Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

ah su erkekler yok mu yaa :KK43: sende yaptın üstüne bide yedin..okudum çünkü..napcan canım ya bır yer bırı bakar olmuyor malesef....

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: çok sevındım canım ya bu ıyı bır haber bunun ıcınde yenir ARKADAŞŞ :KK1:

afiyet olsun arkadaşıma şifa olsun..

canım 2 saat yürümüşsün ya onun baya etkisi olmuştur..ama benımde canım cok sıkkın kesin kilo veremedım..
pazartesi tartı günü ne yapcam bilmem :18:

aynen canımmm bana da dar geliyor..demek bızde popo da var :KK1: merak etme hedef 40 a dusmek deıl 38 e dusmek..ama artıkın ne zaman gercekleşir bu bilmem :KK31:

ohooo o kadar da sıkma kendını tatlım yıcen tabı..bak bıze eslerımız yerken dayanamıyoruz :) ben sırf aksam tatlı yememek için activia yedım ama dayanamadım supangle de yedım esımle :KK5:

vallaa canimm yaa okadar sevindikki ne varsa yedikk :):):)

sabah tartıldım ve tahmin ettiğim gibi dün sushi ile tavan yaptım bayağı kaloriliymiş 78,300 Kg yani 200 gr fazla pazartesi gününe göre..pişmalık duyuyorummm :KK25:artık yeter diyorum
pazar gününe kadar inş telafi edebilirim :KK43:

edersinnn kiz merak etmee fazla almamissinkiiii

kizlarrr haftasonundan beriii cook yiyorummm hatta asiriii yedimmm ama pek kilo almamisimm 76.200ciktimm

bugünkü menümmm
sabah
1tane kinder pingui cok canim istedi:)

öglen
soslu balik

aksam
keloggs

2litre su
30dk spor

kızlar bir sorm var size
ara öğün için tok tutacak ve düşük kalori besinlerden ne önerirsiniz

elimde kuru erik var
labne peynir ekmek
yoğurt
elma
yulaf ezmesi
hangi kombinasyon yapayım sizce

kolayy gelsinnnn :)
cilbir ne kiz:)

slm arkadaşım çılbır osmanlıya dayanan yemeklerdendir herkese göre değişir benim annem soğanı kavurur salçayıda koyar sonra sıcak su vede kimyon karabiber nane bol limon konur sonra isteğe göre 2 3 ben 2 tane ile yumurta kırılır tüm (yaptım 1 tanesini yedim )tencerenin ağzı kapatılır kısık ateşte 10 dk kaynatılır bazılar sadece sarımsaklı yoğurt ve sos yapıyor salçalı ben böyle yaptım. tabiki de 1 kaşık zeytin yağında.

kızlar bir sorm var size
ara öğün için tok tutacak ve düşük kalori besinlerden ne önerirsiniz

elimde kuru erik var
labne peynir ekmek
yoğurt
elma
yulaf ezmesi
hangi kombinasyon yapayım sizce

arkadaşım bence yulaf ezmesiyle yoğurt çeyrek elmayı karıştır küçük kase ye derim ben.

X