Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

günaydın cnm arkadaşlarım
akşam ki menüm3 kuru pasta tuzlu
1 tabak makarna yoğurtlu
azcık tahin helvası

diyet menüsü deil yanı bariz kilo almak icin :KK5::KK5::KK5: ama yedım napim

sabah kahvaltımyarım kaşarlı poğça
mınıcık tam buğdak ekmeği
zeytin
peynir
şekersiz çay

tatlım sen baya kaçırmışsın ya

kendimi salmıycam tatlım herkez görecek zayıfladımı dahada hırs ettim sanki beni şişmanım diye bıraktı diye düşünüp kendimi suçluyorum çünkü her vücudumu gördüğünde ıyy iğreniyorum senden giyin hemen kat kat olmuşsun ne iğrenç vücudun var okadar kötüyümki onları hatırladıkça dahada hırslanıyorum

günaydın cnm arkadaşlarım
akşam ki menüm3 kuru pasta tuzlu
1 tabak makarna yoğurtlu
azcık tahin helvası

diyet menüsü deil yanı bariz kilo almak icin :KK5::KK5::KK5: ama yedım napim

sabah kahvaltımyarım kaşarlı poğça
mınıcık tam buğdak ekmeği
zeytin
peynir
şekersiz çay

afiyet olsun sanada tatlım

sabah
1kupa greyfurt suyu
domates salatalık
peynir
yeşil zeytin :KK56:

kızlar artık ara yapmıyorum canım istemiyor.kızlar greyfurt suyu için çok etkili :KK34:

kendimi salmıycam tatlım herkez görecek zayıfladımı dahada hırs ettim sanki beni şişmanım diye bıraktı diye düşünüp kendimi suçluyorum çünkü her vücudumu gördüğünde ıyy iğreniyorum senden giyin hemen kat kat olmuşsun ne iğrenç vücudun var okadar kötüyümki onları hatırladıkça dahada hırslanıyorum

canım hep kendimizi suçluyoruz bu konuda şişman olduk iğrenç olduk.. sen kaç kilosun ki canım ( bakmadım listeye) eğer profil resminde sensen çok zayif görünüyorsun

Som gelişmeler işte annesi dün beni aradı haberi yoktu tabi ben de söyledim ne olduğunu.. çok kızdı ona : doktora gidin dedi hiç düşünüyor mu ? 2 çocuk öbüre bıraktı sana 2 çocuk bıraktı kim bakacak senin çocuklarına dedi.. bakacağım dedim ama almak istiyor !!! kim bakar ki alsa ...? annem bakar dedi.... o da koptu : bana güvenmesin bakmam dedi..neyse adam zaten ne avukata ne kimseye sormamış sadece patronuna sormuş anlatmış adam da ona kızmış ne boşanması diye.. neyse akşam yine konuştuk kızdı neden annesine anlattım neden acele ettin bana sordu bende içimde ne varsa döktüm sustu annesinin dediklerini de anlattım... sonra geldi ayağıma af diledi sinirden olmuş salaklık olmuş... bir daha olmayacak doktora gitme ben seni dinlerim dedi.. ben de kırmadım yine .. kabul ettim

Som gelişmeler işte annesi dün beni aradı haberi yoktu tabi ben de söyledim ne olduğunu.. çok kızdı ona : doktora gidin dedi hiç düşünüyor mu ? 2 çocuk öbüre bıraktı sana 2 çocuk bıraktı kim bakacak senin çocuklarına dedi.. bakacağım dedim ama almak istiyor !!! kim bakar ki alsa ...? annem bakar dedi.... o da koptu : bana güvenmesin bakmam dedi..neyse adam zaten ne avukata ne kimseye sormamış sadece patronuna sormuş anlatmış adam da ona kızmış ne boşanması diye.. neyse akşam yine konuştuk kızdı neden annesine anlattım neden acele ettin bana sordu bende içimde ne varsa döktüm sustu annesinin dediklerini de anlattım... sonra geldi ayağıma af diledi sinirden olmuş salaklık olmuş... bir daha olmayacak doktora gitme ben seni dinlerim dedi.. ben de kırmadım yine .. kabul ettim

ii yapmışsın cnm valla çok sevindim inşallah düzelir hep mutlu olun

ii yapmışsın cnm valla çok sevindim inşallah düzelir hep mutlu olun

sağol canım senin için aynısını temenni ediyorum... hakkkaten erkeklerin beyni çok basit biz karmaşık ve derince düşünüyoruz kendimi suçlayınca tabi onlar kusurusuz çıkıyorlar hep kusur bizde kalıyor ne yazık ki öyle olmuyor.. durumumz farklı kesin sana sahip çıkan kimse yok. ben en az annesi ona karşı çıktı o da anladı hatasını... allah seni hiç yalnız bırakmasın

[sıze=3]ya canlarımm size ne oldu böyle kendinizi saldınızzz.. Ben sizi örnek alıyorummm devam edebilmek içinnnnnnn
kendinize gelin yahuuuu
[/sıze]

valla aynı tatlım.kahvaltım:1 bardak ıhlamur 300 kadar ip

CNM senın zaten kılon yok ki ya 56.5 te ne yani..azcık yemen gerek..

tatlım sen baya kaçırmışsın ya

off sormaa..2 gundur wc ye çıkamadım patlıcak gibi hissediyorum kendimi

senın eşin harbi manyak ya..kızım 56 kilosun ve boyunda 1.60 hangi katlardan bahsediyor acaba..yuh diyorum başkada biley demiyorum..

sabah
1kupa greyfurt suyu
domates salatalık
peynir
yeşil zeytin :KK56:

kızlar artık ara yapmıyorum canım istemiyor.kızlar greyfurt suyu için çok etkili :KK34:

afiyet olsun cnm ne guzel azcık yemısın :) bende greyfurt suyu ıcıyodum ama smdı hastayım dıe ılaç kullanıyorum içmiyorum o yüzden..

cnm esın bence kendı doktora gıtsın yada sız bırlıkte gıdın psıkologa..bız gıttık faydasını gorduk benım esımınde dengesiz hareketlleri vardı suan ıyı allaha sukur...hemen en ufak tartışmada gemiler yakılmasın yanı cocuklara yazık günah..
ınsallah bu saatten sonra esın aklınu başına alırr..

[sıze=3]ya canlarımm size ne oldu böyle kendinizi saldınızzz.. Ben sizi örnek alıyorummm devam edebilmek içinnnnnnn
kendinize gelin yahuuuu
[/sıze]

off canım sorma ya havalardanmıdır nedir bilemedim ki...hiiçç diyet yapasım yok

CNM senın zaten kılon yok ki ya 56.5 te ne yani..azcık yemen gerek..

off sormaa..2 gundur wc ye çıkamadım patlıcak gibi hissediyorum kendimi

senın eşin harbi manyak ya..kızım 56 kilosun ve boyunda 1.60 hangi katlardan bahsediyor acaba..yuh diyorum başkada biley demiyorum..

afiyet olsun cnm ne guzel azcık yemısın :) bende greyfurt suyu ıcıyodum ama smdı hastayım dıe ılaç kullanıyorum içmiyorum o yüzden..

cnm esın bence kendı doktora gıtsın yada sız bırlıkte gıdın psıkologa..bız gıttık faydasını gorduk benım esımınde dengesiz hareketlleri vardı suan ıyı allaha sukur...hemen en ufak tartışmada gemiler yakılmasın yanı cocuklara yazık günah..
ınsallah bu saatten sonra esın aklınu başına alırr..

off canım sorma ya havalardanmıdır nedir bilemedim ki...hiiçç diyet yapasım yok

canım ben size böyle gerince yemekler dalışım geliyor wallaha billaha... ama tartılınca baktım 75,6 oldum :KK76:ondan kendimi frenliyorum.. az da versem bile çünkü bu hafta hiç fazla yemedim hatta geçen haftalara göre çok az yedim... yine diyorum ki ramazan kadar 65 kg olsam iyi olur... yani unutma hedefini.
eşime gelince doktor muhabbetini hala kabul etmiyor gördüğüm kadarıyla...ama kendisi söyledi saçmalık ve sinir oldu.. dün konuştuğumda susturdum hep.. ve düşünüyordu.. sanırım anladı sorununu.. bir daha olursa mutlaka ailesini çağıracağım

malesef :KK43: aksam da kuru pasta ve makarna yedım..

pembe senı canı gonulden tebrık edıyorum cnm bu ne azım boyle...
evde son durumlar nasıl ?

aynen bende cok acıkıyorum cnm eskı azmım kalmadı cok uzuluyorum buna :KK43:

afiyet olsun cnm..

cnm aksam yemeklerinde bende ekmek kullanma..bana diyetısyenım sabah ıkı dılım oğlen bır dılım aksam ekmek vermemıstı makarna pilav ve tatlı kesınlıkle yasaktı..ama ben yıyorum malesef :KK43:

bendeeee..hatta almışım bıle :KK43: bu sabah tartıldım 71.3 cıktım :KK43:
off offf azcık yıyelım sısıyoruz ne olcak boyle ya ağlamak istiyorum..

olsun cnm benım kolay gelsın sna :) ya kızım bu ara topikteki kızların da iştahı açık maşallah yanı ben başta olmak üzere anlamıyorum ne oldu :KK43:

canımcım allah yardımcın olsun tasınmak zor..az yemeye calış sende bı dunya ısın olcak bak tasınırken :KK66:

günaydın canımcım afşyet olsun..
olaylar halledildi derken neler oldu evde son gelişmeler nasıl ?
hayırlısı canım senin taşınmanın kalori verdirir.. sana kolay gelsin

tesekkur ederım ederımkızlar hareket olucak tabı cok ama bakalım nasılsa harekette var dıye yemesme bari:)

Benim gobek var zaten sadece ondanda kurtuldum mu tam olcak benim boyuma yasima gore 51 olmam lazimmis popom cok bide ama onu eruttm biraz onun icin sorun etmiyorm onu

1 porsiyon yağsız salata
2 yemek kaşığı bulgur pilavı
50 gr yağsız pişmiş tavuk göğsü

canım ben size böyle gerince yemekler dalışım geliyor wallaha billaha... ama tartılınca baktım 75,6 oldum :KK76:ondan kendimi frenliyorum.. az da versem bile çünkü bu hafta hiç fazla yemedim hatta geçen haftalara göre çok az yedim... yine diyorum ki ramazan kadar 65 kg olsam iyi olur... yani unutma hedefini.
eşime gelince doktor muhabbetini hala kabul etmiyor gördüğüm kadarıyla...ama kendisi söyledi saçmalık ve sinir oldu.. dün konuştuğumda susturdum hep.. ve düşünüyordu.. sanırım anladı sorununu.. bir daha olursa mutlaka ailesini çağıracağım

hmm doktora gitmeyi kabul etse iyi olurdu aslında cnm..nese umarım bı daha yapmazz..

Benim gobek var zaten sadece ondanda kurtuldum mu tam olcak benim boyuma yasima gore 51 olmam lazimmis popom cok bide ama onu eruttm biraz onun icin sorun etmiyorm onu

anladım cnm ne guzel valla keske senın kılonda olsam bende :) bu azımle sen onlarıda erıtırsın emınım..

6 kasik kereviz yemegi 3 kasik yogurt 500 kadar ip 100 mekik

yine kuş kadar yemişsin yaa..

X