kahvaltım: iki ince dilim ekmekten tost 1 domates 1 tanede salatalık yine bacak hareketi tabikide bugün az sadece 20017: ama öğleden sonra telafi edicegime eminim
günaydın kızlarr
kahvaltım: 1 dilim kepekli ekmek
1 yağsız omlet
4 cherry domates
1 salatalık
5 yeşil zeytin
1 fincan sütlü kahve
akşam bir bardak süt kahvaltım:yeşilçay biberiye karışımı
200 de ıyı yanı canım...evde olunca telfai ediliyor demı bız ıs yerınde aksama kadar bısey yapamıyoruz
afiyet olsun canımcım..
kız pembiş bişey yememişsin ki ? nasıl dayanıyorsun şaşırdım :26:
cnm ya dünden beri çok kötüyüm ateşim vardı astım tuttu cnm hiç bişey istemiyo bugünde bişey yemem çünkü kusabilirim ya
kizlarrr ev alcaktik haber gelmesini bekliyordukk vee haberr geldiiii 2ay sonra tasinabilirmisizz coook mutluyummmm
esimlee kutlama yaptikkk ve benim diyet gine gittiii ama yarin sòz bozmicammmm
cnm ya dünden beri çok kötüyüm ateşim vardı astım tuttu cnm hiç bişey istemiyo bugünde bişey yemem çünkü kusabilirim ya
sabah tartıldım ve tahmin ettiğim gibi dün sushi ile tavan yaptım bayağı kaloriliymiş 78,300 Kg yani 200 gr fazla pazartesi gününe göre..pişmalık duyuyorummmartık yeter diyorum
pazar gününe kadar inş telafi edebilirim
GEÇmiş olsun tatlışım..yat dınlen madem
canıcım valla bılıomusun bnde sıkıldım artıkın azcık azcık yıyoruz hıc kılo veremıyoruz ac mı kalalım yahu
GEÇmiş olsun tatlışım..yat dınlen madem
canıcım valla bılıomusun bnde sıkıldım artıkın azcık azcık yıyoruz hıc kılo veremıyoruz ac mı kalalım yahu
yaptım arkadaşlar yarımdan az metro yedim yaaaaaaaaaaa
ben de sıkıldım doğrusu ama hep gözümün önünde o küük beden hatirasını tutarak devam etmeye çalışıyorumm.. ama bazen çökmekten kaçış yok... kilo vermesem delireceğim gerçekten
canım dinlenmeden de geçmiyor ki ama napçanvalla sıkıldım yatmaktan cnm ya
yaptım arkadaşlar yarımdan az metro yedim yaaaaaaaaaaa