Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

CANIMCIM benım esım her turlu yıyıyor sorun olmuyor...ama oyle denemedım hıcc..iyi fıkır :)

Dene canım ekşili salataları seviyorsan bu şekilde hoşuna gider eminim.Çünkü brokoli çok sağlıklı kansere karşıda koruyucu tüketmek lazım.Hem bu şekilde sebzeleri zeytinyağlı salçalı yemek yapmak yerine daha az kalorili salata olarak tüketiyorsun.Ben 2 ayda 14 kiloyu böyle verdim.Dolabımda ne varsa ya salata ya haşlama yada ızgara yaptım.Hiçbir liste takip etmedim.Herşeyi yedim.Mesala ıspanak ve karnıbaharı haşlayıp sadece yoğurt koydum üzerine.Kabağı rendeleyip yoğurtla karıştırdım.Haşlanmış,et,tavuk balık hepsini tüm yeşillikleri karıştırıp bol limonlu,baharatlı salataya çevirdim.Böylece 1 göğüs eti yada but tüketmek yerine tabak dolusu salata içinde yarım göğüs tükettim.miktarı azalttım.Hem aç hissetmedim tıka basa doydum.:KK52::KK52::KK52:Gerçi eşime hep ayrı sulu yemeklerini yaptım ama olsun yemeğin kalorisini düşürecek herşeyi yaptım.Gerçekten kilo vermek için ideal.
Ben çıkıyorum kurabiyeleri eritme vakti:KK1::KK1::KK1: Size iyi sohbetler...

Dene canım ekşili salataları seviyorsan bu şekilde hoşuna gider eminim.Çünkü brokoli çok sağlıklı kansere karşıda koruyucu tüketmek lazım.Hem bu şekilde sebzeleri zeytinyağlı salçalı yemek yapmak yerine daha az kalorili salata olarak tüketiyorsun.Ben 2 ayda 14 kiloyu böyle verdim.Dolabımda ne varsa ya salata ya haşlama yada ızgara yaptım.Hiçbir liste takip etmedim.Herşeyi yedim.Mesala ıspanak ve karnıbaharı haşlayıp sadece yoğurt koydum üzerine.Kabağı rendeleyip yoğurtla karıştırdım.Haşlanmış,et,tavuk balık hepsini tüm yeşillikleri karıştırıp bol limonlu,baharatlı salataya çevirdim.Böylece 1 göğüs eti yada but tüketmek yerine tabak dolusu salata içinde yarım göğüs tükettim.miktarı azalttım.Hem aç hissetmedim tıka basa doydum.:KK52::KK52::KK52:Gerçi eşime hep ayrı sulu yemeklerini yaptım ama olsun yemeğin kalorisini düşürecek herşeyi yaptım.Gerçekten kilo vermek için ideal.
Ben çıkıyorum kurabiyeleri eritme vakti:KK1::KK1::KK1: Size iyi sohbetler...

canımcım imkanı yok ben yiyemem kı yaa...off sevemıyorum bir türlü su sebzelerii..napım az yiyerek kilo vermeye çalışıcam bende :26:
hadi git bakalım eritte gel..bizde oturduğumuz yerde sayalım (masa başı işten sıkıldım ) :KK31:

Siz brokoliyi nasıl yapıyorsunuz?Ben oldum olası ekşili salatalara bayılırım o yüzden taze fasülye,brokoli ,bazı damarlı ot çeşitleri,ıspanağın sap kısımları ve börülceyi haşlıyorum çok az suda hatta bazen buharda pişiriyorum.Üzerine az miktarda zeytinyağı +bol limon ve sarımsak koyarak salata yapıyorum.Tabi sarımsak yüzünden sadece akşamları tüketiyoruz.eşimde brokoliyi sevmezdi şimdi buna bayılıyor.Hiç böyle denediniz mi?:KK34::KK34::KK34:

Ben de aynen öyle yapıyorum..Diyetteyken yağ koymuyorum hiç.
Hatta dün akşam yaptım,gayet güzel oluyor..

Son düzenleme:
Bu saate kadar yediklerim ve içtiklerim:

Kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
1 kk kadar peynir
3 siyah,3 yeşil zeytin
Domates,salatalık,sivri biber ve rokadan oluşan bir tabak söğüş (bolca)
1,5 dilim halk ekmeğin tam buğday ekmeği
2 kupa şekersiz çay

Ara:
3 fındık
1 ceviz

Ortalama 390 cal. kadar..

Kızlar eli kulağında regl olucam...
İştahım çok açık:KK50:.Birazdan gidip tatlandırıcılı nescafe içicem galiba.

öğlen yada akşam yemeklerinde ana öğün olarak yiyebilirsin 12 yemek kaşıgı kurubaklagil yemegi olarak öneriyor diyetisyenim birde haşlanmış veya közlenmiş sebzeler sınırsız tüketebiliniyor

Ben akşam yemeklerinde salata yada çorba içiyorum.
Ama fasulye yaptıysak dediğim gibi tüm öğünlerimde azar azar yiyorum ondan.:)
Gerçekten haşlanmış ve közlenmiş sebzeleri sınırsız tüketebilirmiyiz?

Kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
1 kk kadar peynir
3 siyah,3 yeşil zeytin
2 kupa şekersiz çay

Ara:
3 fındık
1 ceviz

CANIMCIM masallah yedıklerın gayet guzell :) valla o donemı bende atlattım allaha sukur...canın istiyosa iç yanı..bol şerbetyli tatlılardan daha iyidir :KK34:

Kızlar sizce nescafe 2'si 1 arada mı daha kalorili,

yoksa nescafe crema latte mi?

Bana sorsalar hiç tereddütsüz,hem de açık arayla crema latte derim.Sonuçta 2'si 1 arada şekersiz,hem de lattenin krema oranı daha fazladır diye düşünürüm..

Fakat şimdi elimde iki üründen de var..Şöyle ki:

2'si 1 arada (14gr) =59 kcal.
crema latte (13,2gr)=50 kcal.

Evet diyeceksinizki gramajları farklı ama.Peki 0,8gr fark bu kadar farkeder mi.

Öyle ise tatlı krizine girmiş olan ben neden 2'si 1 arayı içeyim,elbette latte'yi tercih ederim..
Allah Allah ben bu işi hala anlamadım çıtır adayları :KK50:

Kahvaltıdan önce 1 bardak ballı,limonlu ılıksu içtim.

Kahvaltım:3 zeytin,yarım kk.kaşar peyniri,1 çay kaşığı kadar gül reçeli,yarım kepçe tarhana çorbası,yasemin aromalı şekersiz yeşilçay yarım dilim tam buğday ekmeği ve 2 3 bardak su.

Ara öğünüm:1 elma ,küçük 1 kase yoğurt ,2 bardak su

öğle:7,8 kaşık bulgur pilavı,biraz soğan ve 3 bardak su,üzerine şekersiz olarak yeşilçay ve 1 bardakta siyah çay

Bu arada bu konuyuda çok sevdim :)

Son düzenleme:

Kahvaltı:
1 haşlanmış yumurta
1 kk kadar peynir
3 siyah,3 yeşil zeytin
2 kupa şekersiz çay

Ara:
3 fındık
1 ceviz

oldum bile ben ama meyveye tercih etmeye çalış atlatırsın canım

Bana sorsalar hiç tereddütsüz,hem de açık arayla crema latte derim.Sonuçta 2'si 1 arada şekersiz,hem de lattenin krema oranı daha fazladır diye düşünürüm..

Öyle ise tatlı krizine girmiş olan ben neden 2'si 1 arayı içeyim,elbette latte'yi tercih ederim..

sanırım pek fark yok aralarında kalori olarak.. ama yine kendin yapabilirsın ben sütü sicak suyla sulandırıp içine nescafe ve tarçın koyuyorum tam hazır latte gibi olamaycak ama aynı kalori ve ne koyduğunu bilior olacaksın aifyetle

bak bak bak :KK53:benim canım bu karışımı çekti şimdi

Cnm ben hic yorulmuyom alistm artik bir atlaysta 235 yapiym

OOO SUPERSIN canım sen

canımcım yazmak ıcın gec kaldım sanırım ama ıkısı bır arada içseydinn :)

kızlar yarın günüm varrrr :) bu gece eve gıder gıtmez baslıcam hazırlıklara anca 7 çeşitt :)

oldum bile ben ama meyveye tercih etmeye çalış atlatırsın canım

sanırım pek fark yok aralarında kalori olarak.. ama yine kendin yapabilirsın ben sütü sicak suyla sulandırıp içine nescafe ve tarçın koyuyorum tam hazır latte gibi olamaycak ama aynı kalori ve ne koyduğunu bilior olacaksın aifyetle

bak bak bak :KK53:benim canım bu karışımı çekti şimdi

Ah meyve beni kesmiyor canım,daha çok tetikliyor sanki iştahımı..
Tarifin ilginç,merak ettim şimdi.Bu günlük bu hakkımı doldurdum,fena olursam yarın deneyeceğim..

Bu arada ben cal. derdinde değilim..Sadece mantıksız geldi bana.O bakımdan yazdım..

öğle yemeği

karışık yağsız salata
sebze çorbası
yeşil çay

ara :1 sütlü kahve

Çokkkk güzelllll :KK9:

kızlar yarın günüm varrrr :) bu gece eve gıder gıtmez baslıcam hazırlıklara anca 7 çeşitt :)

Daha ne olsun,afiyet olsun ama yaramasın :KK1: Sen nasıl dayanıcan :44:

Son düzenleme:
canımcım yazmak ıcın gec kaldım sanırım ama ıkısı bır arada içseydinn :)

Latte içtim vallahi ve çok şükür 1 gün erkenle regl oldum.Cümle aleme duyurulur..:KK24:

Ben şimdi ne yapıcam p.tesi gün ki tartılma işini...Aaaa olmadı şimdi..:44:

Latte içtim vallahi ve çok şükür 1 gün erkenle regl oldum.Cümle aleme duyurulur..:KK24:

Ben şimdi ne yapıcam p.tesi gün ki tartılma işini...Aaaa olmadı şimdi..:44:

cnmm..bısey olmaz yaa fazlada cıksan bı haftanın sonunda daha cok kılo vermıs gıbı olabılır yanı :))

Ah meyve beni kesmiyor canım,daha çok tetikliyor sanki iştahımı..
Tarifin ilginç,merak ettim şimdi.Bu günlük bu hakkımı doldurdum,fena olursam yarın deneyeceğim..

Bu arada ben cal. derdinde değilim..Sadece mantıksız geldi bana.O bakımdan yazdım..

Çokkkk güzelllll :KK9:

Daha ne olsun,afiyet olsun ama yaramasın :KK1: Sen nasıl dayanıcan :44:

valla canım dayanmıcam kı zaten yıcemmmm :) azcık azcık sonra sporaaa devamm :KK8:

Kahvaltıdan önce 1 bardak ballı,limonlu ılıksu içtim.

Kahvaltım:3 zeytin,yarım kk.kaşar peyniri,1 çay kaşığı kadar gül reçeli,yarım kepçe tarhana çorbası,yasemin aromalı şekersiz yeşilçay yarım dilim tam buğday ekmeği ve 2 3 bardak su.

Ara öğünüm:1 elma ,küçük 1 kase yoğurt ,2 bardak su

öğle:7,8 kaşık bulgur pilavı,biraz soğan ve 3 bardak su,üzerine şekersiz olarak yeşilçay ve 1 bardakta siyah çay

Bu arada bu konuyuda çok sevdim :)

Ara öğün:1 portakal,1 çay bardağı süt(1 çay kaşığı kahve koydum içine) 2 3 bardak su

X