ya dün bende çok sinir oldum kızlar ya dün markete gittimn eşimle mısır gevreği almaya bitane kız sevgilisiyle geçerken dediki ayy aşkım benim böyle şeylere hiç ihtiyacım yok ben senden hiç böyle bişey istemem dedi ama zaten bu konuda hassasım eşim tutmasaydı gebertçektim o kızı ya gerizekaslı battı heralde
ya dün bende çok sinir oldum kızlar ya dün markete gittimn eşimle mısır gevreği almaya bitane kız sevgilisiyle geçerken dediki ayy aşkım benim böyle şeylere hiç ihtiyacım yok ben senden hiç böyle bişey istemem dedi ama zaten bu konuda hassasım eşim tutmasaydı gebertçektim o kızı ya gerizekaslı battı heralde
çok sağol bir tanem
wallaha dik durmaya çalışıyorum dünden ama bugün fena oldum ama yine dik durmalıyım çocuklarım için.. 4 aylık kızıma bakmam lazım durumu da kötü fena öksürüyor hırıltı geliyor göğsünden ... ben de çay katarin boğaz için pestilleri kullanırım..inş düzelirrr
bir sorum var kalori sepeti hakkında çozmedim uygulamayı ve nasıl kalori eklenebilir ... günlük kalori hesapladım da ama mönümü ekleyip kalori miktarı öğrenmek için anlamadım
yabancılığıma ver yardım eder misin cnm ???
ve o Weight LOss sticker nasıl yapıştırılır burada takip için??
çok geçmiş olsun cnm sen bir gece için teessüf etme..bugün ekmek ve benzerine dokunma bence
hala kahvaltı yapamadım kızlar 1 lıtre su 1 bardak açık çay ancak içebildim artık öğlen yemek yerım
öğlen
kaşar peynır salata
yoğurt
dolma var bırde yesemmı yemesemmı bılemedım valla.
bakıcım yemek yapmıyor sadece çocukla ilgilenıyor oğlen yemekler sıkıntı oluyor akşamdan kalanları yıyoz ancak
gerızekalı sanırım kendılerı.umarım kendısı daha beter olur
tatlım geçmiş olsun adaçayı varsa kaynat içine biraz sirke ve bal kat iç iii gelir
kızlar hiç keyfim yok dünden beri hiç bişey yemiyorum
sağol caanımm .. şimdi içime kurt düştü .... sizi tiksindirmek istemiyorum ama kanlı balgam çıkıyor ..tırstım
kızlar hiç keyfim yok dünden beri hiç bişey yemiyorum
cnm cocukların ıcın sıgarayı bırak lutfen benım teyzem doktora gıttı masallah suan ıcmıyor uzman yardımı alarak cok kolay bırakabılırsın
masallah sporcu kız :) valla cnm bende bugun denicektim sözde ama unuttum ki :)) ıs yerınde nerden bulayım karbonatı :)
cankiz seni tebrik ediyorum yaaa kilo veremicem diyen kızda ki azme bak hele :)
aferin az kalori almışşsın ..
off ben bugun regli olduğum için ağrımdan bişey yapamadımm
aman yaa ne cokmuşş....
kız sen açlıktan ölcen boyle :) azcık yee..
cnm o hırs yaptı cokk..kıyamam pembe me :)
gell bebim gellllllllllll :) ee laç kilosun anlatta senide tanıyalım
aferinn sana canım ya harika bir liste olmuş yediklerin...
ahh leyya ahh ben kendımı saldım gıttı bu ara..yazın antalyada zayıfların arasında şişman kalınca aklım başıma gelcek heralde
canım yaaa dur bakalım az yiyorsan kilo almıyorsundur merak etme ilaçtan oldu belli ki
yuhh bu saatteeeeeee....kızım uyusaydın ya..nese iyi olmuş yürüdüğünn...
kıyamam tatlım eşine kızıyosun dıe de bu kadar kendını yıpratma sağlığından olma sonraaa LÜTFENN
aklıma geldi bi elma yiyim bari
ara : bir elma
kızlar
akşam çok hastaydım ağrım var demiştim yaaa...eşim makarna yaptı ondan yedim maleseff....
salatada yemediğim için bi tabak makarnayı yedim..sonrada 20:00 de yattım uyudum...
bu sabah:
1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
5 siyah zeytin
beyaz peynir
azda yumurta yedim şekersiz çay içtim
günaydınnn canlarım,
bu sabah kahvaltı
yumurta omlet
2 ince parmak kaşar peynir
3 çeri domates
1 kupa sütlü kahve
dün akşam üstü
2 kuru erik
2 tüm ceviz
1 elma
akşam yemeği ise
6 kaşık kuru fasulye
salata
yayla çorbası( acaba diyet için uygun mu)
ve bugün iptal oldum ben boğazım bademcikle beraber şişti nezle ağır bastı bebişlerimden kaptım herhalde
iyi günler dileğiyle
hala kahvaltı yapamadım kızlar 1 lıtre su 1 bardak açık çay ancak içebildim artık öğlen yemek yerım
öğlen
kaşar peynır salata
yoğurt
dolma var bırde yesemmı yemesemmı bılemedım valla.
bakıcım yemek yapmıyor sadece çocukla ilgilenıyor oğlen yemekler sıkıntı oluyor akşamdan kalanları yıyoz ancak
sağol caanımm .. şimdi içime kurt düştü .... sizi tiksindirmek istemiyorum ama kanlı balgam çıkıyor ..tırstım