gunaydın kıslar nasılsınız dun hafta tatılımdı gremedım ama kacırdım galıba pızzalar havada ucustu yazamıyorum oyuzden menumu
geçmiş olsun cnm.saçmalama cnm benim biz bozunca bize nasıl kızıyodun şimdide kendini toparla hani zayıflayıp hamile kalmayı düşünüyodun neoldu çocuk istemiyomusun onun için kendine gel zayıflayıp Allahın izniyle hamile kalıp çocuğunu kucağına alıcan ve az kilo kalıcan ve o hamileliğindeki kiloları vericen ve bebişinin çıtır annesi olcak yoksa böyle yiyip hamile kalırsan bebişinin şişko annesi olcan ve kendinden hep iğrencen çünkü bende öyle olup hayata küsmüştüm.
geçmiş olsun tatlım bol bol sıcak şeyler iç biran önce toparlanırsın inş.liste içinde hiç önemli degil canım sıkma canını
bendebaşlıyorum önümüzdeki hafta diyetisyene gidicem acıbademe listemi paylaşırım
Merhaba Kızlar
Siteye yeni üye oldum.
Forumda dolaşırken yazılarınızın birçoğunu okudum. Ben de uzun süredir zayıflamak isteyen ama bi türlü başlayamayan birisiyim. ama artık yeter ben de eski zayıf halime kavuşacağım inşallah. Beni de aranıza alırsanız sevinirim :)
afiyet olsun canımöğlen menüm
1 kase mercimek çorbası
1 dilim tam buğdak ekmeği
azcık yoğurt
afiyet olsun ama akşam yeme fazla3 KURU pasta...
hayırlısı canım senin taşınmanın kalori verdirir.. sana kolay gelsingunaydın kıslar nasılsınız
dun yıne kacamaklar oldu ama bakalım ne olucak bu haftaev tasıyacagım bır hafta ıcınde nasıpse nstres yapmtım ki stres bana yedırır
afiyet olsun ama akşam yeme fazla
ara öğün: 1 muz öğlen 6 kaşık kısır 100 mekik 700 kadar ip yarım saatte müzik açıp dans ettim
ben bugün abarttım vallaha ne bulduysam yedim ya ne oldu bilmem çok acıkıyorum sporda yapmadım 2 gündür hep akşamları yapıyorum
akşam:sıcak çikolata 1 bardak 500 kadar ip yarım saat dans ettim
İyi akşamlar
Bütün gün vaktim olmadı ancak şimdi yazabiliyorum.
bugün neler yedim onları yazayım sizler de fikirlerinizi söyleyin lütfen
Sabah: 1 tost 1 fincan yeşil çay
Öğlen : 1 tabak tavuklu bulgur pilavı (ekmek yok)
Akşam:1 kase şehriye çorbası, 2 tane biber dolması, 1 kase yoğurt 1 dilim kepekli ekmek
gün boyu bol bol su
Saat 17.00 dan beri birşey yemedim.
Şimdi de yeşil çayımı içtim :) Belki acıkırsam daha sonra bir elma :)
Bugün yediklerimi yazsam bilmem burası alır mı?...
Babam geldi,oradan buradan sohbet derken oo oooooo..
Bu gün diyet miyet yoktu anlaşılan...
Bu haftada kilo veremeyeceğim galiba.Öyle hissediyorum..
selam kizlar nasilsiniz, i$lerim çok yogun gece yorgun oluyorum nete giremiyorum
bu arada adetime 2-3 gün kaldi ve i$tahim çok ama çok açikk(
Sabah misir gevregi yulaf ezmesi süt : hepsinin toplami bir bardak
ara sütsüz $ekersiz kahve
ögle : bir bir buçuk kase ha$lanmi$ fasülye+ha$lanmi$ ye$il fasülye
bir tane köfte
bir tane diyet yogurt
bir $ekersiz sütsüz kahve
ara : bir tane sütsüz sicak çikolata ve bir kuru erik
bir diyet yogurt
ak$am (patlama ani)
bir kase k fleks
iki ka$ik Nutella
iki ka$ik $ekersiz fistik ezmesi
bir çatal makarna, bir çatal sucuklu yumurta
gunaydın kıslar nasılsınız
dun yıne kacamaklar oldu ama bakalım ne olucak bu haftaev tasıyacagım bır hafta ıcınde nasıpse nstres yapmtım ki stres bana yedırır
günaydın kızlar
dün akşam üstü
100 gr yoğurt + 6 badem
akşam yiyemedim sinirden sonra olaylar halledildi ama canım tek istediği şey o da soda çerez ( 6 badem +8 tane ceviz )
çok sütlü sulandırmış kahve tükettim