmanım
eşime diyorum bana yeme de şişkosun de diye ama demiyo şişko değilmişim bana yeme diyemezmiş şişko olsamda söylemezmiş kırılırım dye ama desin istiyorum yoksa böyle dolma yerim işte
çok haklısın pis şişkoyum ben hemen bisiklete binmem lazım spor yapmam lazımŞİŞKOO babycana bakın kızlarr bı sürü dolma yemiş yuh onaa
ne diyelim ki yemişsin artık olan olmuş
çok iyi olmuş canım.inş verenlerden olacaksınkızlar ayın 25 inde kilo bildirimi yapcaz ona göre..gramlar değil kilolar konuşçak bu sefer
bakalım ben yıne kılo alanlarda mı verenlerde mi olucam :26:
hmm anladım canım..ee kısıden kısıye bunyeden bunyeye değişiyor işte..ah ah keske bende yemeden durabılsem evde olsam neyse de yatar kalkar durarım ama ıste olunca canım hep bişeyler çekiyor
ara:1 elma
ara:2 sütlü nescafe
ara abartılı
Dünden kalan diyet elmalı tatlı
ufak bir kase tarçınlı yoğurtt
6 tane kürü üzüm - 1/2 ceviz
akşama doyasıya yağsız sebze çorbası
kızlar lahana çorbası hiç denediniz mi??? Yağ yakıyormuş
pişirdim bakalım ne kadar etkili olacak
bu arada pembenot hiç girmedi.. Inş iyidir
verdaya katılıyorum tadı çoooooooook kötüara abartılı
dünden kalan diyet elmalı tatlı
kızlar lahana çorbası hiç denediniz mi??? yağ yakıyormuş
bu arada pembenot hiç girmedi.. inş iyidir
verdaya katılıyorum tadı çoooooooook kötü
çok haklısın pis şişkoyum ben hemen bisiklete binmem lazım spor yapmam lazım
çok iyi olmuş canım.inş verenlerden olacaksın
BENDE EVEDE OLUNCA YİYORUMM:s
ara abartılı
dünden kalan diyet elmalı tatlı
kızlar lahana çorbası hiç denediniz mi??? yağ yakıyormuş
bu arada pembenot hiç girmedi.. inş iyidir
ben daha önce 2 kez pişirdim ama 1 kase bile bitiremeden döktüm çöpe Tadı cok kötü
nasıl yaptınız kızlarr tarifiniz nedir
ben genelde sebze çorbasını yaparım yağsız sade
benim hazırladığım işte içinde domates biber meydanoz soğan bir de lahana... o kadar mı kötüü yaa?