benim çocuklarımda okadar hiparaktif çocuklar ki hiç sanmıyorum dayanacağını bana herkez ay bu çocuklara nasıl bakıyon Allah sana sabır versin diyolardı evde sağlam bişey kalmıyodu gece zaten hiç uyumuyodum kaynanamda bakacak afedersiniz g.t yok zaten oğlunla birbirine gircekler
canım sen yakınsın onlar baksınlar anlaşırsın sonuçta kendini toparlarsın iş bulursun biraz büyümüş olurlar alırsın yanına.
ben çocukları bırakamam çok küçük yani bıraksam kendimi toparlayana kadar ( ki kendisi öyle bi şey bile teklif etti) çocuklarımdan vazgeçmiş olacakmışım.. bencil olacakmışım... çocuklarımın sevgisini hiç kaybetmek istiyorum...
şü an aklımdan neler geçiyor başım dönüyor çok fena oldum.. nasıl çalışacağım ve çocuklara bakacağım bilmiyorum.. temizlik yapmam gerekiyorsa part time yapacağım herhalde ki bundan daha iyi bir işe laykım ( lisans üstü mezunuyum ve 4 dil konuşuyorum) halime bakınca ölesim geliyor wallah
dediğin gibi canım öyle ucuza gidiyoruz.. ben de ucuza kendimi verdim.. ve ucuz şeyler kıymet verilmez.. millet gibi her kuruşunu koruyup baştan kıymetimi bildirdiysem boşanalım ibareti ağzından çıkmazdı..
canimm yanina al cocuklarini sonra pisman olursun coook özlersinnn
İstanbul da oturuyorum canım kiralar uzak yerlerde 2+1 350-400 oluyor yoksa benim oturduğum ilçe (Eyüp) çok pahalı 1+1 bile 500 bir de bodrum kat kot 1 yada 2
sağol canım bakacağım .. tercümanlık için cesaretim yok doğrusu Türkçem o kadar da iyi değil metinli yazılarım pek iyi değil... inan özgüvenimi de yitirdim burada.. ama cesaretimi toplayıp bakacağım inşallah .. şimdi soracak bir avukata ve her türli kazık yiyebilirim hukuk ofisinde çalışıyor çünküohoo ozaman yandılar senınkıler..ıkı cocuğu bakmak bıde hiper aktif diyosun cok zor..1 ayda gerı verırler gıbıme gelıyor cnm..valla hakkınızda hayırlısı olsun..sunu yap bunu yap dıyemem ben canım ama ben olsam cocukları babasına vermezdım cnku sorumsuz bır adam yanı..
ay canım ya 4 dil ne demek sen bılıyomusn..tercumanlık yapabılırsın mesela..bence arastır derım..
cocuklarına gelınce bence esıne bırakma tatlım ilgi alaka gostermez cocuklara gıbıme gelıyor..
oyle canım..bastan dısını gosterınce seslerı cıkmıyor ama bız ne yapıyoruz tamam askım olur askım peki aşkım tepemşze çıkartıyoruz..sonuc adam boşanalım diyor
cnm benim benim ailem beni bile istemiyolar çocuklarımı hiç istemiyolar ben çalışıp kendimi toparlamam lazım onun için şimdilik sesimi çıkarmıyorum
kızlar benımde diyet bozuldu..farkındaysanız yedıklerımı yazmıyorumm..acılen kendıme gelmem gerek..oda zor dun aksam itibarıyle grip oldum cok kotuyum
canım sen yakınsın onlar baksınlar anlaşırsın sonuçta kendini toparlarsın iş bulursun biraz büyümüş olurlar alırsın yanına.
ben çocukları bırakamam çok küçük yani bıraksam kendimi toparlayana kadar ( ki kendisi öyle bi şey bile teklif etti) çocuklarımdan vazgeçmiş olacakmışım.. bencil olacakmışım... çocuklarımın sevgisini hiç kaybetmek istiyorum...
şü an aklımdan neler geçiyor başım dönüyor çok fena oldum.. nasıl çalışacağım ve çocuklara bakacağım bilmiyorum.. temizlik yapmam gerekiyorsa part time yapacağım herhalde ki bundan daha iyi bir işe laykım ( lisans üstü mezunuyum ve 4 dil konuşuyorum) halime bakınca ölesim geliyor wallah
sağol canım bakacağım .. tercümanlık için cesaretim yok doğrusu Türkçem o kadar da iyi değil metinli yazılarım pek iyi değil... inan özgüvenimi de yitirdim burada.. ama cesaretimi toplayıp bakacağım inşallah .. şimdi soracak bir avukata ve her türli kazık yiyebilirim hukuk ofisinde çalışıyor çünkü
benim oğlum bide okula başlıcak yani çocuklrımın masraflarını karşılayamam babası mütahit yani durumları çok iyi onlara daha iyi bakar çocuklarını çok seviyo ama bana verince para vermiyo neymiş ben yermişim yani çocuklarını seviyo çok düşkün hatta ama bana verince ne arıyo ne soruyo çünkü serbest kalınca çocukları aklına gelmiyo başka biri oluyo benim düşüncemde onda kalırsa sorumluluğunu alır bakar yani
benim oğlum bide okula başlıcak yani çocuklrımın masraflarını karşılayamam babası mütahit yani durumları çok iyi onlara daha iyi bakar çocuklarını çok seviyo ama bana verince para vermiyo neymiş ben yermişim yani çocuklarını seviyo çok düşkün hatta ama bana verince ne arıyo ne soruyo çünkü serbest kalınca çocukları aklına gelmiyo başka biri oluyo benim düşüncemde onda kalırsa sorumluluğunu alır bakar yani
kızlar benımde diyet bozuldu..farkındaysanız yedıklerımı yazmıyorumm..acılen kendıme gelmem gerek..oda zor dun aksam itibarıyle grip oldum cok kotuyum
topikleri gezerken rasladım ve okudum.çok üzüldüm.erkek milleti bu güvenilir olanı çok az hele bu zamanda benimde evlenme çağına yaklaşan kızım var. şuan memur olmak üzere.yakında evlenmek isteyecek rahat bırakmayacaklar.biliyorum.benimde korkum böyle bir adamla karşılaşması.benim babam başka kadınlar için defalarca bizi ter etti.çok güzel kazanıyordu ama başakalarıyla eylencede yiyordu.biz aç ve perişandık.umrunda deyildi.iflas bayrağını çekince evde durmaya içmeye ve intihardan bahsetmeye başladı.ama adam dünya yıkılsa altında kalmam diyordu.anacazım dayandı sonunda 3 kuruş emekli maaşıyla kaldı.kanser oldu öldü.arkasından bir damla gözyaşı dökmedim.sizlerinde çocukları ilerde neyin ne olduğunu anlar.elinde çocuklarla kimse bir erkeği kolay kabul etmez.kayın babamda boşandı ve yeniden evlendi.hiçbir çocuğu evine gidemiyor.kadın ne yaptı ne etti bizleri kaçırdı.ama kendi çocuğu evde.haayatta adaleti başkasından beklemiyeceksinçbir adalet varsa onu sen sağlıyacaksın.asla işinizi cazgırlıkla yapmayın.sakin olun sade cevaplar verin.böyle adamlardan intikam alınmalı.ama sakın intikamınızın amacı geri döndürmek için olmasın.bu ömrünüzün çok uzun bir süresini heba etmekten başka şeye yaramaz.intikam soğuk yenmesi gereken bir yemektir.iş bulun bulduğunuz bir iş sizi memenun etmesede diğer bir işin kapısını açar.önce temizlik yaparsın sonra müdür olursun.adamlara gösterdiğiniz sabrı iş içinde gösterin.ekonominizi düzeltinizmi zaten 1-0 öne geçmiş olursunuz.şunu unutmayın ben 2-3 evliliğini yapıpta mutlu olmuş tek bir insan görmedim.helede kadın çoçuk varsa .erkek başka bir kadın bulup işini sağlama almadan karısını boşamaya kalkmaz.ekeğin insan olanını bulmak çok zor Allah yolunuzu açı etsin
amanda amannn hastami olmusss :)
gecmis olsun cnmm cabukk kendinee gelll artikkk yeterrrrrrrr kiziyorummm