Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

gerızekalı sanırım kendılerı.umarım kendısı daha beter olur

hala kahvaltı yapamadım kızlar 1 lıtre su 1 bardak açık çay ancak içebildim artık öğlen yemek yerım

öğlen

kaşar peynır salata
yoğurt
dolma var bırde yesemmı yemesemmı bılemedım valla.
bakıcım yemek yapmıyor sadece çocukla ilgilenıyor oğlen yemekler sıkıntı oluyor akşamdan kalanları yıyoz ancak

aaa deli mi ne ben olsam varya eşimde olsa kendimi zor tutardımm...sen kendina bak sıska derdimm ayy cok kızdım

evet cnm dikkat et yaa..ama yinede soleyım dınlenmeden zor geçer bu hastalıkk..
canım kalori sepetini bende pek anlamadım valla ne yalan soleyım o yuzden sevemedim..
yaptğım çizelgeye gelince googla kilo çizelgesi yazdım canım kadınlar klubünden açılmış bir konu gördüm oraya girdim orda arkadaş teker teker anlatmış

çok geçmiş olsun cnm sen bir gece için teessüf etme..bugün ekmek ve benzerine dokunma bence

evet tatlım bugun barbunya yicem cacık içicem öğlen menüsü öyle pilav ve tatlı var ama yemicemm

cnm öğün atlamakta doğru değilniş ama ya..bende ara öğün yapmayı kestim mesela ama yapmak lazım

canım işten dolayı mecburen atlıyorum ama hafta sonu çok guzel yapıyorummmm.artık kılo verdiğim bariz farkediliyor hazırana kadar rabbım sabır versın hepimize

aklıma geldi bi elma yiyim bari
ara : bir elma

canım hiç bi şey yemek istemiyor...aniden bir korkuya kapıldım kızlarrr
doktora gidemem şimdi yanımda kimse yok çocuklara bakacak kimse yok işte öyle durumlarda insan biçare ve yapayalnız olduğunu hissediyor
ben 1 aydır boğazımda bi şey takılmış gibi hissediyorum, yutkunamıyorum şimdi öyle bi şey çıktı
ne diyeceğım tesellim olsun Hayırlısı :'(

evettt canim yaa veremiyom dedim ama veriyorumm ya cok mutluyumm
napiyimm kiz uyku tutmadii:):):)

gecmiss olsunn canimm reglin var diye kizmiyorumm yoksa kizicaktimmm:)

kendini begenmiss nolcakk ayy sinir olurum böyle insanlaraa

canimmmm coooooook gecmisss olsunnnnn

negüzellll kiz dolmaa varrr yesenee:):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…