- 9 Ocak 2015
- 1.645
- 5.513
- 158
- 39
- Konu Sahibi EMELinEMELi
Günaydın hanımlar yaaa napiosunuz benim stresim tavan yaptı annem bugün ameliyata giricek
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın bugun erken yuruyuse gıttım eve geldım sımdı :)
Pazartesı 64
Bugun 63,00 aslında sabıtım
Aksama nasıl bır menu olur bılmıyorum bugun benım dogum günüm :)))
Canm doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelereGünaydın bugun erken yuruyuse gıttım eve geldım sımdı :)
Pazartesı 64
Bugun 63,00 aslında sabıtım
Aksama nasıl bır menu olur bılmıyorum bugun benım dogum günüm :)))
Bak kacamak yapmayinca nasilda gidiyor dün o yarim ekmek olmasa belkide 79.9 u görecektin bgn tatlm tebrik ederm cok iyi vermişsinKizlar benim tarti mafis. Dun annemde tartildim onu yazayim
Gecen hafta 81.7
Bugun 80.3
Fark -1.4
Gayet guzel canim.Günaydın kızlar geçen hafta 72,800 düm bu hafta 71,900
-900gr.
Masallah canm masallah sende isteyince ve dikkat ettiginde nasil kilo veriyosun gördük canm bundan sonra kacamak yapınca benden cekecegin var o 79 haftaya görülecek tamam miEsmer sende baya iyi vermissin.
Bu kilom pazartesidenb persembeye olan.dikkatimin eseri benim metom.iyi.de iste irade az atarli
Sende cok guzel vermissin masallah bizeeee
Tebrikler canmGünaydın kızlar geçen hafta 72,800 düm bu hafta 71,900
-900gr.
saol hayatım sana daha cok tebriklerTebrikler canm
kız dikkat et dikkat et erit şu kiloları valla verirsin sen yaaEsmer sende baya iyi vermissin.
Bu kilom pazartesidenb persembeye olan.dikkatimin eseri benim metom.iyi.de iste irade az atarli
Sende cok guzel vermissin masallah bizeeee
Tamam canim emziriyosan menün çok yetersiz diycektimYok canim.emzirmiyorum cunku oglum 15 aylikken kendi.kkendine birakti emmeyi.
Allah sifa versin canim..suhuletle gecer insGünaydın hanımlar yaaa napiosunuz benim stresim tavan yaptı annem bugün ameliyata giricek