Azerinnn ve Kankalarının Şirin Sohbet Topiği

dugunde arac olarak ne kullanilirsa guzel olur

• Ankete Katılan
    69
şimdilik sen kazanırsın tabi eli mahkum neconun

kiz ne safsin sen oyle
simdiden urkutmuyo seni evlendikten sonra gorursun hem onun elinde dimi

bozulursa laptop un parasini isterim ama
tamam kuzu sende bütün siseyi dökme ama cok bastirarakta silme

oh oh iyi oldusen de benim gibi olucan
öylemi diyorsun

oh neyse ki bunu dogru hatirladim
inci guzel olur yakisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrrrr prenses ime
evet kuzu tebrik ederim ben cok seviyorum inci yaaa dügünde bile takabilirim sanki

selamlarrr hatunlarrr

hosgeldin kuzuuu

şimdilik sen kazanırsın tabi eli mahkum neconun
evet eli mahkum iyi oluyor ona beklesinnnnn

kiz ne safsin sen oyle
simdiden urkutmuyo seni evlendikten sonra gorursun hem onun elinde dimi

yok cnm ya ben onunla konustum dedim ki evlenince ev almayi düsünüyoruz kenara parami aticaz ev icin yoksa cocuk mu bakicaz bunun bezi var mamasi var kiyafeti var okulu var susu var busu var... durdu önce haklisin dedi eee öyle ama kuzu ev alaim cocugumuzu rahatca büyütelim degilmi hem onun elinde degil bence kuzu ben istemedigim sürece kimse beni hamile birakamaz anlarsinnnnn

Son düzenleme:

diyosun
hadi bakalim selcan mi yaman neco mu

iyi kuzular sizden nbr:))

patsy evlilere sorsduğuna göre bekarların anlıcağı bişey değil ama kendide bekar ne sordunn gıııı:)

prensesim en güzeli yapıyorsun ,çocuk çok masraflı eğitimi çok önemli güzel gelecek sağlamak için herşey parayla oluyor..evinizi alın ohhh ondan sonra rahatsınız ,sen kaç yaşındaydın kız,bu erkeklerin bu hızını anlamıyorum zaten sanki yardımcı oluyorlar

yok kiz ben sordum ona bi seyler
bi ozel msj attim olay oldu ha

diyosun
hadi bakalim selcan mi yaman neco mu
bakin kizlar benim tarafimdamisiniz yoksa neconunmu? ona göre kazanip kazanmicami ayarlamam lazim

yani kuzu ben yarin öbürgün cocuguma demek istemiyorum bisey istediginde param yok alamam diye. tatlim ben 22 yasindayim necoda 31 acelesi var yani anliyorum onuda ama benide düsünsün azcikkk

neco tren kaçar diye korkuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…