Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

inşa yararını görürüsün

tatlım öyle deme ümidini kesme vereceksin elbet azmini bozma yaparsın sen hepimiz yaparız yapabiliriz

valla bugunlerde ümidimi yitirdim nedense ınsallah canım yaaa..

aaa öyle deme canimm yaa yavas yavas verirsinnn

inşallah bakalım 10 yıl sürcek heralde

evet cnm bende o yuzden sık sık tartılmak istemiyorum..hatta 15 gunde bir mi kılo bildirimi yapsak diye dusunmustum ama baktım kı arkadaşlar tartılıyor o yuzden 1 haftaya aldık
offfff yaaaa napiyimm kiz dayanamiyorummm bugün gine basladimm bakalimm neolcak insallahhh bugün bozmamm

düşün ki hepimiz koşuyoruz sen arkada kaldın olur mu öyle bir şey kızz sakın dokunma tatlıya kendini frenle çok pişman olursun

düşün ki hepimiz koşuyoruz sen arkada kaldın olur mu öyle bir şey kızz sakın dokunma tatlıya kendini frenle çok pişman olursun

valla canım benım umrumda olmaz tatlı için geride kalsamda hehe :)

ne guzel sevındım canım adınaa..ya akupunkturu bende cok dusundum caydırdılar benı ama bende gıdıcemm

hafta başında tartılmak makuldur... en az böyle biliyorum diyetisyene giderken öyle oluyordu

hafta başında tartılmak makuldur... en az böyle biliyorum diyetisyene giderken öyle oluyordu

artık öyle yapcaz canım..ama bı daha pazartesı sabahından önce tartılmıcam aha söz veriyorum

ben kaçıyorum arkadaşlar.. :)herkese az kalorili haftasonları diliyorum önce kendıme tabıkı...
ama bu aksam dan kaçıyor benım dıyet

aksam menum
borek
sucuklu yumurta
ayran

kızlar napim eşimin arkadaşı afyondan getirmiş sucukları nasıllda canım çekiyordu yicem
allah affetsin

akşam: 1 bardak süt mısır gevreği yeşil elma biberiye yeşil çay karışımı 300 kadar ip 50 mekik 150 basamak merdiven inip çıktım

benimde akşam menüm kızlar

etsiz yagsız sebze yemegi 1 tabak (kabak ,patlıcan ,biber,sogan, 2 kaşıkta kendim yazdan yaptıgım domates sosu koydum içine )

3 kaşık yoğurt üzerine kuru nane serpiştirdim

bol yeşil salata 1 tatlı kaşıgı zeytin yagı ve bir çimdik tuz ilave ettim

saat 21 de 1 elma yiyicegim ve günü noktalayacagım.

kizlarrrrrr esimmm kas yapmaya basladii zaten kasliydii bugün gidip birsürü esyalar aldiii ve yarin baslicakmisss
coook sinirlerim bozulduuuu veee yarinnnn bendee diyete baslicam ve bozmicammmmm esimin yaninda rezil olmak istemiyorummm kadina bak birde adama bak filan demelerini duymak istemiyorummmmmm

gunaydın kıslar dun akşamı 1100 kaloriyle bıtırebıuldım cok sukur

bugun sabahkı kahvaltım
1 dılım ekmek yarım dılım peynır cay ayak ustu 75kaloritoplamda

günaydın kızlar
dün menüsü ara olarak
20 gr yulaf ezmesi
2 kaşık yoğurt+ 1/2 elma
akşam ise kahvaltılık oldu : 1 salatalık- 1 domates- 1 yağsız omlet-1 dilim ekmek- 2 kaşık yoğurt
toplam günlük kalori 928
bu sabah için
1 salatalık- 1 domates- 1 yağsız omlet-1 dilim ekmek- 1 tatlı kaşığı labne- dev fincan siyah çay içine 1 kesme şeker attım :26:
sevindim bugün 2 sene önce giyemediğim kot pantolonuma kavuştum, daha çok azimli oldum

ara: türk kahvesi öğlen 5 tane lahana sarması 1 kaşık yoğurt 50 mekik 20 dkkoşu bandında ürüdüm 150 basamak merdien indim çıktım 300 kadar ip atladım

öğle yemeği
1/2 muz
1/2 elma
1/2 portakal
2 kaşık yoğurt
6 tane badem+ 2 tüm ceviz

sabak kahvaltım degişmez klasik 1 dilim ekmek 1 domates 2 küçük yeşil biber 2 dilim kadarda tatlı lor peyniri

öglen :1 porsiyon etsiz sebze yemegi salata 3 kaşık yoğurt ama yarısını bile yiyemedim

koşu bandındada 1 saat yürüdüm 4 km daha fazla yürürdümde paslanmışım kızlar ya uzun zamandır yürümüyordum bugün start verdim artık kendime.

arkadaşlar yeni dr um sabah içtiğim ılık suya 2 tatlı kaşıgı elme sirkesi koymamı söyledi bir sizlerlede paylaşayım dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…