- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #1.381
ellere varda bize yok mu
kizim adi ustunde ozelbi sey soruyoduk heralde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ellere varda bize yok mu
şimdilik sen kazanırsın tabi eli mahkum neconunhe aynen öyle dedim yok olmaz dedi en gec 8 ay icinde hamile kalirsin 1,5 sene sonrada cocugumuz dünyaya gelmis olur dedi deli bu cocuk karisizlik basina vurmus heralde
dedim ev almadan cocuk yok. ama ne demisler evde en son sözü erkek söylermis "tamam askim" dedi ve ben kazandim
he aynen öyle dedim yok olmaz dedi en gec 8 ay icinde hamile kalirsin 1,5 sene sonrada cocugumuz dünyaya gelmis olur dedi deli bu cocuk karisizlik basina vurmus heralde
dedim ev almadan cocuk yok. ama ne demisler evde en son sözü erkek söylermis "tamam askim" dedi ve ben kazandim
kizim adi ustunde ozelbi sey soruyoduk heralde
tamam kuzu sende bütün siseyi dökme ama cok bastirarakta silmebozulursa laptop un parasini isterim ama
öylemi diyorsunoh oh iyi oldusen de benim gibi olucan
evet kuzu tebrik ederim ben cok seviyorum inci yaaa dügünde bile takabilirim sankioh neyse ki bunu dogru hatirladim
inci guzel olur yakisiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrrrr prenses ime
selamlarrr hatunlarrr
evet eli mahkum iyi oluyor ona beklesinnnnnşimdilik sen kazanırsın tabi eli mahkum neconun
kiz ne safsin sen oyle
simdiden urkutmuyo seni evlendikten sonra gorursun hem onun elinde dimi
anladım
ay ne anladın acaba kıs azi aslında inciye mi sorsaydın kısım ben daha acemiyim belkim o daha iyi biliyodur ama eminim sorsan merak ettiğine de pişman olur valla
ay ne anladın acaba kıs azi aslında inciye mi sorsaydın kısım ben daha acemiyim belkim o daha iyi biliyodur ama eminim sorsan merak ettiğine de pişman olur valla
patsy cnm ikinyie hosgeldin diyorummm
neyi sorcakmis bende merak ettim
kiz bu topigin hatunlari hepsi bana cekmis ha
merakli karular
evet eli mahkum iyi oluyor ona beklesinnnnn
yok cnm ya ben onunla konustum dedim ki evlenince ev almayi düsünüyoruz kenara parami aticaz ev icin yoksa cocuk mu bakicaz bunun bezi var mamasi var kiyafeti var okulu var susu var busu var... durdu önce haklisin dedi eee öyle ama kuzu ev alaim cocugumuzu rahatca büyütelim degilmi hem onun elinde degil bence kuzu ben istemedigim sürece kimse beni hamile birakamaz anlarsinnnnn
topigin sahibi gibiyiz iste kuzu
iyi kuzular sizden nbr:))
patsy evlilere sorsduğuna göre bekarların anlıcağı bişey değil ama kendide bekar ne sordunn gıııı:)
prensesim en güzeli yapıyorsun ,çocuk çok masraflı eğitimi çok önemli güzel gelecek sağlamak için herşey parayla oluyor..evinizi alın ohhh ondan sonra rahatsınız ,sen kaç yaşındaydın kız,bu erkeklerin bu hızını anlamıyorum zaten sanki yardımcı oluyorlar
bakin kizlar benim tarafimdamisiniz yoksa neconunmu? ona göre kazanip kazanmicami ayarlamam lazimdiyosun
hadi bakalim selcan mi yaman neco mu
iyi kuzular sizden nbr:))
patsy evlilere sorsduğuna göre bekarların anlıcağı bişey değil ama kendide bekar ne sordunn gıııı:)
prensesim en güzeli yapıyorsun ,çocuk çok masraflı eğitimi çok önemli güzel gelecek sağlamak için herşey parayla oluyor..evinizi alın ohhh ondan sonra rahatsınız ,sen kaç yaşındaydın kız,bu erkeklerin bu hızını anlamıyorum zaten sanki yardımcı oluyorlar
aynen ba cekmishsiniz
ben de estosa cektim aslinda
aynen ba cekmishsiniz
ben de estosa cektim aslinda
bakin kizlar benim tarafimdamisiniz yoksa neconunmu? ona göre kazanip kazanmicami ayarlamam lazim
yani kuzu ben yarin öbürgün cocuguma demek istemiyorum bisey istediginde param yok alamam diye. tatlim ben 22 yasindayim necoda 31 acelesi var yani anliyorum onuda ama benide düsünsün azcikkk