Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

leyya kız sen korse deyince tam konuya geldim
ben Penti nin pentimizer bi tür incelten korse almaya düşünüyorum çünkü yanlarım maşallah sarktı ve göbeğim da çok fazla sarktı ama bilmiyorum doğru seçim mi??

soruyu bütün kzlara soruyorum

canim ben yurtdi$indayim ordan aldim ama begenmedim benim etim yumu$ak oldugu için ko$unca falan sallanir bu sadece sallanmasini önlüyor ama incelme görmedim malesef, he birde ben 38-40 beden aldim oysa 42 giyiyorum yinede dar degil :KK43: bu arada öyle pahali bi$ey degil sanirim onadan iyi degil, yakla$ik 18TL $ort gibi ama mideye kadar çikiyor ve diz üstü

günyadın arkadaşlarım çok mutluyum tartıldım ama söylemiyim pazartesiyi bekleyelim:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

darisi ba$ima ama ben aldimmm

aa cankiz yaa sıkıldım he senin bu halindenn..kendine gel hemen bak pazartesiye ne kaldı şunun şurasında 1 gr bıle veremedinn :KK20:

canımcım bazı şeyler dısında abarrtığın çok bişey görmedim menülerinde...mısırdır kektir onları yememeye bak...

canımcım inan toparlayamadım dün akşam kuru fasülye yedım saat 18:30 da gece acıktım ıspanak yedım yetmedi 2 tane kuru pasta yedim.sabah 3 kuru pasta yedım 1 dilim kızarmış ekme yedim..yaaaa anlayacağın bende saldım kendımı dün hiç motivasyonum yoktu..bugun bıraz daha ıyı gıbıyım..pazartesine +1 kilo fazla cıkıcam sanırım cnku bende dayanamadım tartıldım 71.1 cıktım:KK53:

canımcım bende yarın akşam yemeğe davetliyim ve emınım kı en az 2 çeşit tatlı vardır..yemeklerde dokunmucam ama tatlılara nasıl dayanabılırım bılmıyorum kendımde gıderken meyveli pasta yapcam da gıtcem cnku ondan da yıcem..anlayacağın sana yeme diyemıyorum cnku bende yicemm:KK5:

vll canım ben kullanmadım pentinin korsesini ama coraplarından ve çamaşırlarından cok memnumum

günaydınnn..söle kız merak ettım

ayy canim yaa valla bende yemeye dayanirim ama tatliya asla üstelik ya$ pasta yemeyeli 3 ay oldu :KK43: ama bu kilolarda beni sıkmaya ba$ladi :KK43:

kizlar dün gece 2 de Ali kirca nin programinda Canan Karatay vardi izledinizmi???

kadin resmen haykiriyor $eker ve tatlandirici yemeyin diye :KK43:(

Sabah kahvaltida tika basa yiyin istediginiz kadar ama $ekerekmek yok mesela bir tava omlet gibi

ve kilo vermek istiyorsan yemekten sonra 4 saat hiçbir$ey yemeyin dedi

ben geçen hafta 800gr verdim ve her ögünden 5 saat veya 4 saat sonra yedim hiç ara ögün yapmadim kahve hariç, ama bu hafta dikkat etmedim ve hepsini aldim ama hakettim kabul ediyorum:KK43:

bu aralar çok koşturuyorum pek giremiyorum buraya :KK50: kahvaltı yoğurt ve yulaf ezmesi öğlen mercimek çorbası salata :KK56:

kizlar dün gece 2 de Ali kirca nin programinda Canan Karatay vardi izledinizmi???

Sabah kahvaltida tika basa yiyin istediginiz kadar ama $ekerekmek yok mesela bir tava omlet gibi

ben geçen hafta 800gr verdim ve her ögünden 5 saat veya 4 saat sonra yedim hiç ara ögün yapmadim kahve hariç, ama bu hafta dikkat etmedim ve hepsini aldim ama hakettim kabul ediyorum:KK43:

ben artık sabahın ara öğünü kaldırıyorum çay şekersiz ( eninde sonunda şekersiz içmeye başladım:KK9:) öğleden sonra ara öğününden vaz geçemiyorum onda az olacak ve genelde dediğin doğru öğünlarden arasında en az 4 saat olması lazım
korse konusunda pentimizer senin anlattığın gibi mideden diz üstğne kadar bi şey sonunda toparlıyor andan alacağım İNŞALLAH:KK34:

canim ben yurtdi$indayim ordan aldim ama begenmedim benim etim yumu$ak oldugu için ko$unca falan sallanir bu sadece sallanmasini önlüyor ama incelme görmedim malesef, he birde ben 38-40 beden aldim oysa 42 giyiyorum yinede dar degil :KK43: bu arada öyle pahali bi$ey degil sanirim onadan iyi degil, yakla$ik 18TL $ort gibi ama mideye kadar çikiyor ve diz üstü

darisi ba$ima ama ben aldimmm

ayy canim yaa valla bende yemeye dayanirim ama tatliya asla üstelik ya$ pasta yemeyeli 3 ay oldu :KK43: ama bu kilolarda beni sıkmaya ba$ladi :KK43:

VALLA canım ne bıleyım kı dayan dayan nereye kadar ama dımı..bı sure sonra ınsanın canı cekıyor işte..en ıyısı azcıkta olsa yıcen sonra spora :KK8:

yok canım izlemedım ama ben diyetisyene gitmeden önce karatay yapmaya başlamıştım azda olsa..mantıklı geliyor dukana göre ama tatlısız asla yapamammmmm...

bu aralar çok koşturuyorum pek giremiyorum buraya :KK50: kahvaltı yoğurt ve yulaf ezmesi öğlen mercimek çorbası salata :KK56:

olsun canım yınede bızı ıhmal etmıyorsun saol..afiyet olsun..

Oglen 4kasık bakla 1dilim ekmek 200 kadar ip 300 basamak merdiven ciktım indim

afiyet olsun azimli kızz :) MAŞALLAH

iişte sonnda çayımı şekersiz içmeye başladımmm:KK14: hem de ara öğün olarak
temizlikte yardırdım ve öğle yemeğimde
1 dilim ekmek
1 domates
4 zeytin
120 gr tavuk göğsü haşlama
interesan olan bi şeyle uğraşırken hiç acıkmıyorum ama oturursam motfağa gitmekten kendimi tutamıyorumm

mercimek çorbası
tavuk sote
yoğurt
az şekerli türk kahvesi ohh :KK1:

iişte sonnda çayımı şekersiz içmeye başladımmm:KK14: hem de ara öğün olarak
temizlikte yardırdım ve öğle yemeğimde
1 dilim ekmek
1 domates
4 zeytin
120 gr tavuk göğsü haşlama
interesan olan bi şeyle uğraşırken hiç acıkmıyorum ama oturursam motfağa gitmekten kendimi tutamıyorumm

aynen canım bişeyle uğraşırken vakit geçiyor anlamıyor insan

mercimek çorbası
tavuk sote
yoğurt
az şekerli türk kahvesi ohh :KK1:
afiyet olsunn.. kahve deyince kendime de bir fincan hazırlayayım beynim kafatasında sallanıyor sanki:KK52: belki durur artık

71.5 hemen veririsin yani toparlarsan kendini bu 2 gün içinde beni bir düşün dün kalktım sabah 78.300 bir de pazartesi bildirimnde 78.100 bugün 77.600 ya mühteşemdim yada tartı sıyırdı:KK51:

afiyet olsunn.. kahve deyince kendime de bir fincan hazırlayayım beynim kafatasında sallanıyor sanki:KK52: belki durur artık

71.5 hemen veririsin yani toparlarsan kendini bu 2 gün içinde beni bir düşün dün kalktım sabah 78.300 bir de pazartesi bildirimnde 78.100 bugün 77.600 ya mühteşemdim yada tartı sıyırdı:KK51:

canım bılmıyorum ya bu kadar uğrasıyoruz elımden geldığince aksamları yuruyuste yapıyorum ama neden bu kadar yavaş kılo verıyoruz bılmıyorum pazartesi 70.03 tü bugun 71.1 çıktım işmi bu şimdi :KK30:

onceden kılomun basında 5 leri gormeyi isterdım smdı ise 6 ları gorsem yeter dıyorum ..bı 67 ye falan dussem 60 dan umıdımı kestım zaten:KK14:

onceden kılomun basında 5 leri gormeyi isterdım smdı ise 6 ları gorsem yeter dıyorum ..bı 67 ye falan dussem 60 dan umıdımı kestım zaten:KK14:

tatlım öyle deme ümidini kesme vereceksin elbet azmini bozma :KK20: yaparsın sen hepimiz yaparız yapabiliriz :KK16:

en iyisi bence tartılmamak artık diyeti tamamıyla uygulamak...ve doğrusu ben kendime belli bir tarih belirtmedım 59 kg y varmak için belki bir sene içinde olacak bi şey sadece ve sadece kaymalardan kaçmak lazım yolumdan kayınca kilo alıyorum
önceden diyet yapmıştım hiç tarih e falan fila bakmıyorum tartlmıyordum o kadar ve nasıl 27 kilo ya sadece 9 ayda verdiğimi anlamadım ama hatırladığım şey çok azimliydim sadece azim beni frenliyordu
hele ki beni o zamanda kahvaltımı görürsen kaarsın ya:KK53: bir büyük baget ekmek yanında yarım litre ssüt reçel ve sürme peynir kat kat sıvazlıyordum bisküvi pasta görünce kör oluyordum payimi başkasınınkini de yerdim affetemiyordum ama diyet sonra pastaa görünce hiç tık yoktu... bunlara geri dönmek isterim ben yahuuuuuu

aa cankiz yaa sıkıldım he senin bu halindenn..kendine gel hemen bak pazartesiye ne kaldı şunun şurasında 1 gr bıle veremedinn :KK20:

canımcım bazı şeyler dısında abarrtığın çok bişey görmedim menülerinde...mısırdır kektir onları yememeye bak...

canımcım inan toparlayamadım dün akşam kuru fasülye yedım saat 18:30 da gece acıktım ıspanak yedım yetmedi 2 tane kuru pasta yedim.sabah 3 kuru pasta yedım 1 dilim kızarmış ekme yedim..yaaaa anlayacağın bende saldım kendımı dün hiç motivasyonum yoktu..bugun bıraz daha ıyı gıbıyım..pazartesine +1 kilo fazla cıkıcam sanırım cnku bende dayanamadım tartıldım 71.1 cıktım:KK53:

canımcım bende yarın akşam yemeğe davetliyim ve emınım kı en az 2 çeşit tatlı vardır..yemeklerde dokunmucam ama tatlılara nasıl dayanabılırım bılmıyorum kendımde gıderken meyveli pasta yapcam da gıtcem cnku ondan da yıcem..anlayacağın sana yeme diyemıyorum cnku bende yicemm:KK5:

vll canım ben kullanmadım pentinin korsesini ama coraplarından ve çamaşırlarından cok memnumum

günaydınnn..söle kız merak ettım

offfff yaaaa napiyimm kiz dayanamiyorummm bugün gine basladimm bakalimm neolcak insallahhh bugün bozmamm

bugünkü menümm
sabah
kasarli tost

öglen
3kacik makarna

aksam
kasarli tost

2litre su
30dk yürüyüs

slm kızlar dün yeni dr umla tanıştım çok kibar bir bey ölçümlerim yapıldı diyete başlayalı 1 ay oldu ve ben toplamda 2 kilocuk verebilmişim kulaktan akapunktur tedavisi yaptı önce sonrasındada bir haftalık igneler takıldı her iki kulagımada haftaya kontrole gidicem ama etkisi var gibi açlık duygusu yok oldu diyebilirim benim istedigimde buydu zaten ilerliyen günlerde bakalım neler olucak ama sabah kahvaltıma 4-5 zeytinde ilave etti haftada 1 gün sütlü tatlı verdi allahım çok mutlu oldum

X