Kaç gündür giremiyorum topiğe,işlerim başımdan aşkın,hiç sonu gelmiyor..
Bu hafta kilo verememişim
geçen hafta 58,7
bu hafta 58,7
Dün akşam neredeyse aç yattım,diğer günler de dikkat ettim ama sonuca bak..
Motivasyonum sıfır.Şeytan diyor git ağırından bir kahvaltı hazırla kendine,iki saatte kalkma...
Yapmıycam tabi ama çabalarımın karşılığı da bu olmamalı yaaaaa....
senin hedefine az kaldı canım belki bi duraklama döneminden geçiyorsun sen devam et belki bir hafta sonra yine vermeye başlarsın pes etme
günaydın kızlar 56.5
Barsaklarım çok tembel canım ya,ben ona bağlıyorum..
Çünkü ne zaman normal çalışsalar hemen karnım iniyor ve tartıda da farkediyor.
Neler yaptıysam olmadı,bu gün ilaca başlıyacağım..
yine aldatıldığımı öğrendim cnm ayrıldım eşimden ondan
yine aldatıldığımı öğrendim cnm ayrıldım eşimden ondan
canım çok üzüldüm senin durumundayım yalnız ters bi şey yaşıyorum
eşimle tanıştığımda boşandığını sanmıştım evlendikten sonra eski eşini aldattığını öğrendim... Ben vicdanım bunu kaldıramıyor artık bu konuyu açınca beni suçlu deli gösteriyor ve hemen der bu iş gitsin bitsin,,,biraz izzetim var ve ''bu iş bitsi'' tehdidiyle duramam boşancağım
hiç değmez canım senin ailen varsa onların yanında dur.. Bebeğin varsa ona bak dik dur
benim kimsem yok boşansam ve 2 çocuk var ortada ama çaresiz kalınca allah 'atevekkül ediyorum
canım çok üzüldüm senin durumundayım yalnız ters bi şey yaşıyorum
eşimle tanıştığımda boşandığını sanmıştım evlendikten sonra eski eşini aldattığını öğrendim... ben vicdanım bunu kaldıramıyor artık bu konuyu açınca beni suçlu deli gösteriyor ve hemen der bu iş gitsin bitsin,,,biraz izzetim var ve ''bu iş bitsi'' tehdidiyle duramam boşancağım
hiç değmez canım senin ailen varsa onların yanında dur.. bebeğin varsa ona bak dik dur
benim kimsem yok boşansam ve 2 çocuk var ortada ama çaresiz kalınca allah 'atevekkül ediyorum
zaten 1vaydır soğuktu bana karşı şu 1 haftadır bana dokunmuyodu bile eve geç gelmeye başladı zaten hissediyodum telefonunu yanından ayırmıyodu birisiyyle mesajlaşıyodu elindn teli düşmüyodu zaten dününü çocuklarıyla geçirirdi normalde ama dün sabah çıktı akşam 8:30 da geldi ve bana bir aydır neden geç gelip gelmediğini söylemiyodu bir mesaj yada aramıyodu dün aldım karşıma senden ayrılmak istiyorum dedim tamam dedi ve evden gitti.AMİN...........
benim ailem bana sahip çıkmıyor cnm ordanda şiddet görüyorum babamdan.şuan onun evindeyim o çekti gitti.bence sen kendini suçlama cnm zaten senin haberin yokmuş
canım anlamıyorum ya bır baba nasıl evladına sahip cıkmaz allahım ya boyle olaylar okuyunca cok sasırıyorum..
Elbette o gıtsın evı sıze bıraksın sen evladınla nereye gıdeceksın kı..bu arada kac cocuğun vardı cnm
off canım ya uzuldum adınaa..bende cok cektım cnm yaa ama esım suan yola geldı..sana kotu davranıyor mu pekı esın? Yanı sadece ılk evlılığınde esını aldattğı ıcın mı bu kadar takıldın bu duruma
hmm gozunle bısey gormedın yanı..ya zaten cnm bısey olmasa tamam ayrılalım der mı serefsiz ya..gencecik kendıne bakan karın var cocukların var neden boyle yapıyosun demı
zaten 1vaydır soğuktu bana karşı şu 1 haftadır bana dokunmuyodu bile eve geç gelmeye başladı zaten hissediyodum telefonunu yanından ayırmıyodu birisiyyle mesajlaşıyodu elindn teli düşmüyodu zaten dününü çocuklarıyla geçirirdi normalde ama dün sabah çıktı akşam 8:30 da geldi ve bana bir aydır neden geç gelip gelmediğini söylemiyodu bir mesaj yada aramıyodu dün aldım karşıma senden ayrılmak istiyorum dedim tamam dedi ve evden gitti.AMİN...........
canım 2 çocuğum var dün babam diyo sakın diyo buraya gelme erkek adam diyo aldatırda döverde ekmeğini veriyomu tamam işte diyo
canım 2 çocuğum var dün babam diyo sakın diyo buraya gelme erkek adam diyo aldatırda döverde ekmeğini veriyomu tamam işte diyo
okadar eminimki aldatıldığımdan çünkü çok aldatıldığım için biliyorum yani hep affettim belki düzelir demiştim ama olmuyo anlamıyorum çok zor
çalışıyor musun canım.. eğer seni aldatıyorsa ve boşanmayı düşünüyorsun en az boş elle çıkma sonuçta senin yanlışlığın yok elinde bi kanıt varsa onunla başvurursun en az sana sahip çıkmayan olmayınca kendine sahip çık..
ben ise durumum bayağı karmaşık .. memleketimi terk edip onun için türkiye ye geldim işim gücüm varken orada başta nişanlandık 3 ay sonra eşi bana mesaj atıyor ve öğrendim ki eşiyle hala yaşıyordu patladım tabi..bana dedi çocukları için duruyordu boş ol demiş ona ve boşanmayı planlamış onun hayatında varolup olmadığımla alakası yok da onu da yuttum,, çok yalanlar oldu hem bana hem aileme ve affettim evlendikten sonra nişanımızdan sonra bile adam yatıp kalktığını öğrendim... ve kadından gördüğüm eziyet anlatamam benim suçum olmadan
bunları çeke çeke halim kalmadı hayat boyunca sigara içmedim nefret ediyordum türkiye ye geldikten sonra içmeye başladım.. ve bunların sonunda hala bu evliliği kurtarmaya çalıştığım halde doktora başvurmak isteğinde bulunurken adam hiç kabul etmiyor diyor ki benim sorunum yok sen de sorun var vicdanı rahat bunu soruncanasıl vicdanı rahat olabilir bana diyor bu iş bitsin ...
ailem de yok sayabilirsin yani annem vefat etti 2 sene önce babam evlendi nereye gideceğime bilmiyorum hem de 2 çocukla
çalışıyor musun canım.. eğer seni aldatıyorsa ve boşanmayı düşünüyorsun en az boş elle çıkma sonuçta senin yanlışlığın yok elinde bi kanıt varsa onunla başvurursun en az sana sahip çıkmayan olmayınca kendine sahip çık..
ben ise durumum bayağı karmaşık .. memleketimi terk edip onun için türkiye ye geldim işim gücüm varken orada başta nişanlandık 3 ay sonra eşi bana mesaj atıyor ve öğrendim ki eşiyle hala yaşıyordu patladım tabi..bana dedi çocukları için duruyordu boş ol demiş ona ve boşanmayı planlamış onun hayatında varolup olmadığımla alakası yok da onu da yuttum,, çok yalanlar oldu hem bana hem aileme ve affettim evlendikten sonra nişanımızdan sonra bile adam yatıp kalktığını öğrendim... ve kadından gördüğüm eziyet anlatamam benim suçum olmadan
bunları çeke çeke halim kalmadı hayat boyunca sigara içmedim nefret ediyordum türkiye ye geldikten sonra içmeye başladım.. ve bunların sonunda hala bu evliliği kurtarmaya çalıştığım halde doktora başvurmak isteğinde bulunurken adam hiç kabul etmiyor diyor ki benim sorunum yok sen de sorun var vicdanı rahat bunu soruncanasıl vicdanı rahat olabilir bana diyor bu iş bitsin ...
ailem de yok sayabilirsin yani annem vefat etti 2 sene önce babam evlendi nereye gideceğime bilmiyorum hem de 2 çocukla