Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

öğlen menüm
1 kase mercimek çorbası
1 dilim tam buğdak ekmeği
azcık yoğurt

gunaydın kıslar nasılsınız dun hafta tatılımdı gremedım ama kacırdım galıba pızzalar havada ucustu yazamıyorum oyuzden menumu:KK43:

hmm anladım cnm tmm pekı..sana kızamıyorum cnku benımde diyet bozuldu..ama yılmak yok devam edıcezzz..

geçmiş olsun cnm.saçmalama cnm benim biz bozunca bize nasıl kızıyodun şimdide kendini toparla hani zayıflayıp hamile kalmayı düşünüyodun neoldu çocuk istemiyomusun onun için kendine gel zayıflayıp Allahın izniyle hamile kalıp çocuğunu kucağına alıcan ve az kilo kalıcan ve o hamileliğindeki kiloları vericen ve bebişinin çıtır annesi olcak yoksa böyle yiyip hamile kalırsan bebişinin şişko annesi olcan ve kendinden hep iğrencen çünkü bende öyle olup hayata küsmüştüm.

saol tatlım..haklısın yaa..kendıme gelmem gerek..yemeyi kesmem gerek..h.sonu bıde gorumcemın nısanı var o zamana kadar zayıflıcaktım sozde..zayıflamak yerıne kılo aldım offff

geçmiş olsun tatlım bol bol sıcak şeyler iç biran önce toparlanırsın inş.liste içinde hiç önemli degil canım sıkma canını :KK54:

saol cnm..sende hasta olmustun demı :KK1: suan ıyısın ama...vlla ıcıme dert oldu yazamadım dıe..bi daha olmaz :KK34:

bendebaşlıyorum önümüzdeki hafta diyetisyene gidicem acıbademe listemi paylaşırım

tmm cnm sevınırız...

Merhaba Kızlar
Siteye yeni üye oldum.
Forumda dolaşırken yazılarınızın birçoğunu okudum. Ben de uzun süredir zayıflamak isteyen ama bi türlü başlayamayan birisiyim. ama artık yeter ben de eski zayıf halime kavuşacağım inşallah. Beni de aranıza alırsanız sevinirim :)

hoşgeldinn hoşgeldinnn :KK9::KK9: :KK9: bize takılabilirsin cnm elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırız.. :KK16:

Arkadaşlar merhaba.reklamlarına kanıp %100 iade garantisi verdikleri için lıneatabs solusıtan adlı zayıflama ürününden 2 kutu aldım ve 129 tl. ödedim ama zayıflamayı bırakın üzerine kilo bile aldım rahat yiyebilirsiniz dedikleri için :KK43: iade etmek istiyorum binbir bahane ile iade de almıyorlar şimdi :KK43:( sakın denemeyin arkadaşlar,zaten dr.gürkan kubilay'da dava etmiş bu ürünü pazarlayan firmayı.

ara öğün: 1 muz öğlen 6 kaşık kısır 100 mekik 700 kadar ip yarım saatte müzik açıp dans ettim

ben bugün abarttım vallaha ne bulduysam yedim ya ne oldu bilmem çok acıkıyorum sporda yapmadım 2 gündür hep akşamları yapıyorum:KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:

İyi akşamlar
Bütün gün vaktim olmadı ancak şimdi yazabiliyorum.
bugün neler yedim onları yazayım sizler de fikirlerinizi söyleyin lütfen

Sabah: 1 tost 1 fincan yeşil çay

Öğlen : 1 tabak tavuklu bulgur pilavı (ekmek yok)

Akşam:1 kase şehriye çorbası, 2 tane biber dolması, 1 kase yoğurt 1 dilim kepekli ekmek
gün boyu bol bol su
Saat 17.00 dan beri birşey yemedim.
Şimdi de yeşil çayımı içtim :) Belki acıkırsam daha sonra bir elma :)

Bugün yediklerimi yazsam bilmem burası alır mı?...

Babam geldi,oradan buradan sohbet derken oo oooooo..

Bu gün diyet miyet yoktu anlaşılan...

Bu haftada kilo veremeyeceğim galiba.Öyle hissediyorum..:KK50:

selam kizlar nasilsiniz, i$lerim çok yogun gece yorgun oluyorum nete giremiyorum

bu arada adetime 2-3 gün kaldi ve i$tahim çok ama çok açikk :KK43:(

Sabah misir gevregi yulaf ezmesi süt : hepsinin toplami bir bardak

ara sütsüz $ekersiz kahve

ögle : bir bir buçuk kase ha$lanmi$ fasülye+ha$lanmi$ ye$il fasülye
bir tane köfte
bir tane diyet yogurt
bir $ekersiz sütsüz kahve

ara : bir tane sütsüz sicak çikolata ve bir kuru erik
bir diyet yogurt

ak$am (patlama ani)

bir kase k fleks
iki ka$ik Nutella
iki ka$ik $ekersiz fistik ezmesi
bir çatal makarna, bir çatal sucuklu yumurta

gunaydın kıslar nasılsınız
dun yıne kacamaklar oldu ama bakalım ne olucak bu hafta:KK43: ev tasıyacagım bır hafta ıcınde nasıpse nstres yapmtım ki stres bana yedırır

günaydın kızlar

dün akşam üstü
100 gr yoğurt + 6 badem

akşam yiyemedim sinirden sonra olaylar halledildi ama canım tek istediği şey o da soda çerez ( 6 badem +8 tane ceviz )
çok sütlü sulandırmış kahve tükettim :KK14:

afiyet olsun ama akşam yeme fazla

malesef :KK43: aksam da kuru pasta ve makarna yedım..

ara öğün: 1 muz öğlen 6 kaşık kısır 100 mekik 700 kadar ip yarım saatte müzik açıp dans ettim

pembe senı canı gonulden tebrık edıyorum cnm bu ne azım boyle...
evde son durumlar nasıl ?

ben bugün abarttım vallaha ne bulduysam yedim ya ne oldu bilmem çok acıkıyorum sporda yapmadım 2 gündür hep akşamları yapıyorum:KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:

aynen bende cok acıkıyorum cnm eskı azmım kalmadı cok uzuluyorum buna :KK43:

akşam:sıcak çikolata 1 bardak 500 kadar ip yarım saat dans ettim

afiyet olsun cnm..

İyi akşamlar
Bütün gün vaktim olmadı ancak şimdi yazabiliyorum.
bugün neler yedim onları yazayım sizler de fikirlerinizi söyleyin lütfen

Sabah: 1 tost 1 fincan yeşil çay

Öğlen : 1 tabak tavuklu bulgur pilavı (ekmek yok)

Akşam:1 kase şehriye çorbası, 2 tane biber dolması, 1 kase yoğurt 1 dilim kepekli ekmek
gün boyu bol bol su
Saat 17.00 dan beri birşey yemedim.
Şimdi de yeşil çayımı içtim :) Belki acıkırsam daha sonra bir elma :)

cnm aksam yemeklerinde bende ekmek kullanma..bana diyetısyenım sabah ıkı dılım oğlen bır dılım aksam ekmek vermemıstı makarna pilav ve tatlı kesınlıkle yasaktı..ama ben yıyorum malesef :KK43:

Bugün yediklerimi yazsam bilmem burası alır mı?...

Babam geldi,oradan buradan sohbet derken oo oooooo..

Bu gün diyet miyet yoktu anlaşılan...

Bu haftada kilo veremeyeceğim galiba.Öyle hissediyorum..:KK50:

bendeeee..hatta almışım bıle :KK43: bu sabah tartıldım 71.3 cıktım :KK43:
off offf azcık yıyelım sısıyoruz ne olcak boyle ya ağlamak istiyorum..

selam kizlar nasilsiniz, i$lerim çok yogun gece yorgun oluyorum nete giremiyorum

bu arada adetime 2-3 gün kaldi ve i$tahim çok ama çok açikk :KK43:(

Sabah misir gevregi yulaf ezmesi süt : hepsinin toplami bir bardak

ara sütsüz $ekersiz kahve

ögle : bir bir buçuk kase ha$lanmi$ fasülye+ha$lanmi$ ye$il fasülye
bir tane köfte
bir tane diyet yogurt
bir $ekersiz sütsüz kahve

ara : bir tane sütsüz sicak çikolata ve bir kuru erik
bir diyet yogurt

ak$am (patlama ani)

bir kase k fleks
iki ka$ik Nutella
iki ka$ik $ekersiz fistik ezmesi
bir çatal makarna, bir çatal sucuklu yumurta

olsun cnm benım kolay gelsın sna :) ya kızım bu ara topikteki kızların da iştahı açık maşallah yanı ben başta olmak üzere anlamıyorum ne oldu :KK43:

gunaydın kıslar nasılsınız
dun yıne kacamaklar oldu ama bakalım ne olucak bu hafta:KK43: ev tasıyacagım bır hafta ıcınde nasıpse nstres yapmtım ki stres bana yedırır

canımcım allah yardımcın olsun tasınmak zor..az yemeye calış sende bı dunya ısın olcak bak tasınırken :KK66:

günaydın kızlar

dün akşam üstü
100 gr yoğurt + 6 badem

akşam yiyemedim sinirden sonra olaylar halledildi ama canım tek istediği şey o da soda çerez ( 6 badem +8 tane ceviz )
çok sütlü sulandırmış kahve tükettim :KK14:

günaydın canımcım afşyet olsun..
olaylar halledildi derken neler oldu evde son gelişmeler nasıl ?

günaydın cnm arkadaşlarım
akşam ki menüm3 kuru pasta tuzlu
1 tabak makarna yoğurtlu
azcık tahin helvası

diyet menüsü deil yanı bariz kilo almak icin :KK5::KK5::KK5: ama yedım napim

sabah kahvaltımyarım kaşarlı poğça
mınıcık tam buğdak ekmeği
zeytin
peynir
şekersiz çay

X