Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amin canım sağ olasın adım Mona ... sevgi bitmiş doğru ve benim yazdığımı okuyanlarından öyle bir ifadede bulunmak bütün şüphelerimi kaldırdı...
1 ay önce kendisi bana yabancı gibi davranıyordu sadece çocuklarla zaman geçiriyordu ..sorun nedir sorunca : seni artık sevmiyorum sana karşı hiç bir duygu kalmadı senden soğudum diye bir tutumla devam etti ben kudura kudur ağladım.. soğumasının sebebi sorunca iddiaları bu :
1-surat yapıyormuşum ...sanki sabah kalkınca kendi kendime : acaba bugün bu asık surat moduna gireyim adamın hayatını karartayım gibi bir şey yapıyormuşum ama üzüntülü müyüm kötü müyüm .. önemi yokmuş
2- sigara içiyorum... : ben sigarayı içmeye sadece evlendikten sonra başladım ve sigaraya başlamadan önce demiştim doktora gideyim .. cevabı: ne doktoru gideceksin ..gitmeyeceksin!!
3- Moralım bozuk: haksızca gördüğüm hakaretlerden dolayı ve içimde oturmuş aşağılayıcı sözlerden öyle aşırı hassas oldum
4- şikayetçiyim: benim sağlık durumu çok kötü dizlerim beni hep taşımıyor(diyete başlamamın bir sebep daha), sırtımda bir omurilik yamukluğu var fazla ayakta durmamam lazım ( ki çok duruyorum) yatağımızın yayları çıktı kaburgalarıma karıştı o kadar çıkıntılı oldu ve söyleyince şikayet etmiş oldum, tepede oturuyoruz pazara yada süper markete gitmek için benim için mümkün değil yokuşlar süper dik hem de uzak.. ve çok örnekler var
bunları hepsini yuttum ve kendimi suçlu gördüm ve af diledim bile ...3 hafta sorunsuz ( kendisi için) geçti sonra sordum ne durumda bana diyor ki böyle devam edersen olur sana ısınırım...
kendimi bir çamaşır parçası gibi onu ip tek tutturan bir mandal o mandal giderse her şey gitti.. koşullu bir sevgi görmedim ve hiç kabullenmedim o kadar yalanlar yuttum ondan hiç soğumaya başlamadım çünkü hep güzel yanlara bakmak istemiştim
işte olayın sonucu bu
ay canım ınanmıyorum ya hem suclu hem guclu senın esın..su soledıklerıne bır bak..allahım ya aklıma almıyor.bi insan bir eş bunları nasıl soyler..daha soyledi madem sevmıyosun ayrıl demı..Allahım yardımcın olsun cnm..
ama bence bunlar kendılerıne cok guvenıyor esım benı bırakamaz bana muhtac dıyor o yuzden isteklerı gıbı at koşturuyorlar evde soleyım
canım sakın çocukları bırakma mahkemeye vereceksen boşanma davasını ... çocukları senin arkanda bırakman sana karşı çıkabilir .. genelde çocuklar annelerine verilir...Allah sabır versin canım benim ya ne şere...siz bunlar ya şimdi benimkide annesini aramış 2 çocuğu bıraksın kendi sikti....sin gitsin demiş şu an annanneanemin evine geldim ama çocuklarımsız ne yapçam bilmiyorum offf
yok be tatlım bu ara ben yarı ac deıl gayet tok geziyorum :)
afiyet olsun cnmcım..
masallah kız pembe..evdekı sorunlarına rağmen azmedip sporunuda yapıyosun diyetini de tebrikler
aa canım neden oldu kı acaba.. ınan fıkrım yok ...tamam bıtanem ya yazmam senı sorun yok ama doktora gıt bı istersen.sonucta günlerce aç kalmadık yanı yıyoruz sık sık
kız sen nerelerdesın kılo bildirimi yapmadın dıe lısteyı duzenlemedım ama az sonra duzenlicem napayım kı
Geçmiş olsun cankızzz..Elbette önce sağlık...
Aylincim (biliyorum gerçek adının bu olmadığını) hayretler içinde okuyorum yazdıklarını..
Elbet de herkesin evinde tartışmalar da,küslükler de oluyor ama,onun bile bir üslubu olmalı diye düşünüyorum..
Söz ağızdan bir kere çıktı mı maalesef tekrar geri dönüşü olmuyor..
Anladığım kadarıyla sizin evliliğiniz de sevgi bitmiş ama saygı da yerlerde..
Allah kolaylık versin bu durumdaki tümmmm insanlara..
inşallah canım kendini toparlarsın daha iyi bir hayata kavuşursun öyleyse tabi daha iyiCnm aslında onda kalmasıda ii cünkü ozamnda ayrldgmzda bana hic yardimci olmuyodu paralari orda burda yiyodu sorumlulk alsn hemde bnde calısrm hm toplrm kndimi cnku ailm sahp ckm yine aynlarni yapck onun icin smdlk onda dursun yarnda gdp bosanma davasi accam kendm
cankızz tatlım çok geçmiş olsun kusura bakma daha erken yazmadım :44: sen doktora git belki uyguladığın diyet sana uymuyor canım..sagoll canimmm doktora gideyimde devam etcemm
Cankizz gecmis olsun cnm ihmal etme tatlm dikkat et kendine
cankızz tatlım çok geçmiş olsun kusura bakma daha erken yazmadım :44: sen doktora git belki uyguladığın diyet sana uymuyor canım..
aaa sen niye bosaniyorsun cnm4 kaşık kuru fasulye
1/2 kase yayla çorbası
bu arada boşanıyorum.. artık hayırlısı
4 kaşık kuru fasulye
1/2 kase yayla çorbası
bu arada boşanıyorum.. artık hayırlısı