Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

Verdiğin 300 gr. için tebrikler canım ama poğaça cık cık cık :KK20:(Kalorili diye değil,besin değeri düşük diye)
Onların yerine daha besleyici bir şeyler atıştır.
Yoğurt falan sevmiyor musun.İçine meyve doğra,mesela elma doğranmış yoğurdu ben çokkkk seviyorum...

yogurtu aslinda yiyorum ama pek sevmemm nebiliyimm canim cektii kiz :) :)

slmmm kizlarrrrrr ben 300gramm vermisimmmm:)
sabah yani saat 12de tavuk salata
öglenn 1tane peynirli pogaca 1tane aci biber
aksam 1tane pogaca 1tane aci biber

2litre su
45dk yürüyüs

biliyorumm menüm hic iyi degil ama esim aksam geliyor bende yemegi aksam yapiyorumm ve yemiyorum tabiki

çok iyi cnm devammm et inş hemen kurtuluruzz hepimiz

kızlar size bir soru soracaktım

Adet döneminde kilo vermesi nasıl oluyor ?? devam ediyor mu durukluyor mu yoksa kilo alıyor musunuzzz??

herhalde çok yakında olacak benim ve şimdiden moralım yerlerdeee.... ve böyle olunca yemeğe saldıracağımmm... bir de devam edip kilo vermesem TAMMMM olacak

ara öğün:1 tane elma biberiye yeşil çay karışımı öğlen:1 kase patetes salata (yağsız tuzsuz) 500 kadar ip 20 dk koşu bandında yürüyüş 50 mekik

yogurtu aslinda yiyorum ama pek sevmemm nebiliyimm canim cektii kiz :) :)

Ohhh afiyet olsun.Bakma öyle dediğime ben de sabah tost yedim,canım istediği için.. :KK17:

Hiç de pişman değilim,çünkü bugün farkettim pantolonlarım hafiften sanki bollaşmaya başlamış.Keyfim gıcır yani..:21:

Ama ben şimdi yoğurt yemeye gidiyorum.Canım çekti de :KK1:

(Bu arada söyleyeyim de havam olsun: Yoğurdumu ben kendim yaparım daima.Missss :KK56:)

Kahvaltı:
1 ince kaşarlı tost (üstü yağsız)
2 Kupa şekersiz çay

Ara:
1 orta Türk kahvesi
1 kupa papatya çayı

Şimdi gidip elma dilimli yoğurt yiyicem..

sucuklu yumurta( 1 yumurta + 3 ince dilim sucuk)
yağsız limonlu karışık salata
yağsız karışık sebze

ara öğünde çay yanında 4 tane badem attım ağzıma karşı koyamadım midemde kazınma başladı

akşam üstü bir elma

AFİYET olsun canımmm..

mönün bugünçok iyi canım afiyetle

hı hı ıyıdı ama smdı karnım acıkmaya basladı :KK43: etı form da yok yanımda ufff..

slmmm kizlarrrrrr ben 300gramm vermisimmmm:)
sabah yani saat 12de tavuk salata
öglenn 1tane peynirli pogaca 1tane aci biber
aksam 1tane pogaca 1tane aci biber

2litre su
45dk yürüyüs

biliyorumm menüm hic iyi degil ama esim aksam geliyor bende yemegi aksam yapiyorumm ve yemiyorum tabiki

ohh poğça falann..afiyet olsun sekerım devam ette şiş poğça gibi..
bı daha bu kadar sık aralıklarla yeme
ayrıca devamlı devamlı tartılmayın yaaaaaaaaaaa ufffffffff..

kısceler moreller nasıl benım sdıslıgım bıras ındı ama tuvalete cıkamıyorum ya okadarform cayı ıcıyorum tık yok bugun adet oluyorum gıbı neyse bugunkı menüm

sabah 7.00
1 dılım ekmek arası kasar (hersabah ayak ustu atıstırdıgım ıcın aynı ya beyaz peynır ya kasar:) )

öglen
3 yk pılav
yarım porsıyon patlıcan musakka
tavuk corbası yarım kepçe,
1 elma kalori sepetine gore bu saate kadar 583 kalori almısım akşamda kacırmassam ıyı olucak bakalım

off cnm ya bende tuvaletıme cıkamıyorum ve bende form cayı ıcıyorum banamısın demıyor..sinameki alıcam o ıyı gelıyormus...
aksama çok kacırmazdan ıyı bır rakam canım 583 yanı...

Adet döneminde kilo vermesi nasıl oluyor ?? devam ediyor mu durukluyor mu yoksa kilo alıyor musunuzzz??

herhalde çok yakında olacak benim ve şimdiden moralım yerlerdeee.... ve böyle olunca yemeğe saldıracağımmm... bir de devam edip kilo vermesem TAMMMM olacak

vlla canım bende adet donemındeyım kılo falan veremedım valla dıkkat etsemde ne bılyım canım sıkılıyor.

Ohhh afiyet olsun.Bakma öyle dediğime ben de sabah tost yedim,canım istediği için.. :KK17:

Hiç de pişman değilim,çünkü bugün farkettim pantolonlarım hafiften sanki bollaşmaya başlamış.Keyfim gıcır yani..:21:

(Bu arada söyleyeyim de havam olsun: Yoğurdumu ben kendim yaparım daima.Missss :KK56:)

havanı yesınlerr :) :KK9:
bende kendım mayalıyorum bi keremmmm..hem çalışıyorum hem her şeye yetişiyorum naberrr :KK34:

havanı yesınlerr :) :KK9:
bende kendım mayalıyorum bi keremmmm..hem çalışıyorum hem her şeye yetişiyorum naberrr :KK34:

Ya bırakaydın da biraz havam olaydı şuracıkta.Hemen söndürüverdin..

Ama hakkını yiyemiyeceğim doğrusu,bravo sana...Bunlar sana :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

ben regl oldugumda bazen cok cikiyorumm bazende hic almiyorumm morelinii hic bozmaa canimm devamm ett sisko olmiyalimmmm

coook sevindimm canimmmm yaa
bende dün pizza yedim ama kilo vermissim ben herseyden yiyorumm azicik tabii:)
vayyy marifetliiii kiz seni seniii:):)

AFİYET olsun canımmm..

hı hı ıyıdı ama smdı karnım acıkmaya basladı :KK43: etı form da yok yanımda ufff..

ohh poğça falann..afiyet olsun sekerım devam ette şiş poğça gibi..
bı daha bu kadar sık aralıklarla yeme
ayrıca devamlı devamlı tartılmayın yaaaaaaaaaaa ufffffffff..

off cnm ya bende tuvaletıme cıkamıyorum ve bende form cayı ıcıyorum banamısın demıyor..sinameki alıcam o ıyı gelıyormus...
aksama çok kacırmazdan ıyı bır rakam canım 583 yanı...

vlla canım bende adet donemındeyım kılo falan veremedım valla dıkkat etsemde ne bılyım canım sıkılıyor.

napiyimm kiz esim olmayinca bende elime birtane pogaca aldip oturup yiyorumm söz yarin daha iyi olurr
napiyimm kiz tartil.adann duramam benn tebrik etmedinn 300gramm vermisimmm :+:KK43::KK43::KK43:

Aaaa evet tartı günü ne zamandı kızlar...Yeniyim ya o bakımdan...

pazartesi cnm..biz ıkı haftada ne kadar verdiğimize bakıcaz yada aldığımıza (benim gibi) yenı arkadaşlarımı da lısteye eklıcemm yarıs yapcazzzzzzzzzz....

Ya bırakaydın da biraz havam olaydı şuracıkta.Hemen söndürüverdin..

Ama hakkını yiyemiyeceğim doğrusu,bravo sana...Bunlar sana :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

kızımmm sana da maşallah yanı hem evı ıdare edıyosun hem cocuk bakıyosunnn butun hanımlar superrrrrrr... bu da sanaaaaaa :KK71: :KK71: :KK71:

napiyimm kiz esim olmayinca bende elime birtane pogaca aldip oturup yiyorumm söz yarin daha iyi olurr
napiyimm kiz tartil.adann duramam benn tebrik etmedinn 300gramm vermisimmm :+:KK43::KK43::KK43:

300 grm 500 grm anlamamm arkadaşımmmm...
pazartesi tartıl ne kadar verdin öğrenelim..
ona bakarsan ben dun 71.6 cıkıyorum
bu sabah tartıldım 72.4 cıktım :KK14: kaldı kı aksam haslama tavuk yedım azda tatlı yanı
sınırım bozuldu o yuzden pazartesiye kadar tartılmıycammm hıhh :KK19:

bu saate kadar 397 kalori almışımmmmmmmm....
anlıyacağınız açımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm aççççççççççççççççççç

X