- 6 Mart 2016
- 180
- 531
- 18
- 41
- Konu Sahibi EMELinEMELi
Günaydın hanımlar yaaa napiosunuz benim stresim tavan yaptı annem bugün ameliyata giricek
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin tez vakitte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın hanımlar yaaa napiosunuz benim stresim tavan yaptı annem bugün ameliyata giricek
Günaydınnn şekerler :)
geçen hafta 63.1 kg
bu hafta 62.1 kg
fark 1 kg çok şükür.
Vuhuuuu valla o zamanda o krizlere direnemiyorum bn
Ben de direnemedim bak ufak bir kaçamak yaptım :)
Arada bakıyorum bebeğimMefkurem Zuhal abliş free takılcam dedin ama hiç uğramıyorsun bak küserim
Şşştt sessiz tartı duymasın illa yapacaksam mutlaka tartıdan sonra yapıyorum ben . Kimi kandırıyorsun
Arada bakıyorum bebeğim
şimdiye kadar yaptıklarıma sayınArada yorum da yap beya.
Sağolasın Tatlımyiyim
deep_fat eminecim gecen hahaftada kg bildirmedin canim bi yazsan gecen hafta bu gun fark seklinde bende ilk sayfaya yazayim.
Canm geçmiş olsun menün olmus yaniMENUM
KAHVALTİ (10.00)
•2 yumurta kizarttim (1 tk yereyag ile)
•1 domates
•1 salatalik
•1kkb.peynir
•2 cavdar ekmegi
SAAT (10.00) tek sekerli t.kahvesi
SAAT (12.00) 1 K.kayisi
OGLE (15.00)
• 5 nugget (ceviz buyuklugu kadardi)
•1 simit
Kizlar bu ogle sacma.ama ben.baya hastalandim bogazim basim fena esim hazir yapti aciktim yedim agri kesici alinca hemen.bi bakayim dedim.menumu yazip az daha yaticam
SAAT (17.30)
1 fincan menengic kahvesi yarim seker attim
AKSAM (19.00) (yicem)
•cacik
Su 3 olur
şimdiye kadar yaptıklarıma sayın
Menun guzel canim afiyet olsunkızlar sabah kahvaltım 2 dilim ç.ekmeği 2 ad. yumurta 1 tanesının sarısını yemedım salatalık peynır zeytın maydanoz öğlen 1 kase mercimek corbası 1 but tavuk 1 y.k. p.pilavı 4-5 adet patates kızartması acı tursu ıle bırlıkte akşam saat 5 te 1 kase mercimek corbası yiyeceğim yada 1 kase eti lifalif süt ile birlikte ikisiden biri olacak tatlı canım ısterse lıfalıf olacak 5 ten sonra hiçbirşey yemek içmek yok olursa evde meyve, yoksa yogurt, yoksa hiçbişe su
Afiyet olsun canim gecmis olsunMENUM
KAHVALTİ (10.00)
•2 yumurta kizarttim (1 tk yereyag ile)
•1 domates
•1 salatalik
•1kkb.peynir
•2 cavdar ekmegi
SAAT (10.00) tek sekerli t.kahvesi
SAAT (12.00) 1 K.kayisi
OGLE (15.00)
• 5 nugget (ceviz buyuklugu kadardi)
•1 simit
Kizlar bu ogle sacma.ama ben.baya hastalandim bogazim basim fena esim hazir yapti aciktim yedim agri kesici alinca hemen.bi bakayim dedim.menumu yazip az daha yaticam
SAAT (17.30)
1 fincan menengic kahvesi yarim seker attim
AKSAM (19.00) (yicem)
•cacik
Su 3 olur
Menun her zamanki gibi cok guzel afiyet olsunKizlar bugünkü menüm sabah 1 haşlanmış yumurta 1 kk peynir domates salatalik yesillik
Ara 1 sekersiz türk kahvesi 8 çilek
Öglen 4 kaşık kıyma ve yesillik
Ara 10 erik
Aksam 4 kasik nohutla yapilmis salata ve 3 kaşık yogurt
Su 2 litre spor 1 saat yürüyüş