Azıcık fikir alayım :)

Evden eve taşımacılık işiyle mi uğraşıyor? Sırtında dolap mı çıkarıyor 12. kata? :KK70:

mahalle bekçisi iki gece üst üste işe gidiyor sabah eve gelince uyuyor uyanınca yemek yiyip gidiyor bende ağzımın suyu aka aka dolanıyorum mal gibi 3. Günü izinli oluyor iple çekiyorum Cennet mahallesi pembe gibi bacak uzata uzata bi hal oldum vallaha 😂😂😂

Bende ona takıldım
Gecenlerde de kayinvalidemgil gelecek diyip deli gibi yemek tarifi istiyordu. Eski mesajlarını okursan yemege dair oran veriyorum 1 ölçü pirince 1 bucuk su koy diyorum. Basit bir oran 2 ye 3 gibi yani. Bana diyor ki 1 e 1 bucuk ölçüsü 6 kişilik mi? Dalga geçiyor gibi, erkek gibi, bilemedim. Devamli olarak 1 aylik evli olduğunu yaziyor. Alakasiz her mesajda. Tuhaf yani.

Gecenlerde de kayinvalidemgil gelecek diyip deli gibi yemek tarifi istiyordu. Eski mesajlarını okursan yemege dair oran veriyorum 1 ölçü pirince 1 bucuk su koy diyorum. Basit bir oran 2 ye 3 gibi yani. Bana diyor ki 1 e 1 bucuk ölçüsü 6 kişilik mi? Dalga geçiyor gibi, erkek gibi, bilemedim. Devamli olarak 1 aylik evli olduğunu yaziyor. Alakasiz her mesajda. Tuhaf yani.
Ben çözemedim işte biraz mesajlara baktım çıkamadım işin içinden 😁

Burdada ne istekli kadınlar var ya 🤣

X