- 10 Ağustos 2011
- 1.812
- 82
benim çocuklarımda okadar hiparaktif çocuklar ki hiç sanmıyorum dayanacağını bana herkez ay bu çocuklara nasıl bakıyon Allah sana sabır versin diyolardı evde sağlam bişey kalmıyodu gece zaten hiç uyumuyodum kaynanamda bakacak afedersiniz g.t yok zaten oğlunla birbirine gircekler
ohoo ozaman yandılar senınkıler..ıkı cocuğu bakmak bıde hiper aktif diyosun cok zor..1 ayda gerı verırler gıbıme gelıyor cnm..valla hakkınızda hayırlısı olsun..sunu yap bunu yap dıyemem ben canım ama ben olsam cocukları babasına vermezdım cnku sorumsuz bır adam yanı..
canım sen yakınsın onlar baksınlar anlaşırsın sonuçta kendini toparlarsın iş bulursun biraz büyümüş olurlar alırsın yanına.
ben çocukları bırakamam çok küçük yani bıraksam kendimi toparlayana kadar ( ki kendisi öyle bi şey bile teklif etti) çocuklarımdan vazgeçmiş olacakmışım.. bencil olacakmışım... çocuklarımın sevgisini hiç kaybetmek istiyorum...
şü an aklımdan neler geçiyor başım dönüyor çok fena oldum.. nasıl çalışacağım ve çocuklara bakacağım bilmiyorum.. temizlik yapmam gerekiyorsa part time yapacağım herhalde ki bundan daha iyi bir işe laykım ( lisans üstü mezunuyum ve 4 dil konuşuyorum) halime bakınca ölesim geliyor wallah
ay canım ya 4 dil ne demek sen bılıyomusn..tercumanlık yapabılırsın mesela..bence arastır derım..
cocuklarına gelınce bence esıne bırakma tatlım ilgi alaka gostermez cocuklara gıbıme gelıyor..
dediğin gibi canım öyle ucuza gidiyoruz.. ben de ucuza kendimi verdim.. ve ucuz şeyler kıymet verilmez.. millet gibi her kuruşunu koruyup baştan kıymetimi bildirdiysem boşanalım ibareti ağzından çıkmazdı..
oyle canım..bastan dısını gosterınce seslerı cıkmıyor ama bız ne yapıyoruz tamam askım olur askım peki aşkım tepemşze çıkartıyoruz..sonuc adam boşanalım diyor