Azerinnn ve Kankalarının Şirin Sohbet Topiği

dugunde arac olarak ne kullanilirsa guzel olur

• Ankete Katılan
    69
yok kiz ben sordum ona bi seyler
bi ozel msj attim olay oldu ha

nadia işine döndürme mevzuyu sakın haaaa

paran olsa bile yeri gelecek alamam diyeceksin kuzum herşeye tamam alalım deersen çocuğu hiçbir şeyle mutlu edemezsin,baş edemezsin yavrum..hımm yaşı büyükmüşş.aman olsun bişecik olmazzz beklesin biraz daha bu yaşıona kadar beklemiş hahah:)

ya tabiki herseye evet demem zaten okadar simarik büyümesini istemiyorum ama iste ya anladin sen beni. beklesin beklesin

evet gordum ben ugramistim aksam
bugünde herkes var o yok

Selam kızlar. Nasılsınız bu topik yenimi. Eskisin:26:e noldu

hosgeldiiinnnn öbürü kapandi cnm

ya tabiki herseye evet demem zaten okadar simarik büyümesini istemiyorum ama iste ya anladin sen beni. beklesin beklesin

bugünde herkes var o yok

hosgeldiiinnnn öbürü kapandi cnm

yani şimdiki çocuklar çok zeki ve akıllı ya o yüzden herşeyi tvden kapıyorlar,benim yiğenim pabuç gibi dili ,hazır cevaplar felan..çocuk bakımı çok zor ya

yani şimdiki çocuklar çok zeki ve akıllı ya o yüzden herşeyi tvden kapıyorlar,benim yiğenim pabuç gibi dili ,hazır cevaplar felan..çocuk bakımı çok zor ya
aaa hic sorma tatlim ya annesinden ciktiklari gibi pc nin nasil acilip kapandigini biliyorlar bizim yegenlerde öyle. herseyi biliyorlar laf yetistiriyorlar büyüklerine.
gercekten cok zor.

çocukları sevmesi güzel bence

evet cok seviyor. kiz kardesi konyadan gelicek bu ayin sonunda yegenini hic birakmaz hep gezdirir yaninda bile yatiriyor

sen sever misin çocukları :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…