- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #1.401
kristos hosgeldin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok kiz ben sordum ona bi seyler
bi ozel msj attim olay oldu ha
bakin kizlar benim tarafimdamisiniz yoksa neconunmu? ona göre kazanip kazanmicami ayarlamam lazim
yani kuzu ben yarin öbürgün cocuguma demek istemiyorum bisey istediginde param yok alamam diye. tatlim ben 22 yasindayim necoda 31 acelesi var yani anliyorum onuda ama benide düsünsün azcikkk
estos dün yine tek basina topigi doldurmus yazmista yazmis ama kimse ugramadi heralde
kizlar bana 15 dakika musade
bu arada ben neco nun tarfindayim prensess
slm ,kapanmış diyeriSelam kızlar. Nasılsınız bu topik yenimi. Eskisin:26:e noldu
kristos hosgeldin
Selam kızlar. Nasılsınız bu topik yenimi. Eskisin:26:e noldu
nadia işine döndürme mevzuyu sakın haaaa
paran olsa bile yeri gelecek alamam diyeceksin kuzum herşeye tamam alalım deersen çocuğu hiçbir şeyle mutlu edemezsin,baş edemezsin yavrum..hımm yaşı büyükmüşş.aman olsun bişecik olmazzz beklesin biraz daha bu yaşıona kadar beklemiş hahah:)
ya tabiki herseye evet demem zaten okadar simarik büyümesini istemiyorum ama iste ya anladin sen beni. beklesin beklesinnadia işine döndürme mevzuyu sakın haaaa
paran olsa bile yeri gelecek alamam diyeceksin kuzum herşeye tamam alalım deersen çocuğu hiçbir şeyle mutlu edemezsin,baş edemezsin yavrum..hımm yaşı büyükmüşş.aman olsun bişecik olmazzz beklesin biraz daha bu yaşıona kadar beklemiş hahah:)
bugünde herkes var o yokevet gordum ben ugramistim aksam
Selam kızlar. Nasılsınız bu topik yenimi. Eskisin:26:e noldu
neco tren kaçar diye korkuyor
ya tabiki herseye evet demem zaten okadar simarik büyümesini istemiyorum ama iste ya anladin sen beni. beklesin beklesin
bugünde herkes var o yok
hosgeldiiinnnn öbürü kapandi cnm
ona bisey olmaz ki abla ama cok istiyor cocuk herzaman söyler bana
aaa hic sorma tatlim ya annesinden ciktiklari gibi pc nin nasil acilip kapandigini biliyorlar bizim yegenlerde öyle. herseyi biliyorlar laf yetistiriyorlar büyüklerine.yani şimdiki çocuklar çok zeki ve akıllı ya o yüzden herşeyi tvden kapıyorlar,benim yiğenim pabuç gibi dili ,hazır cevaplar felan..çocuk bakımı çok zor ya
çocukları sevmesi güzel bence
aaa hic sorma tatlim ya annesinden ciktiklari gibi pc nin nasil acilip kapandigini biliyorlar bizim yegenlerde öyle. herseyi biliyorlar laf yetistiriyorlar büyüklerine.
gercekten cok zor.
evet cok seviyor. kiz kardesi konyadan gelicek bu ayin sonunda yegenini hic birakmaz hep gezdirir yaninda bile yatiriyor
sen sever misin çocukları :44:
sizi yalniz birakmaya gelmiyo valla her kes tuymus yine