- 11 Ocak 2011
- 2.477
- 31
leyya kız sen korse deyince tam konuya geldim
ben Penti nin pentimizer bi tür incelten korse almaya düşünüyorum çünkü yanlarım maşallah sarktı ve göbeğim da çok fazla sarktı ama bilmiyorum doğru seçim mi??
soruyu bütün kzlara soruyorum
canim ben yurtdi$indayim ordan aldim ama begenmedim benim etim yumu$ak oldugu için ko$unca falan sallanir bu sadece sallanmasini önlüyor ama incelme görmedim malesef, he birde ben 38-40 beden aldim oysa 42 giyiyorum yinede dar degil bu arada öyle pahali bi$ey degil sanirim onadan iyi degil, yakla$ik 18TL $ort gibi ama mideye kadar çikiyor ve diz üstü
günyadın arkadaşlarım çok mutluyum tartıldım ama söylemiyim pazartesiyi bekleyelim
darisi ba$ima ama ben aldimmm
aa cankiz yaa sıkıldım he senin bu halindenn..kendine gel hemen bak pazartesiye ne kaldı şunun şurasında 1 gr bıle veremedinn
canımcım bazı şeyler dısında abarrtığın çok bişey görmedim menülerinde...mısırdır kektir onları yememeye bak...
canımcım inan toparlayamadım dün akşam kuru fasülye yedım saat 18:30 da gece acıktım ıspanak yedım yetmedi 2 tane kuru pasta yedim.sabah 3 kuru pasta yedım 1 dilim kızarmış ekme yedim..yaaaa anlayacağın bende saldım kendımı dün hiç motivasyonum yoktu..bugun bıraz daha ıyı gıbıyım..pazartesine +1 kilo fazla cıkıcam sanırım cnku bende dayanamadım tartıldım 71.1 cıktım
canımcım bende yarın akşam yemeğe davetliyim ve emınım kı en az 2 çeşit tatlı vardır..yemeklerde dokunmucam ama tatlılara nasıl dayanabılırım bılmıyorum kendımde gıderken meyveli pasta yapcam da gıtcem cnku ondan da yıcem..anlayacağın sana yeme diyemıyorum cnku bende yicemm
vll canım ben kullanmadım pentinin korsesini ama coraplarından ve çamaşırlarından cok memnumum
günaydınnn..söle kız merak ettım
ayy canim yaa valla bende yemeye dayanirim ama tatliya asla üstelik ya$ pasta yemeyeli 3 ay oldu ama bu kilolarda beni sıkmaya ba$ladi