Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

ohoo ozaman yandılar senınkıler..ıkı cocuğu bakmak bıde hiper aktif diyosun cok zor..1 ayda gerı verırler gıbıme gelıyor cnm..valla hakkınızda hayırlısı olsun..sunu yap bunu yap dıyemem ben canım ama ben olsam cocukları babasına vermezdım cnku sorumsuz bır adam yanı..

ay canım ya 4 dil ne demek sen bılıyomusn..tercumanlık yapabılırsın mesela..bence arastır derım..
cocuklarına gelınce bence esıne bırakma tatlım ilgi alaka gostermez cocuklara gıbıme gelıyor..

dediğin gibi canım öyle ucuza gidiyoruz.. ben de ucuza kendimi verdim.. ve ucuz şeyler kıymet verilmez.. millet gibi her kuruşunu koruyup baştan kıymetimi bildirdiysem boşanalım ibareti ağzından çıkmazdı..

oyle canım..bastan dısını gosterınce seslerı cıkmıyor ama bız ne yapıyoruz tamam askım olur askım peki aşkım tepemşze çıkartıyoruz..sonuc adam boşanalım diyor

İstanbul da oturuyorum canım kiralar uzak yerlerde 2+1 350-400 oluyor yoksa benim oturduğum ilçe (Eyüp) çok pahalı 1+1 bile 500 bir de bodrum kat kot 1 yada 2

çok pahalımış cnm ya. arkadaşın dediği gibi 4 dil biliyosun cnm tercümanlık yap çok para var gerçekten

sağol canım bakacağım .. tercümanlık için cesaretim yok doğrusu Türkçem o kadar da iyi değil metinli yazılarım pek iyi değil... inan özgüvenimi de yitirdim burada.. ama cesaretimi toplayıp bakacağım inşallah .. şimdi soracak bir avukata ve her türli kazık yiyebilirim hukuk ofisinde çalışıyor çünkü

benim oğlum bide okula başlıcak yani çocuklrımın masraflarını karşılayamam babası mütahit yani durumları çok iyi onlara daha iyi bakar çocuklarını çok seviyo ama bana verince para vermiyo neymiş ben yermişim yani çocuklarını seviyo çok düşkün hatta ama bana verince ne arıyo ne soruyo çünkü serbest kalınca çocukları aklına gelmiyo başka biri oluyo benim düşüncemde onda kalırsa sorumluluğunu alır bakar yani

kızlar benımde diyet bozuldu..farkındaysanız yedıklerımı yazmıyorumm..acılen kendıme gelmem gerek..oda zor dun aksam itibarıyle grip oldum cok kotuyum

kızlar benımde diyet bozuldu..farkındaysanız yedıklerımı yazmıyorumm..acılen kendıme gelmem gerek..oda zor dun aksam itibarıyle grip oldum cok kotuyum

amanda amannn hastami olmusss :)
gecmis olsun cnmm cabukk kendinee gelll artikkk yeterrrrrrrr kiziyorummm

topikleri gezerken rasladım ve okudum.çok üzüldüm.erkek milleti bu güvenilir olanı çok az hele bu zamanda benimde evlenme çağına yaklaşan kızım var. şuan memur olmak üzere.yakında evlenmek isteyecek rahat bırakmayacaklar.biliyorum.benimde korkum böyle bir adamla karşılaşması.benim babam başka kadınlar için defalarca bizi ter etti.çok güzel kazanıyordu ama başakalarıyla eylencede yiyordu.biz aç ve perişandık.umrunda deyildi.iflas bayrağını çekince evde durmaya içmeye ve intihardan bahsetmeye başladı.ama adam dünya yıkılsa altında kalmam diyordu.anacazım dayandı sonunda 3 kuruş emekli maaşıyla kaldı.kanser oldu öldü.arkasından bir damla gözyaşı dökmedim.sizlerinde çocukları ilerde neyin ne olduğunu anlar.elinde çocuklarla kimse bir erkeği kolay kabul etmez.kayın babamda boşandı ve yeniden evlendi.hiçbir çocuğu evine gidemiyor.kadın ne yaptı ne etti bizleri kaçırdı.ama kendi çocuğu evde.haayatta adaleti başkasından beklemiyeceksinçbir adalet varsa onu sen sağlıyacaksın.asla işinizi cazgırlıkla yapmayın.sakin olun sade cevaplar verin.böyle adamlardan intikam alınmalı.ama sakın intikamınızın amacı geri döndürmek için olmasın.bu ömrünüzün çok uzun bir süresini heba etmekten başka şeye yaramaz.intikam soğuk yenmesi gereken bir yemektir.iş bulun bulduğunuz bir iş sizi memenun etmesede diğer bir işin kapısını açar.önce temizlik yaparsın sonra müdür olursun.adamlara gösterdiğiniz sabrı iş içinde gösterin.ekonominizi düzeltinizmi zaten 1-0 öne geçmiş olursunuz.şunu unutmayın ben 2-3 evliliğini yapıpta mutlu olmuş tek bir insan görmedim.helede kadın çoçuk varsa .erkek başka bir kadın bulup işini sağlama almadan karısını boşamaya kalkmaz.ekeğin insan olanını bulmak çok zor Allah yolunuzu açı etsin

cnm ne bıleyım ya şaşırdım kaldım eşlerinize..tmm benımde sorunlarım oldu bana cok yaptı ama kaybetmeyi hiç göze almadı
offf hakkınzda hayırlısı...

hmm anladım cnm da..ne bıleyım para fln vermıyo deyınce tmm madem bırak baksın bıtanem sende kendı duzenını kurar cocuklarını da ihmal etmezsın

iyi yapmışsın sen çocuklarınla konuşamyı ihmal etme sakın .. senin hakkında kafalarını yanlış şeylerle doldurmasınlar..

canım kendine gel beraber başladık beraber kalalım bu diyet olayında... grip geçer bal şerbeti yap kuşburnu çayı dene geçmiyorsa ilaçlar kullan ama diyetini bozma kendini sıktın haftalarca şimdi bırakma sırası değil... yaz sen menülerini
yola geri getirelim seni

sağol arkadaşım yazdıkların için... halimiz bir başta deriz bu adam hemcinsinden farklı.. sonunda deriz onlar hepsi aynı

zaten kesinlikle doldurcaklar ama ben fazla bakçaklarından emin değilim yani tabikide çocuklarımı ihmal etmek gibi bir düşünce bile olamaz hayata bağlayan onlar beni zaten ama ben eminimki kaçırcaklar göstermemeye çalışcaklar ama Allahım büyük

gunaydın kıslar nasılsınız dun hafta tatılımdı gremedım ama kacırdım galıba pızzalar havada ucustu yazamıyorum oyuzden menumu

geçmiş olsun cnm.saçmalama cnm benim biz bozunca bize nasıl kızıyodun şimdide kendini toparla hani zayıflayıp hamile kalmayı düşünüyodun neoldu çocuk istemiyomusun onun için kendine gel zayıflayıp Allahın izniyle hamile kalıp çocuğunu kucağına alıcan ve az kilo kalıcan ve o hamileliğindeki kiloları vericen ve bebişinin çıtır annesi olcak yoksa böyle yiyip hamile kalırsan bebişinin şişko annesi olcan ve kendinden hep iğrencen çünkü bende öyle olup hayata küsmüştüm.

geçmiş olsun tatlım bol bol sıcak şeyler iç biran önce toparlanırsın inş.liste içinde hiç önemli degil canım sıkma canını

bendebaşlıyorum önümüzdeki hafta diyetisyene gidicem acıbademe listemi paylaşırım

Merhaba Kızlar
Siteye yeni üye oldum.
Forumda dolaşırken yazılarınızın birçoğunu okudum. Ben de uzun süredir zayıflamak isteyen ama bi türlü başlayamayan birisiyim. ama artık yeter ben de eski zayıf halime kavuşacağım inşallah. Beni de aranıza alırsanız sevinirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…