Günaydın kızlar.Giremedim kaç gündür,kilo bildirimi yapmak için girdim.104,8.Çok az ama olsun bu hafta ne spor yaptım ne de yemeğe dikkat ettim.Ben azmimi kaybettim kızlar ya çok canım sıkılıyor.2 ayda 14kg verdim diye sevinirken 5kg'ını geri aldım.Eşimde anladı kilo aldığımı "yüzün şişti"diyor.
Bu arada mesajı yazarken tv açtım,sh.w tv 'de ünlü bir diyetisyen 40kg vermiş erkek hastasıyla konuk.Diyette nelerin yenmesi gerektiğini anlatıyor.Metabolizmayı hızlandırmak için:tavuk,siyah turp,mantar,enginar(yapraklarıyla),yeşilçay(günde 3 kere),balık(sadece ızgara),yumurta,hertürlü salata (nar ekşisi ile),çörek otu ,tam buğday ekmeği,nohut ,kuru fasülye (az etli+1tatlı kaşığı zeytin yağı),yeşil biber,armut(kabızlık için),kuru hurma(tatlı krizi için),ananas ve kızmızı greyfurt suyu(yarım bardak),ıspanak,yoğurt+yulaf,tarçın+elma(fırında tatlı,şekersiz),elma sirkesi(öğlen ve akşam yemeklerden sonra 1tatlı kaşığı,sabah boş mideye içilmeyecek),pırasa.bunlar yağsız haşlama veya ızgara tüketilecekmiş."fırınlamada yağlı kağıt kullanmayın" dedi.
Oooooooof dinlerken iyi hoşta uygulamak zor.2 ay önceki azmimi geri istiyorum.
Aylincim mesaj için sağol canım yeni gördüm.700gr gitmiş ama spor yapmadım dediğim gibi.Hatta eşim bugünde oruçlu gece 1'de 1 tabak makarna +meyve yedik.