slm kızlar dün yeni dr umla tanıştım çok kibar bir bey ölçümlerim yapıldı diyete başlayalı 1 ay oldu ve ben toplamda 2 kilocuk verebilmişim kulaktan akapunktur tedavisi yaptı önce sonrasındada bir haftalık igneler takıldı her iki kulagımada haftaya kontrole gidicem ama etkisi var gibi açlık duygusu yok oldu diyebilirim benim istedigimde buydu zaten ilerliyen günlerde bakalım neler olucak ama sabah kahvaltıma 4-5 zeytinde ilave etti haftada 1 gün sütlü tatlı verdi allahım çok mutlu oldum
tatlım öyle deme ümidini kesme vereceksin elbet azmini bozmayaparsın sen hepimiz yaparız yapabiliriz
aaa öyle deme canimm yaa yavas yavas verirsinnn
evet cnm bende o yuzden sık sık tartılmak istemiyorum..hatta 15 gunde bir mi kılo bildirimi yapsak diye dusunmustum ama baktım kı arkadaşlar tartılıyor o yuzden 1 haftaya aldıken iyisi bence tartılmamak artık diyeti tamamıyla uygulamak...ve doğrusu ben kendime belli bir tarih belirtmedım 59 kg y varmak için belki bir sene içinde olacak bi şey sadece ve sadece kaymalardan kaçmak lazım yolumdan kayınca kilo alıyorum
önceden diyet yapmıştım hiç tarih e falan fila bakmıyorum tartlmıyordum o kadar ve nasıl 27 kilo ya sadece 9 ayda verdiğimi anlamadım ama hatırladığım şey çok azimliydim sadece azim beni frenliyordu
hele ki beni o zamanda kahvaltımı görürsen kaarsın yabir büyük baget ekmek yanında yarım litre ssüt reçel ve sürme peynir kat kat sıvazlıyordum bisküvi pasta görünce kör oluyordum payimi başkasınınkini de yerdim affetemiyordum ama diyet sonra pastaa görünce hiç tık yoktu... bunlara geri dönmek isterim ben yahuuuuuu
offfff yaaaa napiyimm kiz dayanamiyorummm bugün gine basladimm bakalimm neolcak insallahhh bugün bozmamm
düşün ki hepimiz koşuyoruz sen arkada kaldınolur mu öyle bir şey kızz sakın dokunma tatlıya kendini frenle çok pişman olursun
slm kızlar dün yeni dr umla tanıştım çok kibar bir bey ölçümlerim yapıldı diyete başlayalı 1 ay oldu ve ben toplamda 2 kilocuk verebilmişim kulaktan akapunktur tedavisi yaptı önce sonrasındada bir haftalık igneler takıldı her iki kulagımada haftaya kontrole gidicem ama etkisi var gibi açlık duygusu yok oldu diyebilirim benim istedigimde buydu zaten ilerliyen günlerde bakalım neler olucak ama sabah kahvaltıma 4-5 zeytinde ilave etti haftada 1 gün sütlü tatlı verdi allahım çok mutlu oldum
düşün ki hepimiz koşuyoruz sen arkada kaldınolur mu öyle bir şey kızz sakın dokunma tatlıya kendini frenle çok pişman olursun
valla bugunlerde ümidimi yitirdim nedenseınsallah canım yaaa..
inşallah bakalım 10 yıl sürcek heralde
evet cnm bende o yuzden sık sık tartılmak istemiyorum..hatta 15 gunde bir mi kılo bildirimi yapsak diye dusunmustum ama baktım kı arkadaşlar tartılıyor o yuzden 1 haftaya aldık
hafta başında tartılmak makuldur... en az böyle biliyorum diyetisyene giderken öyle oluyordu