sinir olmamak elde değilki Allah kendi gibi ona gelin versin ihşallah bana ettiklerini oda ona etsin. benim için sadece artık hayatta çocuklarım var bakalım neolcak zor
kahvaltım 1 yumurta 1 bardak süt 500 kadar ip
bugün 3. evliliğimizin yıl dönümü...Moralım iyice bozuldu.. 1 ay önce hediye arıyordum.. bulamadım ona tablet alacaktım.. baktım adam hiç düşünmedi.. söyleyince ettiği lafa bak: sen hediyeyi korumuyorsun sahip çıkmıyorsun neden alayım ki neden?3 sene önce bana cep aldı... oğlum bazen alıyor oynuyor onun için korumamışım... son şakayıda yedim oğlum artık her yere ulaşmaya başladı ve laptop bile çekti 2 defa düşürdü tamirat parası bana girdi o kadar söylendi sanki ben düşürdüm... hala kendimi soruyorum neden burada duruyorum
canım benım merak etme sen allahım gosterır kızım yanına bırakmaz serfsiz ya....esınden utanmıyosun barı evlatlarından utan off gerıldım yıne...cocuklarını da elbette buyutursun hem anne hem baba olursun..elbette bu yasta ağır bır yuk ama sen basarırsın canım..
afiyet olsun sporcu kız
sinir olmamak elde değilki Allah kendi gibi ona gelin versin ihşallah bana ettiklerini oda ona etsin. benim için sadece artık hayatta çocuklarım var bakalım neolcak zor[/QUOTE
canım onu çok iyi biliyorum..allah da öyle versin bilsin senin değerini.. benimkinin eski eşinden neler gördü 10 senedir.. kaynanamı arayıp eşimi söverdi aşağılardı bir kuruş vermezdi cebinden ve düşününce hakikaten öyle erkekler böyle kadınları hak ediyor
sağolasın canım benim kendimi okadar azimli okadar güçlü hissediyorum ki yapabilirsin nur diyorum boşver üzülmeye deymez diyorum sana 5 seneni mahfetti neler yaptı düşünme bile çocukların var güçlü olmalısını salma kendini ozaman saldn ailene muhtaç oldun ezildin artık kendi ayyaklarımın üstünde durucam
sinir olmamak elde değilki Allah kendi gibi ona gelin versin ihşallah bana ettiklerini oda ona etsin. benim için sadece artık hayatta çocuklarım var bakalım neolcak zor[/QUOTE
canım onu çok iyi biliyorum..allah da öyle versin bilsin senin değerini.. benimkinin eski eşinden neler gördü 10 senedir.. kaynanamı arayıp eşimi söverdi aşağılardı bir kuruş vermezdi cebinden ve düşününce hakikaten öyle erkekler böyle kadınları hak ediyor
evet cnm oyle adama oyle kadın mustahakk
hiç düzelceğine inanmıyorum cnm öyle ağır şeyler yaptı affettim ki artık hiç sanmıyorum düzelceğine olan bana oluyo hastalık sahibi oldum
dünden kalan 4 adet yağsız pişmiş köfte
1 tabak yağsız karışık sebze
1 dilim ekmek
1 portakal
öğlen: 5 kaşık makarna 300 kadar ip 15 dk kou bandında yürüyüş
1 tabak nohut
1 tam buğday ekmek
1 kase cacık....
2 çatal tatlı...
kızlar bu ara tatlıya dayanamıyorum offffffff
ara sütlü kahve + 6 sigara
kizlarr ben diyeti biraktimm yapmak istiyorumm ama elim filan cook kötü titriyorr kafam dolaniyorr
esimde kizdii birdaha diyet lafini bile duymak istemiyorum dedii
yemek yiyorumm ama titreme 40dk sonra filan geciyorr ne olabilirkii
doktorada gidemedimm henüz
bugün 3. evliliğimizin yıl dönümü...Moralım iyice bozuldu.. 1 ay önce hediye arıyordum.. bulamadım ona tablet alacaktım.. baktım adam hiç düşünmedi.. söyleyince ettiği lafa bak: sen hediyeyi korumuyorsun sahip çıkmıyorsun neden alayım ki neden?3 sene önce bana cep aldı... oğlum bazen alıyor oynuyor onun için korumamışım... son şakayıda yedim oğlum artık her yere ulaşmaya başladı ve laptop bile çekti 2 defa düşürdü tamirat parası bana girdi o kadar söylendi sanki ben düşürdüm... hala kendimi soruyorum neden burada duruyorum
Merhaba kızlar.Geç girdim bugün.Sabahtan beri sarma sarıyorum evde belim koptu.Eşim oruç tutuyor 3 gün için zorluğu bana düştü.Hamileler gibi aşeriyor sanki.Gece yarısı yemek yedik.Sonrada sarma istedi.Hadi kırmiyim yapayım dedim ama resmen beni sabote ediyor.Benimde en sevdiğim yemek yemeden durulur mu? :18::18::18:
Arkadaşım sigarayıda yazmışsın çok güldüm.
anlıyorum ama bebiğin için bırakmalısın.Dışarıda bile içsen üzerine sinen nikotin bebeği etkiliyor.Ben ilaçla bırakmıştım 4 ay.sonra bir tane derken yeniden başladım ama bebek tedavisine geçtiğimiz anda bırakacağım.Onu düşün istersen.o kadar içiyorum ki öğünlerden bir parça oluvermiş... keşke bırakabilsem ama düşündükçe kafayi yiyecem ..o hale gelince sigarayi yiyesim bile geliyor
Geçmiş olsun cankızzz..Elbette önce sağlık...
Aylincim (biliyorum gerçek adının bu olmadığını) hayretler içinde okuyorum yazdıklarını..
Elbet de herkesin evinde tartışmalar da,küslükler de oluyor ama,onun bile bir üslubu olmalı diye düşünüyorum..
Söz ağızdan bir kere çıktı mı maalesef tekrar geri dönüşü olmuyor..
Anladığım kadarıyla sizin evliliğiniz de sevgi bitmiş ama saygı da yerlerde..
Allah kolaylık versin bu durumdaki tümmmm insanlara..
amin canım sağ olasın adım Mona ... sevgi bitmiş doğru ve benim yazdığımı okuyanlarından öyle bir ifadede bulunmak bütün şüphelerimi kaldırdı...
1 ay önce kendisi bana yabancı gibi davranıyordu sadece çocuklarla zaman geçiriyordu ..sorun nedir sorunca : seni artık sevmiyorum sana karşı hiç bir duygu kalmadı senden soğudum diye bir tutumla devam etti ben kudura kudur ağladım.. soğumasının sebebi sorunca iddiaları bu :
1-surat yapıyormuşum ...sanki sabah kalkınca kendi kendime : acaba bugün bu asık surat moduna gireyim adamın hayatını karartayım gibi bir şey yapıyormuşum ama üzüntülü müyüm kötü müyüm .. önemi yokmuş
2- sigara içiyorum... : ben sigarayı içmeye sadece evlendikten sonra başladım ve sigaraya başlamadan önce demiştim doktora gideyim .. cevabı: ne doktoru gideceksin ..gitmeyeceksin!!
3- Moralım bozuk: haksızca gördüğüm hakaretlerden dolayı ve içimde oturmuş aşağılayıcı sözlerden öyle aşırı hassas oldum
4- şikayetçiyim: benim sağlık durumu çok kötü dizlerim beni hep taşımıyor(diyete başlamamın bir sebep daha), sırtımda bir omurilik yamukluğu var fazla ayakta durmamam lazım ( ki çok duruyorum) yatağımızın yayları çıktı kaburgalarıma karıştı o kadar çıkıntılı oldu ve söyleyince şikayet etmiş oldum, tepede oturuyoruz pazara yada süper markete gitmek için benim için mümkün değil yokuşlar süper dik hem de uzak.. ve çok örnekler var
bunları hepsini yuttum ve kendimi suçlu gördüm ve af diledim bile ...3 hafta sorunsuz ( kendisi için) geçti sonra sordum ne durumda bana diyor ki böyle devam edersen olur sana ısınırım...
kendimi bir çamaşır parçası gibi onu ip tek tutturan bir mandal o mandal giderse her şey gitti.. koşullu bir sevgi görmedim ve hiç kabullenmedim o kadar yalanlar yuttum ondan hiç soğumaya başlamadım çünkü hep güzel yanlara bakmak istemiştim
işte olayın sonucu bu