Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

Eline sağlık alyacım.En tombiş benmişim içinizde :KK17::KK17::KK17: Siz kiloluyum demeyin hiç bana bakın içiniz ferahlasın:KK9::KK9::KK9:
Benim eşimde pek yardıcı olmaz.Sadece dağınıklığını toplamayı öğrrettim.Çoraplarını kirliye atar,gece yatmadan bardak kumanda vs.kaldırır.Sabah pijamalarını yerine koyar o kadar:44::44::44:
Gerçi ben çalışıyordum önceden,evlendiğim zaman işi bıraktım.Ben evde olunca ona da yardım et diye pek baskı yapamıyorum.Çok yoğun çalışıyor birde bu işlerden pek anlamıyor.Biz nişanlıyken telefonda duyardım annesi gece 12'de bile odasına çay taşırdı.Şimdi kalkıp alıyor kendi çayını paşa paşa:KK52::KK52::KK52:
Bu yaz fıtıktan ameliyat olacağım ve yeniden işe başlarsam asıl o zaman zor olacak benim için.Onu alıştırmam gerekecek.Baştan düzeni nasıl kurarsanız öyle gidiyor sonuçta.

ayy liste güzel olmu$ eline saglik alyaaa, aaaaa ben sonuncumuyum neee :KK43: eminimki bugün verdigim 900grami geri aldim :KK43:

Sabah : yarim dilim kek 3 avuç Kfleks, kahve

ögle ; 1 diyet yogurt, biraz ka$ar, biraz reçel, bir çatal manti
3 tane kuru erik

ara : 4 tane bisküvi, bir dilim kek (oturmaya gittik), sütlü kahve

ak$am : 4_5 çatal makarna, bir ka$ik be$amel sos
1 dilim ka$ar, bir ka$ik fistik ezmesi

ay hesaplamak bile istemiyorum :KK43:

1800_2000 kalori gibi bi$ey oldu, yarin toparlicam :KK43:

KIZ sana şaştım he birinci olursun die düşünmüştüm ama üçüncü oldun..
nese ben gene ilk 3 e bile giremedim :KK37:
herkesi tebrik ederimmm valla böyle böyle kurtulcaz ınsallah kılolardan 1 kılo 2 kilo allah ne verdıyse gitçek işte :21:

anlamadım tatlım ya hiçte kaçamak yapmadım yani ben daha çok verdim diye bekliyodum diyorum acaba 1 haftadır wc ye çıkamıyorum şişkinlik yapıyo o yüzdenmi acaba

Eline sağlık alyacım.En tombiş benmişim içinizde :KK17::KK17::KK17: Siz kiloluyum demeyin hiç bana bakın içiniz ferahlasın:KK9::KK9::KK9:
Benim eşimde pek yardıcı olmaz.Sadece dağınıklığını toplamayı öğrrettim.Çoraplarını kirliye atar,gece yatmadan bardak kumanda vs.kaldırır.Sabah pijamalarını yerine koyar o kadar:44::44::44:
Gerçi ben çalışıyordum önceden,evlendiğim zaman işi bıraktım.Ben evde olunca ona da yardım et diye pek baskı yapamıyorum.Çok yoğun çalışıyor birde bu işlerden pek anlamıyor.Biz nişanlıyken telefonda duyardım annesi gece 12'de bile odasına çay taşırdı.Şimdi kalkıp alıyor kendi çayını paşa paşa:KK52::KK52::KK52:
Bu yaz fıtıktan ameliyat olacağım ve yeniden işe başlarsam asıl o zaman zor olacak benim için.Onu alıştırmam gerekecek.Baştan düzeni nasıl kurarsanız öyle gidiyor sonuçta.

canımcım ınan oyle dme boyuma gore kiloluyum yanı..ınsan kendı ıcın verıcek ya kımse ıcın deıl..ya kızım onceden 12 13 cm topuklu ayakkabıları giyer işe giderdim smdı cm boyunu azalttım :KK1: cnku ayaklarım bu kocaman vücudu taşımıyor:KK50: daha yasımız genç sonucta istediğimi giyip gezemek istiyorum o yüzden hanımla BU KİLOLAR VERİLERCEK :KK20::KK20::KK20::KK20:
canımcım iyi yine o kadar yapıyor esın benımkı aklına gelirse işte..ben mesela ondan erken cıkıyorum evden işe gelirken kalktığı yatağı bile toplamıyor sonucta yapacağı sadece uyku setini düzeltmek ama yapmıyor (ara ara yapıyor)

ayy liste güzel olmu$ eline saglik alyaaa, aaaaa ben sonuncumuyum neee :KK43: eminimki bugün verdigim 900grami geri aldim :KK43:

Sabah : yarim dilim kek 3 avuç Kfleks, kahve

ögle ; 1 diyet yogurt, biraz ka$ar, biraz reçel, bir çatal manti
3 tane kuru erik

ara : 4 tane bisküvi, bir dilim kek (oturmaya gittik), sütlü kahve

ak$am : 4_5 çatal makarna, bir ka$ik be$amel sos
1 dilim ka$ar, bir ka$ik fistik ezmesi

ay hesaplamak bile istemiyorum :KK43:

1800_2000 kalori gibi bi$ey oldu, yarin toparlicam :KK43:

canımcım adam gıbı yemek yememişsin ki hep abur cubur aaaa kızıyorum artık:KK20: bugun topla bakalım kaç kalori olmuş....

yaşım 25 kilom 74 boyum 1,74 bende katılmak istiyorum aranıza

canımcım hoşgeldin öncelikle..sende şimdiden diyete başla madem pazartesi bi daha kilo bildirimi yapıcaz ya o zaman listeye eklerim tamam mı bitanem :KK16:

rica ederim tatlışımm :KK66: hep yapıcam ınsallah yeter kı bız verelim...

benide aranıza aldığnız için inşallah dahada fazlası gelecek inanın bana...

ınsallah canım...yedıklerımızı içtiklerimizi yaptığımız sporları hareketleri ne varsa yazıyoruz canımm..

anlamadım tatlım ya hiçte kaçamak yapmadım yani ben daha çok verdim diye bekliyodum diyorum acaba 1 haftadır wc ye çıkamıyorum şişkinlik yapıyo o yüzdenmi acaba

evet canım benım yaa azcık yedın bol bol ip atladın yanı bende anlamadım..ama tuvalete çıkamamanın etkisi vardır..dıyet yapıyoruz ya daha az yedığimiz için barsaklarda az hakeret ediyor..
off benımde boyle bır sorunum var ya :KK5:

$kalppppppppp.jpg nasılsınız bakalım $kalppppppppp.jpg

akşam ki menüm :
7-8 tane et kavurması(küçük parçalardı)
1 büyük bardak ayran

sabah kahvaltım :
1 dilim kızarmış kepek ekmeği
yağsız peynirli yumurta
4 siyah zeytin
şekersiz çay

ohh ne güzel doydumm..:KK56:

güne çok hızlı başladım 200 basen çalıştım 200 twist yaptım şimdide kahvaltıda sıra bugün ince dilimli karabuğday ekmeğinde tost yapıcağım 1 tanede domates var .
dün akşam güne gittim arkadaşlar ama herşeyden 1 kaşık aldım abartmadım tatlı yok zaten ev sahibine ayıp olmasın diye yedim ama hiç abartmadan kaşığın ucuyla baktım pazartesiyi iple çekiyorum bakım kaç kilo gidecek .:nazar:

güne çok hızlı başladım 200 basen çalıştım 200 twist yaptım şimdide kahvaltıda sıra bugün ince dilimli karabuğday ekmeğinde tost yapıcağım 1 tanede domates var .
dün akşam güne gittim arkadaşlar ama herşeyden 1 kaşık aldım abartmadım tatlı yok zaten ev sahibine ayıp olmasın diye yedim ama hiç abartmadan kaşığın ucuyla baktım pazartesiyi iple çekiyorum bakım kaç kilo gidecek .:nazar:

ohh ne güzel bir gün senın ıcın once spor yapılmış şimdide kahvaltı :KK23: biz gene sabahın köründe kalktık geldık iş yerıne :KK43:
sonra eve gidince falan spor yapmaya halim kalmıyor nese bakalım...
iyi yapmışşsın canım ya azcıkk yemıssın bısey olmaz...
sen bu hızla gidersen haftanın birincisi olursun valla..ama bende azimliyim insallah..

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr 10 martta eşimin kardeşinin nişanı varr....offf kilo vermem lazım ama yavas yavad değill hızlı bir şekildeee hemdeeeeeeeeeeeeee

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr 10 martta eşimin kardeşinin nişanı varr....offf kilo vermem lazım ama yavas yavad değill hızlı bir şekildeee hemdeeeeeeeeeeeeee

fıstık hızlı kilo vermek istiyorsn aç duracaksın aç:KK1::KK1::KK1:
Şaka bir yana ,kızlar ben kilo bildirimlerinize şok oldum açıkcası.Sizlerin diyet listelerinizi okuyorum hergün.Siz normal öğünler yiyorsunuz.Kilo vermek için değil sanki kilo korumaya çalışır gibi.Daha çok diyetisyenlerin hazırlağı kilo koruma yada uzun vadede kilo verme programı gibi sizin menüleriniz.Bu şekilde 2 haftada 900gr normal tabi.Kısa sürede çok kilo vermek istiyorsanız.O iş benim uzmanlığım.Yanlış anlamayın nacizane yol göstermeye çalışıyorum.Sonuçta hepimiz aynı sporu yapıp çaba sarfediyoruz.Mesala bir günlük örnek liste yazayım:
Sabah :1 adet kaynamış yumurta(80cal) veya 1damates+kk peynir veya haşlamış1 patates+3 zeytin veya 1dilim kepek ekmek+1salatalık seçenek sizin
Öğlen :diyet yooğurt(100gr,57cal) veya 1 meyve
akşam:3 köfte+ yağsız salata (200cal) veya haşlanmış sebze+3 kaşık yoğurt veya ızgara et (2 dilim)+maydanoz+roka veya sebzeli pilav (2kaşık)+1bardak liğht ayran
Bu şekilde günlük 600cal almanız gerekli.Hiçbirşey yememezlik etmeyin Dolabınızda ne varsa tüketin ama az tüketin.Sadece sabah yediyseniz öğlen akşam sıkın dişinizi dengeleyin.Bir arkadaşımız sınırsız haşlama sebze dedi mesala.Benim mantığım almadı bunu.Onunda kalorisi var sonuçta.Benim doktorum bana kızdı:éyemek yerine meyve bile yesen miden dolmuyor mu!kilo vermek istiyorsan aç duracaksın aç!"diye bağırdı.:KK17::KK17::KK17:
Ben bunu yaparak 4 ayda 25kg verdim daha önce.Hadi o zaman üni.deydim metabolizmam hızlıydı diyelim.ee Kasım _ekim arası 2 ayda 14kg verdim yeni.Bu kadar biliyorsun da sen neden tombiksin demeyin ben boğazımı tutamadığım için böyleyim.Mesala buakşam bana misafir gelicek Keşkek istediler benden.Gecenin 2 sine kadar uğraştım yaptım o saatte de yedim onu,hatta sabahta yedim.:KK17::KK17::KK17:Sözde ben dün aç kalmıştım.İşte bu yüzden ben kilo vermekte zorlanıyorum ama sizler daha azimlisiniz bana göre.

çok hastayım boğazım şişmiş grip oluyorum:2: o yüzden kahvaltı yok sadece greyfurt suyu içtim yatıyorum:KK50:

Geçmiş olsun canım.Dinlen bol bol grip ilaçla değil dinlenmekle geçiyor biliyorsun.:2::2::2:

tatlım ben salata yemiyorum :KK43: zaten doktorum da sabah ve oğlen 1 dilim ekmek vermıstı o yuzden yedım cnm..

canım 2 hafta yapmıştık ilk ama benım kararım her pazartesi olsun katılanlar ?

kız zaten ilk baslarken senın ıcın 79 yazmısım canım kılo veremedın mı yoksa ılk baslarken eksık mı yazdın anlamadım yahu
listeye baksana 79 yazıyor senın ıçin :KK19:

tatlım ılk 79 dun gecen pazartesı +500 oldu dun 79 olmuşum tekrar adet olamadım ya omndan boyleyım cnm ya

fıstık hızlı kilo vermek istiyorsn aç duracaksın aç:KK1::KK1::KK1:
Şaka bir yana ,kızlar ben kilo bildirimlerinize şok oldum açıkcası.Sizlerin diyet listelerinizi okuyorum hergün.Siz normal öğünler yiyorsunuz.Kilo vermek için değil sanki kilo korumaya çalışır gibi.Daha çok diyetisyenlerin hazırlağı kilo koruma yada uzun vadede kilo verme programı gibi sizin menüleriniz.Bu şekilde 2 haftada 900gr normal tabi.Kısa sürede çok kilo vermek istiyorsanız.O iş benim uzmanlığım.Yanlış anlamayın nacizane yol göstermeye çalışıyorum.Sonuçta hepimiz aynı sporu yapıp çaba sarfediyoruz.Mesala bir günlük örnek liste yazayım:
Sabah :1 adet kaynamış yumurta(80cal) veya 1damates+kk peynir veya haşlamış1 patates+3 zeytin veya 1dilim kepek ekmek+1salatalık seçenek sizin
Öğlen :diyet yooğurt(100gr,57cal) veya 1 meyve
akşam:3 köfte+ yağsız salata (200cal) veya haşlanmış sebze+3 kaşık yoğurt veya ızgara et (2 dilim)+maydanoz+roka veya sebzeli pilav (2kaşık)+1bardak liğht ayran
Bu şekilde günlük 600cal almanız gerekli.Hiçbirşey yememezlik etmeyin Dolabınızda ne varsa tüketin ama az tüketin.Sadece sabah yediyseniz öğlen akşam sıkın dişinizi dengeleyin.Bir arkadaşımız sınırsız haşlama sebze dedi mesala.Benim mantığım almadı bunu.Onunda kalorisi var sonuçta.Benim doktorum bana kızdı:éyemek yerine meyve bile yesen miden dolmuyor mu!kilo vermek istiyorsan aç duracaksın aç!"diye bağırdı.:KK17::KK17::KK17:
Ben bunu yaparak 4 ayda 25kg verdim daha önce.Hadi o zaman üni.deydim metabolizmam hızlıydı diyelim.ee Kasım _ekim arası 2 ayda 14kg verdim yeni.Bu kadar biliyorsun da sen neden tombiksin demeyin ben boğazımı tutamadığım için böyleyim.Mesala buakşam bana misafir gelicek Keşkek istediler benden.Gecenin 2 sine kadar uğraştım yaptım o saatte de yedim onu,hatta sabahta yedim.:KK17::KK17::KK17:Sözde ben dün aç kalmıştım.İşte bu yüzden ben kilo vermekte zorlanıyorum ama sizler daha azimlisiniz bana göre.

günaydın tatlımm ,

inşallah güzel veririsin azım eksik olmasın da kilo verilir . yalnız senin mantığına katılmıyorum doğrusu.. hızlı kilo vermek bence çok çok yanlış onu bir kere denedim az yiyerek normal yemeğe dönünce gerçekten iki kat çıktı verdiğim kilolar.. halim beter oldu..
kendi tecrübümden söz edeceğim... bende üni.deyken 90 kiloydum ve diyetisiyene başvurarak uzun vadeli diyet uyguladım ve 9 ay sonra tam 59 kg oldum ve kilo almamın sebebi o dönemden bu yana ( 10 sene geçti )türkiye'de yerleşme, farklı yemek adetleri bir de peş peşe 2 doğum gerçekleşmesi.
uyguladığım diyet bol bol sebze meyve ( abartmadan zaten tok olursun bir porsyonla) ve protein tüketme.. abur cubur'dan uzak durma karbonhidratlı besinleri çok az tüketme yağ ve şeker ciddi bir şekilde azaltma
kaloriye bakma ki öyle bir hata yapıyorum şimdi .. düşük kalorili besinler metabolizma hızlandıran özellik taşıdığını anlamına gelmiyor ve fikrimi
diyet aslında kendi mideni terbiye etmek düzgün bir beslenme yöntemi kazanmak .. tükenen besinleri dengelemek günlük aktivitene göre..( ne yazık ki ne tarlada çalışıyoruz ne de ağır işler yapıyoruz ki normal yiyelim)
aç kalmak bir çözüm değil, vucudun açlıktan ölmene engelleyip tükettiğini (az kalorili da olsa) yağ deposu olarak çevirir ondan sorarsın acaba neden kilo veremiyorum artık..
yaşantılarıma göre görüşüm:KK34:

günaydın kokoşlarım
kahvaltım bu sabah :

1 dilim ekmek
1 omlet
1 küük kase tarçınlı yoğurt
yarım fincan sütlü kahve
:KK15:
ara kocaman demilk yeşil çay

öğle yemeği :

karışık yağsız salata
yağsız tavuk tavada
1 kase yağsız sebze çorbası
dün kaırdım wallah bir kare kadar bitter tüm fıstıklı çikolata bir de kavrulmamış fındık artık eşimle oturmayacağım:KK20: aldı fındık torbasını kıra kıra yedi tutamadım kendimi:KK43:

bugün toparlayım kendimi

günaydın kokoşlarım
kahvaltım bu sabah :

1 dilim ekmek
1 omlet
1 küük kase tarçınlı yoğurt
yarım fincan sütlü kahve
:KK15:
ara kocaman demilk yeşil çay

öğle yemeği :

karışık yağsız salata
yağsız tavuk tavada
1 kase yağsız sebze çorbası
dün kaırdım wallah bir kare kadar bitter tüm fıstıklı çikolata bir de kavrulmamış fındık artık eşimle oturmayacağım:KK20: aldı fındık torbasını kıra kıra yedi tutamadım kendimi:KK43:

bugün toparlayım kendimi

X