Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

ara öğünden vazgeçtim bol bol su içtim

akşam yemeği ise :
1 porsiyon yağsız salata
1 porsiyon tavuk yağsız pişmiş
yine kabızlıkla uğraşıyorum:KK14: ne yapacağımı bilmiyorum bal şerbeti içmek istemiyorum bal bayağı tatlı
kendimi bayağı sıktım 3gündür bakarız pazartesi ne olacak

kahvaltım 1 elma ve süt
kızlar 1 2 gün aranızda olamayacam o yüzden kilo bildirimini şimdi yapacam 61.710 kiloyum 0.95 gitmiş sadece :KK14: salı günü görüşürüz kızlar :KK54::KK16:

günaydın kızlar hayırlı pazarlar herkese

kahvaltım bir sat gecikmeli olarak 1 dilim ekmek tatlı lor 1 domates 1 tane yeşil biber 5 yeşil zeytin 1 fincan şekersiz açık çay

ara 3 tane diyet bisküvi 1 fincan yeşil çay

sabah annemin yanına gittim bana sanki göbeğin biraz azalmış gibi dedi ay mutlu oldum 2 kilo bile fark etmiş oh oh arkası gelecek inşallah evi biraz toparlayıp yürüyüşümüde yapayım hazır eşim evde yokken oda çıksın aradan

Günaydın kızlarrrrrr:KK3::KK3::KK3:
Kaç gündür giremiyorum siteye bu hafta acayip yoğun geçti.Gelen giden ev pek boş kalmadı.Bu arada benim rejimde güme gitti günlerdir tatlı tüketiyorum evde korkudan tartıya bakamıyorum.Yarın beni büyük bir hüsran bekliyor:KK17::KK17::KK17:

Günaydın kızlarrrrrr:KK3::KK3::KK3:
Kaç gündür giremiyorum siteye bu hafta acayip yoğun geçti.Gelen giden ev pek boş kalmadı.Bu arada benim rejimde güme gitti günlerdir tatlı tüketiyorum evde korkudan tartıya bakamıyorum.Yarın beni büyük bir hüsran bekliyor:KK17::KK17::KK17:

kızım ne yaptınnnn :KK50: üzüldüm wallah sık sık gelmeye çalış toparlarsın.. inş fazla almamışsın

merhaba kızlar

dün akşam yemeğimi bile bitiremedim ( salata+ tavuk göğsü)midem bulandı bir limonlu soda içtim
bu sabah kahvaltımda :
1haşlanmış yumurta
1/2 salatalık +1/2 domates+1/2 biber
1 tatlı k. labne+1 dilim ekmek+ 3 yeşil zeytin
1 fincan çay+1 kesme küp

ara yok artık

öğle yemeği:
1/2 porsiyon salata
4 kaşık kadar katı mercimek çorbası
50 gr tavuk göğsü

az şekerli türk kahvesi

hafta sonu pek giremedim eşim evde olunca ufak tefek kaçamaklarda yaptım tabi dengeli bir şekilde kilom ne olacak bakalım yarın.:21:

ara :
yeşil çay+ 2 tüm ceviz-6 badem 3 kaju cevizi+ 7 tane altın çilek

akşam yemeği:
1 tabak sebze+ 2 kaşık yoğurt+4 kaşık mantı

selam kizlar nasilsiniz, ben bugün bayagi abarttim

Sabah : 1 yumurta, ye$il sogan, bir dilim siyah ekmek, bir dilim ka$ar, biraz bal ve biraz fistik ezmesi

ögle : misir gevregi, bir hurma, yumurta beyazi, ye$il sogan, bir dilim baklava

ak$am : 5 tane sarma, avuç ici kadar balik

pembenot canim kendine gel lütfen, anoreksiya olursun Allah korusun, hjayirdir, neden morelin bozuk?

ALYA88 canim ben yarin internete giremicem gün boyu, anca gece girebilirim, bu yüzden kilo bildirimimi bugün yapiyorum, bu Sabah tartildim

ba$langiç : 70.3
geçen hafta : 69.4
bu hafta : 69.2
boy 160
HEDEF : 62

evet kizlar 3 haftada sadece 1,100 kilo vermi$im, ama bu haftadan umudum var
bu ay 2 kilo vermem $art :KK43:

gunaydın kıslar

gecen hafta 79
bu hafta 78,50 :KK43:

sadece yarım kılo verebılmışım:KK43:

Günaydın şekerler.Dün yazdığım gibi resmen hezimet yaşıyorum.Geçen hafta 103.5di bugün 105.5 çıktım.2kg almışım:KK17::KK17::KK17:
Bu hafta misafirlere yapılan herşeyi yedim olan oldu.Bugünden itibaren isveç diyetine başlayacağım çok canım sıkıldı :KK14::KK14::KK14:

günaydın kızlarr

bu sabah kahvaltım;
20gr yulaf ezmesi*2 kaşık yoğurt
2 tüm ceviz
1/2 yeşil elma

kilo bildirimi:
yaş 32
boy164
geçen hsfta kilom 78,1kg
şimdiki kilom 76,2kg

kilom:72,10
boy:1,68
hedef kilo:60 bakalım olabilecek mi ?
geçen hafta kilo:73,20
fark:1,10 haftada 1 kilo verdiğime göre 1 ayda 4 kilo verebilirim inşallah.

Kaç gündür giremiyorum topiğe,işlerim başımdan aşkın,hiç sonu gelmiyor..

Bu hafta kilo verememişim

geçen hafta 58,7

bu hafta 58,7

Dün akşam neredeyse aç yattım,diğer günler de dikkat ettim ama sonuca bak..

Motivasyonum sıfır.Şeytan diyor git ağırından bir kahvaltı hazırla kendine,iki saatte kalkma...

Yapmıycam tabi ama çabalarımın karşılığı da bu olmamalı yaaaaa....:KK50::KK50::KK50::KK50::KK50:

X