Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim çocuk da yok 4 yıllık evliyiz nişanlıyken sevgiliyken her şey çok farklıydı AmaÇocuk olunca bi haller oldu yav. Daha önce Johnny sins gibiydi.
Evden eve taşımacılık işiyle mi uğraşıyor? Sırtında dolap mı çıkarıyor 12. kata?
Bizleri bu duruma getirenler utansınSakin olun kızlar bu ne gözü dönmüşlüktür böyle
Neyseki benim öyle bir derdim yokBizleri bu duruma getirenler utansın
Kocanın kıymetini bil bacımNeyseki benim öyle bir derdim yok
Gecenlerde de kayinvalidemgil gelecek diyip deli gibi yemek tarifi istiyordu. Eski mesajlarını okursan yemege dair oran veriyorum 1 ölçü pirince 1 bucuk su koy diyorum. Basit bir oran 2 ye 3 gibi yani. Bana diyor ki 1 e 1 bucuk ölçüsü 6 kişilik mi? Dalga geçiyor gibi, erkek gibi, bilemedim. Devamli olarak 1 aylik evli olduğunu yaziyor. Alakasiz her mesajda. Tuhaf yani.Bende ona takıldım
Kocana ne yediriyon?Neyseki benim öyle bir derdim yok
Ozaman ters kelepçe işinizi çözer sizin oda olmadı köşeli bağlayın herifleriBizleri bu duruma getirenler utansın
En sonunda öyle olacak gibi görünüyorOzaman ters kelepçe işinizi çözer sizin oda olmadı köşeli bağlayın herifleri
Ozel bir sey olacak ama acaba vajinada genişleme mi oldu dogumdan sonra? Ondan uzaklasmis olabilir mi?Çocuk olunca bi haller oldu yav. Daha önce Johnny sins gibiydi.
Valla normal insanların yediğinden veriyorum benden gizli ne yiyor onu bilememKocana ne yediriyon?
Zaten çok dar değildi.Ozel bir sey olacak ama acaba vajinada genişleme mi oldu dogumdan sonra? Ondan uzaklasmis olabilir mi?
Sor ona ne yiyormuş.Valla normal insanların yediğinden veriyorum benden gizli ne yiyor onu bilemem
Ben çözemedim işte biraz mesajlara baktım çıkamadım işin içindenGecenlerde de kayinvalidemgil gelecek diyip deli gibi yemek tarifi istiyordu. Eski mesajlarını okursan yemege dair oran veriyorum 1 ölçü pirince 1 bucuk su koy diyorum. Basit bir oran 2 ye 3 gibi yani. Bana diyor ki 1 e 1 bucuk ölçüsü 6 kişilik mi? Dalga geçiyor gibi, erkek gibi, bilemedim. Devamli olarak 1 aylik evli olduğunu yaziyor. Alakasiz her mesajda. Tuhaf yani.
Ne yiyorsun demek yerine şapmı versem burda bazı konu açanlara şap ver falan diyorlardı yaSor ona ne yiyormuş.
Sus sus. Otur şükret. Ne şapı?Ne yiyorsun demek yerine şapmı versem burda bazı konu açanlara şap ver falan diyorlardı ya
Öyle yapıyorum artık burda okadar çok isteksiz koca okudum ki şimdi çok şükür diyip teslim oluyorumSus sus. Otur şükret. Ne şapı?
ya benim koca da öyle ya ereksiyon oluyo işe gitcem yorgun gitmiyim diye köşe bucak kaçıyor uyuz oluyorum halbuki daha 1 buçuk ay oldu ne yorulması ben hep tetikteyim kendimi sapık gibi hissediyorum