- 5 Kasım 2012
- 10.099
- 10.145
1.didem
2.cankız
3.pembenot
ben ikincimi oldummmmm
hic beklemiyordummm :):)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1.didem
2.cankız
3.pembenot
etmez mi zaten hele bir etmesin
rica ederim tatlışımm hep yapıcam ınsallah yeter kı bız verelim...
evet ama 2 haftada az vermişiz be tatlım daha cok sıkıcam kendımı haftada 1 kilo vermeye calışıcam olurmu acaba ki
benide aranıza aldığnız için inşallah dahada fazlası gelecek inanın bana...
KIZ sana şaştım he birinci olursun die düşünmüştüm ama üçüncü oldun..
nese ben gene ilk 3 e bile giremedim
herkesi tebrik ederimmm valla böyle böyle kurtulcaz ınsallah kılolardan 1 kılo 2 kilo allah ne verdıyse gitçek işte
Eline sağlık alyacım.En tombiş benmişim içinizde Siz kiloluyum demeyin hiç bana bakın içiniz ferahlasın
Benim eşimde pek yardıcı olmaz.Sadece dağınıklığını toplamayı öğrrettim.Çoraplarını kirliye atar,gece yatmadan bardak kumanda vs.kaldırır.Sabah pijamalarını yerine koyar o kadar:44::44::44:
Gerçi ben çalışıyordum önceden,evlendiğim zaman işi bıraktım.Ben evde olunca ona da yardım et diye pek baskı yapamıyorum.Çok yoğun çalışıyor birde bu işlerden pek anlamıyor.Biz nişanlıyken telefonda duyardım annesi gece 12'de bile odasına çay taşırdı.Şimdi kalkıp alıyor kendi çayını paşa paşa
Bu yaz fıtıktan ameliyat olacağım ve yeniden işe başlarsam asıl o zaman zor olacak benim için.Onu alıştırmam gerekecek.Baştan düzeni nasıl kurarsanız öyle gidiyor sonuçta.
ayy liste güzel olmu$ eline saglik alyaaa, aaaaa ben sonuncumuyum neee eminimki bugün verdigim 900grami geri aldim
Sabah : yarim dilim kek 3 avuç Kfleks, kahve
ögle ; 1 diyet yogurt, biraz ka$ar, biraz reçel, bir çatal manti
3 tane kuru erik
ara : 4 tane bisküvi, bir dilim kek (oturmaya gittik), sütlü kahve
ak$am : 4_5 çatal makarna, bir ka$ik be$amel sos
1 dilim ka$ar, bir ka$ik fistik ezmesi
ay hesaplamak bile istemiyorum
1800_2000 kalori gibi bi$ey oldu, yarin toparlicam
yaşım 25 kilom 74 boyum 1,74 bende katılmak istiyorum aranıza
rica ederim tatlışımm hep yapıcam ınsallah yeter kı bız verelim...
benide aranıza aldığnız için inşallah dahada fazlası gelecek inanın bana...
ınsallah canım...yedıklerımızı içtiklerimizi yaptığımız sporları hareketleri ne varsa yazıyoruz canımm..
anlamadım tatlım ya hiçte kaçamak yapmadım yani ben daha çok verdim diye bekliyodum diyorum acaba 1 haftadır wc ye çıkamıyorum şişkinlik yapıyo o yüzdenmi acaba
evet canım benım yaa azcık yedın bol bol ip atladın yanı bende anlamadım..ama tuvalete çıkamamanın etkisi vardır..dıyet yapıyoruz ya daha az yedığimiz için barsaklarda az hakeret ediyor..
off benımde boyle bır sorunum var ya
güne çok hızlı başladım 200 basen çalıştım 200 twist yaptım şimdide kahvaltıda sıra bugün ince dilimli karabuğday ekmeğinde tost yapıcağım 1 tanede domates var .
dün akşam güne gittim arkadaşlar ama herşeyden 1 kaşık aldım abartmadım tatlı yok zaten ev sahibine ayıp olmasın diye yedim ama hiç abartmadan kaşığın ucuyla baktım pazartesiyi iple çekiyorum bakım kaç kilo gidecek .
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr 10 martta eşimin kardeşinin nişanı varr....offf kilo vermem lazım ama yavas yavad değill hızlı bir şekildeee hemdeeeeeeeeeeeeee
tatlım ben salata yemiyorum zaten doktorum da sabah ve oğlen 1 dilim ekmek vermıstı o yuzden yedım cnm..
canım 2 hafta yapmıştık ilk ama benım kararım her pazartesi olsun katılanlar ?
kız zaten ilk baslarken senın ıcın 79 yazmısım canım kılo veremedın mı yoksa ılk baslarken eksık mı yazdın anlamadım yahu
listeye baksana 79 yazıyor senın ıçin
fıstık hızlı kilo vermek istiyorsn aç duracaksın aç
Şaka bir yana ,kızlar ben kilo bildirimlerinize şok oldum açıkcası.Sizlerin diyet listelerinizi okuyorum hergün.Siz normal öğünler yiyorsunuz.Kilo vermek için değil sanki kilo korumaya çalışır gibi.Daha çok diyetisyenlerin hazırlağı kilo koruma yada uzun vadede kilo verme programı gibi sizin menüleriniz.Bu şekilde 2 haftada 900gr normal tabi.Kısa sürede çok kilo vermek istiyorsanız.O iş benim uzmanlığım.Yanlış anlamayın nacizane yol göstermeye çalışıyorum.Sonuçta hepimiz aynı sporu yapıp çaba sarfediyoruz.Mesala bir günlük örnek liste yazayım:
Sabah :1 adet kaynamış yumurta(80cal) veya 1damates+kk peynir veya haşlamış1 patates+3 zeytin veya 1dilim kepek ekmek+1salatalık seçenek sizin
Öğlen :diyet yooğurt(100gr,57cal) veya 1 meyve
akşam:3 köfte+ yağsız salata (200cal) veya haşlanmış sebze+3 kaşık yoğurt veya ızgara et (2 dilim)+maydanoz+roka veya sebzeli pilav (2kaşık)+1bardak liğht ayran
Bu şekilde günlük 600cal almanız gerekli.Hiçbirşey yememezlik etmeyin Dolabınızda ne varsa tüketin ama az tüketin.Sadece sabah yediyseniz öğlen akşam sıkın dişinizi dengeleyin.Bir arkadaşımız sınırsız haşlama sebze dedi mesala.Benim mantığım almadı bunu.Onunda kalorisi var sonuçta.Benim doktorum bana kızdı:éyemek yerine meyve bile yesen miden dolmuyor mu!kilo vermek istiyorsan aç duracaksın aç!"diye bağırdı.
Ben bunu yaparak 4 ayda 25kg verdim daha önce.Hadi o zaman üni.deydim metabolizmam hızlıydı diyelim.ee Kasım _ekim arası 2 ayda 14kg verdim yeni.Bu kadar biliyorsun da sen neden tombiksin demeyin ben boğazımı tutamadığım için böyleyim.Mesala buakşam bana misafir gelicek Keşkek istediler benden.Gecenin 2 sine kadar uğraştım yaptım o saatte de yedim onu,hatta sabahta yedim.Sözde ben dün aç kalmıştım.İşte bu yüzden ben kilo vermekte zorlanıyorum ama sizler daha azimlisiniz bana göre.
çok hastayım boğazım şişmiş grip oluyorum:2: o yüzden kahvaltı yok sadece greyfurt suyu içtim yatıyorum