Azerinnn ve Kankalarının Şirin Sohbet Topiği

dugunde arac olarak ne kullanilirsa guzel olur

• Ankete Katılan
    69
yok kiz ben sordum ona bi seyler:KK1:
bi ozel msj attim olay oldu ha:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

nadia işine döndürme mevzuyu sakın haaaa:KK9:

bakin kizlar benim tarafimdamisiniz yoksa neconunmu? ona göre kazanip kazanmicami ayarlamam lazim:KK60::KK60::KK60:

yani kuzu ben yarin öbürgün cocuguma demek istemiyorum bisey istediginde param yok alamam diye. tatlim ben 22 yasindayim necoda 31 :KK1: acelesi var yani anliyorum onuda ama benide düsünsün azcikkk

paran olsa bile yeri gelecek alamam diyeceksin kuzum herşeye tamam alalım deersen çocuğu hiçbir şeyle mutlu edemezsin,baş edemezsin yavrum..hımm yaşı büyükmüşş.aman olsun bişecik olmazzz beklesin biraz daha bu yaşıona kadar beklemiş hahah:)

nadia işine döndürme mevzuyu sakın haaaa:KK9:

paran olsa bile yeri gelecek alamam diyeceksin kuzum herşeye tamam alalım deersen çocuğu hiçbir şeyle mutlu edemezsin,baş edemezsin yavrum..hımm yaşı büyükmüşş.aman olsun bişecik olmazzz beklesin biraz daha bu yaşıona kadar beklemiş hahah:)
ya tabiki herseye evet demem zaten okadar simarik büyümesini istemiyorum ama iste ya anladin sen beni. beklesin beklesin :KK1:

evet gordum ben ugramistim aksam:KK34:
:KK1: bugünde herkes var o yok :KK31:

Selam kızlar. Nasılsınız bu topik yenimi. Eskisin:26:e noldu

hosgeldiiinnnn öbürü kapandi cnm

ya tabiki herseye evet demem zaten okadar simarik büyümesini istemiyorum ama iste ya anladin sen beni. beklesin beklesin :KK1:

:KK1: bugünde herkes var o yok :KK31:

hosgeldiiinnnn öbürü kapandi cnm

yani şimdiki çocuklar çok zeki ve akıllı ya o yüzden herşeyi tvden kapıyorlar,benim yiğenim pabuç gibi dili ,hazır cevaplar felan..çocuk bakımı çok zor ya

yani şimdiki çocuklar çok zeki ve akıllı ya o yüzden herşeyi tvden kapıyorlar,benim yiğenim pabuç gibi dili ,hazır cevaplar felan..çocuk bakımı çok zor ya
aaa hic sorma tatlim ya annesinden ciktiklari gibi pc nin nasil acilip kapandigini biliyorlar bizim yegenlerde öyle. herseyi biliyorlar laf yetistiriyorlar büyüklerine.
gercekten cok zor.

çocukları sevmesi güzel bence :KK34:

evet cok seviyor. kiz kardesi konyadan gelicek bu ayin sonunda yegenini hic birakmaz hep gezdirir yaninda bile yatiriyor :KK1:

aaa hic sorma tatlim ya annesinden ciktiklari gibi pc nin nasil acilip kapandigini biliyorlar bizim yegenlerde öyle. herseyi biliyorlar laf yetistiriyorlar büyüklerine.
gercekten cok zor.

evet cok seviyor. kiz kardesi konyadan gelicek bu ayin sonunda yegenini hic birakmaz hep gezdirir yaninda bile yatiriyor :KK1:

sen sever misin çocukları :44:

X