Azerinnn ve Kankalarının Şirin Sohbet Topiği

dugunde arac olarak ne kullanilirsa guzel olur

• Ankete Katılan
    69
waowwwwwwwwww rüzgarcım enfes bir masa bu :KK56:ama ama ekler pasta var orada ,görmemiş gibi yapayım malum diyetteyimm:KK9:ellerine sağlıkk şekerim:KK16:

animation21a.gif

P1010120.JPG

rejimdeyim :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:rejimdeyim :KK45::KK45::KK45::KK45: re-jim-de-yimmmmmmmmmmmm:KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14::KK14: yaf rejiiiiiiiiimmmmmdeyiiiiiiiiiiiiiiiiiiim :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK37:

:KK1::KK1: aynen öyle bu hafta evdeyim aslında güzel bir plan yapasım var :nazar::nazar::nazar:
pazar eşimin maçı var çamlıcadayız :2: yarın için bişeyler yapmalıyım :KK34:

hıdrılellez var yapmak istediğin bişey var mı ?
bende evli olsam şahsen bu grupanya,grupfoni fırsatlartdan alıp süürekli gezme halinde olurum valla:))

hıdrılellez var yapmak istediğin bişey var mı ?
bende evli olsam şahsen bu grupanya,grupfoni fırsatlartdan alıp süürekli gezme halinde olurum valla:))

YOK anam olmuyor öyle işte. evlenince işler değişiyor zaten hiç bir haftasonu evde oturmuyoruz devamlı geziyoruz.
ama ya maddi açıdan gezemiyorsun yada bişeyler çıkıyor bi tarafa gidemiyorsun :KK5::KK5:
hıdırellez ne zaman nasıl yapılıyordu ben unuttum yaaaa :KK34:

YOK anam olmuyor öyle işte. evlenince işler değişiyor zaten hiç bir haftasonu evde oturmuyoruz devamlı geziyoruz.
ama ya maddi açıdan gezemiyorsun yada bişeyler çıkıyor bi tarafa gidemiyorsun :KK5::KK5:

aynen ya hidirellezi biri bana da aciklasin burda yok ta oyle bi sey

oda soğru heleki borçlu evleniyorsan hiçbişey yapamıyrsunn ,şöyle adada kalmak isterdim açıkcası ,ahh ahh:KK69:
hım en güzeli az borçla evlenmek..1-2 sene nşanlı kalıp borçları aza indirmek:)
duyduk duymadık demeyin kısmında var canım..oradan bakabilrsin yarın canım hıdrellez

oda soğru heleki borçlu evleniyorsan hiçbişey yapamıyrsunn ,şöyle adada kalmak isterdim açıkcası ,ahh ahh:KK69:
hım en güzeli az borçla evlenmek..1-2 sene nşanlı kalıp borçları aza indirmek:)
duyduk duymadık demeyin kısmında var canım..oradan bakabilrsin yarın canım hıdrellez

bizim çok şükür aileden kalan borcumuz olmadı daha 11 aylık evliyim zaten :KK1:
ev aldık kredi ile onun borcu ve sonradan harcadıklarımızın borcu var işte :KK8: mobilya eşya falan yok
aileler aldı biz geldik üzerinde oturuyoruz :KK31:

hoş geldin nasıl kandırıyorsun bizide aydınlat :KK23:

eşim istemese de kırmaz ama bugünden gidelim mi demeye başlamam lazım
pazar günü onunla maça gidiyorum sonuçta :KK14: o da benim için bişey yapsın :KK34:

ev aldık kredi ile onun borcu ve sonradan harcadıklarımızın borcu var işte :KK8: mobilya eşya falan yok

pazar günü onunla maça gidiyorum sonuçta :KK14: o da benim için bişey yapsın :KK34:

al gülüm ver gülüm hesabı :KK31:

olsun senin olsun da borcun olosun kirada daha kötü ya

X