Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

günaydın kızlarr

kahvaltım: 1 dilim kepekli ekmek
1 yağsız omlet
4 cherry domates
1 salatalık
5 yeşil zeytin
1 fincan sütlü kahve

kahvaltım: iki ince dilim ekmekten tost 1 domates 1 tanede salatalık yine bacak hareketi tabikide bugün az sadece 200 :KK17:17: ama öğleden sonra telafi edicegime eminim

200 de ıyı yanı canım...evde olunca telfai ediliyor demı bız ıs yerınde aksama kadar bısey yapamıyoruz :KK43:

günaydın kızlarr

kahvaltım: 1 dilim kepekli ekmek
1 yağsız omlet
4 cherry domates
1 salatalık
5 yeşil zeytin
1 fincan sütlü kahve

afiyet olsun canımcım..

akşam bir bardak süt kahvaltım:yeşilçay biberiye karışımı

kız pembiş bişey yememişsin ki ? nasıl dayanıyorsun şaşırdım :26:

200 de ıyı yanı canım...evde olunca telfai ediliyor demı bız ıs yerınde aksama kadar bısey yapamıyoruz :KK43:

afiyet olsun canımcım..

kız pembiş bişey yememişsin ki ? nasıl dayanıyorsun şaşırdım :26:

cnm ya dünden beri çok kötüyüm ateşim vardı astım tuttu cnm hiç bişey istemiyo bugünde bişey yemem çünkü kusabilirim ya

sabah tartıldım ve tahmin ettiğim gibi dün sushi ile tavan yaptım bayağı kaloriliymiş 78,300 Kg yani 200 gr fazla pazartesi gününe göre..pişmalık duyuyorummm :KK25:artık yeter diyorum
pazar gününe kadar inş telafi edebilirim :KK43:

cnm ya dünden beri çok kötüyüm ateşim vardı astım tuttu cnm hiç bişey istemiyo bugünde bişey yemem çünkü kusabilirim ya

GEÇmiş olsun tatlışım..yat dınlen madem

sabah tartıldım ve tahmin ettiğim gibi dün sushi ile tavan yaptım bayağı kaloriliymiş 78,300 Kg yani 200 gr fazla pazartesi gününe göre..pişmalık duyuyorummm :KK25:artık yeter diyorum
pazar gününe kadar inş telafi edebilirim :KK43:

canıcım valla bılıomusun bnde sıkıldım artıkın azcık azcık yıyoruz hıc kılo veremıyoruz ac mı kalalım yahu :KK19:

GEÇmiş olsun tatlışım..yat dınlen madem

canıcım valla bılıomusun bnde sıkıldım artıkın azcık azcık yıyoruz hıc kılo veremıyoruz ac mı kalalım yahu :KK19:

ben de sıkıldım doğrusu ama hep gözümün önünde o küük beden hatirasını tutarak devam etmeye çalışıyorumm.. ama bazen çökmekten kaçış yok... kilo vermesem delireceğim gerçekten :KK52:

ben de sıkıldım doğrusu ama hep gözümün önünde o küük beden hatirasını tutarak devam etmeye çalışıyorumm.. ama bazen çökmekten kaçış yok... kilo vermesem delireceğim gerçekten :KK52:

evet cnm da nereye kadar surcek bu cılemiz..yemeye başlayınca yine kilo alıyoruz offf..bugun nedense diyet günümde değilim valla :18: hayırlısı

slm güzel arkadaşlarım bugün yeni bir maceraya atılıyorum son bir haftadır dr ve akapunktur arştırması yapıyordum siteden bir arkadaşla irtibata geçtim ve onunda tavsiyesi üzerine şimdiki gittigim dr degiştiriyorum ilk araştırdıgım dr haftada 3 seans gidicegimi ve seans ücreti 100 tl oldugunu söyleyince bana fazla gibi geldi ama siteden arkadaşımın tavsiye ettigi hatta eşinin bizzat gittigi dr ise haftada 1 seans gelmemi söyledi ücreti aynı ama 3 seanstan daha iyi bence yarınki randevumu iptal edip bugün saat 3 te yeni dr uma gidecegim umarım verdigim emek ve param boşa gitmez ama çok umutluyum

X