Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
akşamı biraz kaçırdım sanırım nazar deydi tabi çıkarmak için herşey yaptım akşam: 7 kaşık makarna 2 kaşık yoğurt 1 havuç 1 bardak nescafe 35 dk koşu bandında koştum 700 kadar ip atladım 50 mekik
Bende kurufasulyeyi çok seviyorum.
evde kuru fasulye pişirdiysek eğer,ara öğünde ana öğünde hep onu yiyorum.Soğuk olarak birde...
Ölçülü olarak ama tabi.Kilo vermeme engel olur mu ki?
yemek,yürüyüş,duş derken ancak oturdum .Bacaklarım sızlıyor sanki
ben de yazayım menümüHaşlanmış ıspanak+5 kaşık yoğurt.Eşim gelirken dido almış arkasına baktım 206cal. yazıyor."Ben yürüyüşle zaten o kadar vermişim beni sabote etmeye mi çalışıyorsun sen " diyerek onada dişimi gösterdim.Ucundan bir parça kopardım ama aklım çikolatada kaldı:18::18::18:
yupiiiii tartilcamm ozaman yarin:):)
evden gir olmazmii
yürü kizzz bos bos oturmaa :)
yuhhhhh nasil yürüyonn bee kosuyorumm demek istedin herhaldee
aslında boyum 170 ama bacak boyum ve adım aralığım çok uzun değil belliki.Hızı 5ten yukarıya çıkarttığımda ben resmen koşmak zorunda kalıyorum.O zamanda belim acıyor zaten.sinir bir durum bak cankız 4.5 ta yürüyorum yazdı neden bu fark oluştu acaba.Sözlüğü alıp cihazın başına gideceğim şimdi.ekranda 4 bölüm var biri saat,biri ağırlık diğer 2 bölümde çıkan sayılar nerdeyse 2 kat farklı.Ya cankız yanlış bölüme bakıyor yada ben:44::44::44:
buarada yanlış anlama cankızcım ,kıyaslama yapmıyorumasla.Ben yanlış biliyorsam eğer kolari hesabımı da yanlış yapıyorum demektir o yüzden yazdım.
Ben genelde 6 da yürüyorum. Tempolu yürüyüş oluyor. Kosmuyorum yani. .
kızlar nasılsınız 2 ay oldu nerdeyse dıyete başlayalı dıkkat edeli diyeyeyım spor fazla yapmadan 4 kılo vermışım bıraz az ama baana yetebilir şuan 59 kıloyum 55 olsam yeter oz aman korumayı nasıl yapıcam acaba bilenler yardım?
ay siz 1 dakika yürüyüşe başlamışsınız görmedim ben o arada resim çekiyordum.şimdi bana yardım edin hangi bölüme bakmam gerek onu söyleyin.önceden weight,distance yazana bakıyordum o cankız gibi yüksek gösteriyor,şimdi age/cal/level yazan kısma bakıyorum.Bu arada eğimli değil düz yürüyüş yapıyorum.1 saatte 230kal.gösteriyor.Eki Görüntüle 638908
yaaaaaa niye önceden demedin kız keşke yemeseydim barbunya ((
rejim var dediler geldim!
4 gündür karatay-dukan-tas devri diyetini kendime göre harmanladım bu diyeti uyguluyorum.
dukan tariflerinden süt tozu ve yulaf kepeğiyle hazırladığım ekmeğim,
bol bol et balık tavuk yumurta,
yağsız süt peynir yoğurt,
sıfır şeker bol stevya,
bol su,light icecekler,
ortalama 30 dk yürüyüş.
şimdilik çok rahatım.dukan ekmek eser miktarda karbonhidrat oldupğu için tercihim oldu.önümde uzuuun bi yol var 20 kilocuk
akşamı biraz kaçırdım sanırım nazar deydi tabi çıkarmak için herşey yaptım akşam: 7 kaşık makarna 2 kaşık yoğurt 1 havuç 1 bardak nescafe 35 dk koşu bandında koştum 700 kadar ip atladım 50 mekik
yemek,yürüyüş,duş derken ancak oturdum .Bacaklarım sızlıyor sanki
ben de yazayım menümüHaşlanmış ıspanak+5 kaşık yoğurt.Eşim gelirken dido almış arkasına baktım 206cal. yazıyor."Ben yürüyüşle zaten o kadar vermişim beni sabote etmeye mi çalışıyorsun sen " diyerek onada dişimi gösterdim.Ucundan bir parça kopardım ama aklım çikolatada kaldı:18::18::18:
Günaydın kızlar.Azönce baktım 500gr daha gitmiş.Kendime ödül verdim 4 kurabiye yedim kahvaltı yerine.Biliyorum yanlış yaptım ama regle başlayacak acayip tatlı istiyor canım
4 kurabiye 600gr mı?Deme ya ne yapayım ben şimdi?:18::18::18:Bugün de evde oturmak yerine dışarı çıkıp tüm kapalı çarşıyı geziyim o zaman ekstra yürüyüş olsun.
canımcım ben şakasına dedim dee 4 kurabiye 260 kalori falan oda nasıl kurabiye olduğuna göre değişiyor..bak nette kalori sepeti die bir site var ben oraya yediklerimi yazıyorum gunluk ne kadar kalori aldım öğreniyorum..
günaydın kızlar
sabah
mısır gevreği süt
ara
armut
öglen
sebzeli kepekli makarna
yoğurt
ara
elma
akşam
brokoli yemeği
yoğurt
Şu hazır plastik kutularda satılan ev yapımı görünümlü kurabiyelerden.Kutunun üstüne baktım ama kalori değerleri yazmıyordu.Ama bakarım kalori sepetine.Bugün zaten tava alacaktım bulaşık makinem teflonlarımı mahvetti benim,bahaneyle gezerim.Buarada aklıma gelmişken M.gr.s (hiper market) kampanya yapmış eski tavasını getirene 9.90'a yeni teflon veriyorlar.Ben dün inledim kaliteli,25liralık ürün uzak birine hediye bile verilebilir.Yarın kampanyanın son günü vaktiniz varsa bakın derim.Biz kızartmadan uzak dursakta eşlere yapılıyor sonuçta