- 5 Kasım 2012
- 10.099
- 10.145
en iyisini yaptınızz canım bize dua et
ederimmm canimm insallahh sizde alirsinizzz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
en iyisini yaptınızz canım bize dua et
kizlarrr ev alcaktik haber gelmesini bekliyordukk vee haberr geldiiii 2ay sonra tasinabilirmisizz coook mutluyummmm
esimlee kutlama yaptikkk ve benim diyet gine gittiii ama yarin sòz bozmicammmm
selam kızlar 3 gundur yazamadım kusura bakmayın.önceki akşam mısafırlıkteydım ve 1 kase kısır yedım akşam yemeği yemedım ve bu akşamda 10 tane patates kızartması yedım bunları yemememıydım ama dayanamadım 1,5 aydır yememıştım ve arkadaşın tartısında 80 benım tartımda 82 geldım umarım 80 doğrudur ve 8 kılo vermış olurum:=)barız kılo verdığım bellı 42 beden aldığım pantolon bıle bol gelmeye başladı.hedef 38 beden olmak başaracağım yaza bıngıl bıngıl katlardan kurtulacağım inşallah
sabah
1 elma
öğlen,
pırasa yemeği 10 kaşık yerım
1 portakal
akşamda bakacaz artık:)
canımcım arada kaçamaklar olur yanı ne yapcan bosver :) cok olmamasına önem ver yeter...anlamadığım 80 kilosun nasıl 42 beden pantolon bol geliyor ???
cnku bende 42 beden giyiyorum 70 kiloyum da hatta dar bile geliyor...
ahh kuzucumm yaa azcıkta olsa bişeyler yemeye çalış böyle iyi olamazsın ama...
olsun canım meyve deyip geçme onda da kalori var hem kuru fasulye kaç kalori biliyın mu 326 dün yedım bın pişman oldum..o yuzden aksama hafif şeyler ye kuzucum
kizlarrr ev alcaktik haber gelmesini bekliyordukk vee haberr geldiiii 2ay sonra tasinabilirmisizz coook mutluyummmm
Canım hayırlı uğurlu olsun...
Akşam:
3 küçük dilim kadar pırasalı börek
1 kase kadar kereviz salatası
2 kupa çay...
ah kizlar ah dövün beniiiiiiiii ya hiç diyet yapamiyorum 3.gündür ve verdigim 900gr fazlasiyla aldim, hep tamam yarin dikkat edecem diyorum ertesi gün illaki misafir geliyor yaa,
bu gün ögleye misafirimiz vardi, yani habersiz geldiler, bende henüz kahvalti yapmami$tim
Sabah : az süt kattigim iki bardak kahve
ögle : 4 çatal sucuklu yumurta
2 minik dilim pastirma (32kalori)
2 ka$ik fistik ezmesi
1 çay ka$igi reçel
3 ka$ik tahin-pekmez
bir lokma ekmek, bir lokma börek
ara : malesef bir ka$ik tahin-pekmez
yarim minik bisküvi
ak$am : 2 kase az yagli ye$il salata
bir küçük balik (3 Köfte kadar)
2 saat yürüyü$, 1 litre bitki çayi, iki litre su
Ayy canimm ne $anslisin ben 65 kiloyu geçer geçmez hemen 42 dar gelmeye ba$liuyor özelliklede pantolonlar $u an dar geliyor 70 kiloyum diye
aynen canim bende 42 beden giyiyorum ve 40 a dü$mek istiyorum ama nerdeeee
Allah hayirli ugurlu etsin canim, güle güle oturunnnn
hayırlsı olsun canım güle güle oturun yeni evinizde darıs bizlerin başına
ay kzlar pişmalık duyuyorum akşam yemeginden sonra eşim fındık yiyordu çok canım istedi avuç içi kadar yedim valla günlerdir tuzsuz yemek yiyorum ya bu kadarcık fındıgı yiyince gözüm açıldı resmen vücuduma azda olsa tuz giriş yapmış bulunuyor bununda fazla bir zararı olmaz heralde
Bu günkü yediklerimi toparlarsam:
Kahvaltı:
1 tane poğaça
3 tane siyah zeytin
4-5 tane kadar çeri domates
2 kupa şekersiz çay
Ara 1:
İçine 1 tane elma doğradığım 1 kase yoğurt
(Barsaklarım için ballı sıcak su içtim ama bende tık yok)
Ara 2:
5 tane çiğ badem
Akşam:
3 küçük dilim pırasalı börek
1 kase kadar kereviz salatası (yağsız,mayonezsiz,cevizli ve yoğurtlu tabii ki)
2 kupa çay...
Akşama pırasalı börek istendi beyimiz tarafından..
Buyrun buradan yakınnnnnnnn...
sağol tatlım
akşam yemeğim şehriye çorbası :2:
ah kizlar ah dövün beniiiiiiiii ya hiç diyet yapamiyorum 3.gündür ve verdigim 900gr fazlasiyla aldim, hep tamam yarin dikkat edecem diyorum ertesi gün illaki misafir geliyor yaa,
bu gün ögleye misafirimiz vardi, yani habersiz geldiler, bende henüz kahvalti yapmami$tim
Sabah : az süt kattigim iki bardak kahve
ögle : 4 çatal sucuklu yumurta
2 minik dilim pastirma (32kalori)
2 ka$ik fistik ezmesi
1 çay ka$igi reçel
3 ka$ik tahin-pekmez
bir lokma ekmek, bir lokma börek
ara : malesef bir ka$ik tahin-pekmez
yarim minik bisküvi
ak$am : 2 kase az yagli ye$il salata
bir küçük balik (3 Köfte kadar)
2 saat yürüyü$, 1 litre bitki çayi, iki litre su
Ayy canimm ne $anslisin ben 65 kiloyu geçer geçmez hemen 42 dar gelmeye ba$liuyor özelliklede pantolonlar $u an dar geliyor 70 kiloyum diye
aynen canim bende 42 beden giyiyorum ve 40 a dü$mek istiyorum ama nerdeeee
Allah hayirli ugurlu etsin canim, güle güle oturunnnn
ay kzlar pişmalık duyuyorum akşam yemeginden sonra eşim fındık yiyordu çok canım istedi avuç içi kadar yedim valla günlerdir tuzsuz yemek yiyorum ya bu kadarcık fındıgı yiyince gözüm açıldı resmen vücuduma azda olsa tuz giriş yapmış bulunuyor bununda fazla bir zararı olmaz heralde
hayırlı uğurlu olsun güle güle oturun inşallah.