- 19 Nisan 2018
- 1.298
- 1.049
Valla biz bebiş istiyoruz diye 2 günde 1 çalışma var ama bayılacak gibi oluyorum benBurdada ne istekli kadınlar var ya
Çok yorucu bi durumValla biz bebiş istiyoruz diye 2 günde 1 çalışma var ama bayılacak gibi oluyorum bennormalde haftada 1 yetiyor vallahi
Allah'tan onda bir problem yokÇok yorucu bi durumhelede orgazm olamayanlara ölüm
Adamın tavırları heleNasıl istiyorsanız öyle takılın bence cinselliğin erkeni geçi yok. Ayrıca 365 gün filmi kadar saçma, eril bir film görmedim. Izledigim en kötü ve keske izlemeseydim dedigim nadide eserlerden
bazen sorun bende mı dıyorum :))Burdada ne istekli kadınlar var ya
neden az mı çok mu anlayamadım şimdi bende yeni evli olarak :)Yorgun haliyle 3 günde bir isteği gelen erkek. Hem de daha 1 aylık evlisiniz. Umutsuzluk aşılamak istemem ama 10 seneye emekli memur amca olur
Genelde yeni evlilerde her gün olur onu kastediyor arkadaş :))neden az mı çok mu anlayamadım şimdi bende yeni evli olarak :)
365 günü merak ettirdiniz ya bir izliyim bakalım365 günde film mi ya senaryo yok denecek kadar berbat iki sex sahnesiyle meşhur oldu2 günde 1 ilişki iyidir ne sıkılıyorsun ne de özlüyorsun ama senin libidon tavanı deliyorsa yetmiyorsa bilemicem
365 günü merak ettirdiniz ya bir izliyim bakalım
Begenemedim açıkçası.ancak başroldeki erkek eski sevgilime aşırı benziyordu :)Bende meraktan izledim konusu çok saçma söyliyim
Begenemedim açıkçası.ancak başroldeki erkek eski sevgilime aşırı benziyordu :)
Daha kaslısıydı benimkisi :) ama filmdekinin perfprmansı emin ol daha iyiydiAa hadi ya yakışıklı adam şimdi doğruya doğru