Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

Kahvaltı:
1 kk peynir
1 haşlanmış yumurta
4 tane çeri domates
3 zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
2 kupa şekersiz çay

Ara:
1 kupa şekersiz nescafe
1 tane küçüğünden tuzlu ev kurabiyesi

Ara:
1 ceviz
5 fındık

Akşam:
1 tabak etli bezelye
1 tane küçük tavuk baget (haşlama)
az yağlı salata
Yarım dilim tam buğday ekmeği
2 kupa şekersiz çay

günaydın

bugün erkenciyim kahvaltım bu:
1/2 dilim Ekmecik kepekli ekmek
2 cherry domates + 1 salatalık+ 4 tane zeytin
1 yağsız pişmiş omlet

günaydın kızlar daha kavhaltımı yapmadım ya dün akşam kızlar kaçırdım ben ya kardeşlerim cips yiyiyodu bende brtane layım dedim gerisi baya bir geldi yani çok pişmanım 1 saat müzik açıp oynadım 200 kadar ip netten açıp egzersizler yaptım ama sanmıyom yaktığımı baya yedim yani offffff kendimi salmamam gerekiyo ya

cnm nasıl verdin karararı omu dedi sen mi

GÜNAYDIN CANIM NASIL OLDUN??
ben sordum dün düşündün mü diye .. o da bana diyor ne düşünüyorsun böyle duyunca dedim ayrılalım tamam dedi hiç itiraz etmedi. söyledim ona ne olduğunu.. tamam dedi uzatma bu iş bitsin
eşyalar bana verecek para ve nafakayı konuştuk tamam dedi... yani bana tutunan yok . başında bela gibi durmuşum 3 sene boyunca... ben de ev arıyorum şu an.. ama olay benim için çok karışık memlekette evlenip buraya bildirdik.. boşanma nasıl olacak bilmiyorum
başta nafaka için ne kadar vereceksin bana diyor 600 lira... haksızlığa bak.. eski eşi çalışıyor oturduğu dairenin kirası ödemiyor bir de ilk başta 500 lira ona verdiği nafaka 600 yaptı hiç limse ona bi şey demeden .. bana gelince 600 lira diyor ben dedim 800 olacak ve dedim ki içinde herşey var ki yetmeyeceğini biliyorum..
ayrıca çocukları da almak istemiş dedim tek bana kalan onlar neden öbür çocuklarını almadın ki bunları elimden almak istiyorsun.. sustu sordu bakacak mısın.. bakarım dedim...
öyle olaya son verdik kız kardeşine de dedim ban diyor düşünün.. am bence düşünülecek bi şey kalmadı

cnm senin için hayırlısı olur ihşallah ii yapmışsın çocuklarını vermeyip nafakanıda alır bide devlette para veriyo boşandığında Allah hepimizin yardımcısı olsun cnm...iyim bende ama insan çocuklarını özlüyo ama aynı mahallede olduğumuz için içim rahat yani ne yaptıklarından haberm oluyo

aynı mahallede olmanız çok iyi canım tabi...
devletten para almak konusunda benim için mümkün olmayacak herhalde.. vatandaşlığım yok ki bu sene başvuracaktım...artık türkiye de kalabilecek miyim bilmiyorum..kalmak istiyorum sadece çocuklarım için babalarından mahrum olmasınlar ... çocuklar olmasaydı memlekete dönerdim kesinlikle

amin inşallah allah bize yardımcı olur

cnm senin işte çok karışıkmış ya aslında dicem çek git memleketine görmesinde çocuklarını ama işte yinede babası

cnm senin işte çok karışıkmış ya aslında dicem çek git memleketine görmesinde çocuklarını ama işte yinede babası

çocuklarımın ruh sağlığı için babasız büyümelerini istemedim hiç ama fedakarlık benden olsun...bu iş gitsin dediğinde onları düşünmedi zaten ama ben düşüneyim

çocuklarımın ruh sağlığı için babasız büyümelerini istemedim hiç ama fedakarlık benden olsun...bu iş gitsin dediğinde onları düşünmedi zaten ama ben düşüneyim

işte biz böyle dayanamıyoz neolursa olsun . olsun cnm ii düşünüyon tabikide hakkı çocuklara görmek

hadi yaa..demek oyle demiş..kızım bundan kurtulduğun iyi oldu...cocuklarıda arada gorursun bırak baksın.madem yardım etmıcem dıyor sana cocuklara baksın bakalım ne kadar dayancak

işte cnm bız bazen hata yapıyoruz gozumuz kapalı evlenıyoruz esımız ıcın kendı hayatımızdan geleceğimizden vazgeçiyoruz sonuç ne hüsran sen cektiğinle ve çalışmadığınla kalıyorsun..

bence de cnm bırak baksın bakalım nasıl bakıcaksa artık..sende çalışır birikim yaparsın..

yaaaaaaaa ama ben pazar günü giremeyeceğimi söyleyip kilo bildirimi yapmistım askolsun kızlar yaaaaaaaa

canım bu benım hatam özür dilerim görmedim inan..bende hatta pazartesi liste yapmadım senden ve cankızdan bıldırım gelmedi diye..

yaa canimm yiyorumm ama ginede elim titriyor kafam dolaniyorr
sekerim düsüyor galiba doktora gideyimde devam etcemmm :):)

sen once ıyı olda dıyete baslarsın yıne cnm..

afiyet olsun cnm optüm..

4 kaşık kuru fasulye
1/2 kase yayla çorbası

bu arada boşanıyorum.. artık hayırlısı

haydaa...konuştun mu eşinle?

bütün gün hiçbişy yiemedim
akşam ezogelin corbası 1dilim ekmek
bu arada artık 61.710 kiloyum ama listede yokum

kuşumm benım hatam kusuru bakma..

valla cnm yemıssın dıye bı dunya spor yapmıssın baksanaççya ben aksam pilav ve makarna yedım..hııııç spor yapmadan üstüne de yattım uyudum..

ayy canım yaa neler olmuş boyle adama bak ya herseyı kabul etmiş tmm dedı ya boşancak oylemı..ya ne kadar kolay yuva yıkılıyor boyle aklım almıyor..adamlar bunu evcılık oyunu sanıyor sanırım..

yakınsalar sana ıyı barı canım..

hakılısın cnm..sen anneysen oda baba sonucta cocuklar hasret buyumesın..

benim çocuklarımda okadar hiparaktif çocuklar ki hiç sanmıyorum dayanacağını bana herkez ay bu çocuklara nasıl bakıyon Allah sana sabır versin diyolardı evde sağlam bişey kalmıyodu gece zaten hiç uyumuyodum kaynanamda bakacak afedersiniz g.t yok zaten oğlunla birbirine gircekler

canım sen yakınsın onlar baksınlar anlaşırsın sonuçta kendini toparlarsın iş bulursun biraz büyümüş olurlar alırsın yanına.
ben çocukları bırakamam çok küçük yani bıraksam kendimi toparlayana kadar ( ki kendisi öyle bi şey bile teklif etti) çocuklarımdan vazgeçmiş olacakmışım.. bencil olacakmışım... çocuklarımın sevgisini hiç kaybetmek istiyorum...
şü an aklımdan neler geçiyor başım dönüyor çok fena oldum.. nasıl çalışacağım ve çocuklara bakacağım bilmiyorum.. temizlik yapmam gerekiyorsa part time yapacağım herhalde ki bundan daha iyi bir işe laykım ( lisans üstü mezunuyum ve 4 dil konuşuyorum) halime bakınca ölesim geliyor wallah

dediğin gibi canım öyle ucuza gidiyoruz.. ben de ucuza kendimi verdim.. ve ucuz şeyler kıymet verilmez.. millet gibi her kuruşunu koruyup baştan kıymetimi bildirdiysem boşanalım ibareti ağzından çıkmazdı..

cnm benim ya oku et bu hale düş cnm sen nerde oturuyosun kiralar nekadfar orda

canimm yanina al cocuklarini sonra pisman olursun coook özlersinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…