Azerinnn ve Kankalarının Şirin Sohbet Topiği

dugunde arac olarak ne kullanilirsa guzel olur

• Ankete Katılan
    69
:KK19: bende sevindim ama resimi ancak pazartesi görebileceksiniz cünkü resim yokkkkk :KK52:

benim mor bitane etegim vardi onun üzerine cooook güzel bi üst aldim mikemmel duruyor :122:

resim cekilirim sizin icin gösteririrm :KK1:

azcik daha bekliceniz artik

mor etek icin mi aldin:26:
mor etegin uclari sanki biraz boldu sigara etek olsaydi daha iyi olurdu gibime geldi:26:
mesela pudra rengi eteyin gibi:KK9:

kıs bu site beni gıcık ediyo on dakka bişey yazamayınca seni hop dışarı atıyo bu ne ya eskiden böle bişey yoktu anacım sinir oldum valla:KK20::KK20::KK20::KK20::KK20:

kıs bu site beni gıcık ediyo on dakka bişey yazamayınca seni hop dışarı atıyo bu ne ya eskiden böle bişey yoktu anacım sinir oldum valla:KK20::KK20::KK20::KK20::KK20:

ben de bu ayin 12 si dugune gidicem dayimin oglunun dugunu
bi bluz alicam ayakkabi canta falan bakalim artik ne bulursak
:KK9: tamam kuzu sende cik alisverise bakalim :KK1: bende bu ayin 19. da bi arkadasin nisanina davetliyim bu ay nisandan gecilmiyor anam :KK9:

mor etek icin mi aldin:26:
mor etegin uclari sanki biraz boldu sigara etek olsaydi daha iyi olurdu gibime geldi:26:
mesela pudra rengi eteyin gibi:KK9:

evet mor etek icin ama güzel duruyor cnm :KK1:

kuzu benim pudra rengi etegim yok ki :26:

evet ya bende sinir oluyorum eskiden cikis yapmadan kapatiyordum actigim gibi hemen cikiyordu simdi bende her defasinda girerken sifremi falan girmek zorundayim :KK47:

günaydin cnm nasilsin?

azi bu ptsy beni sevmiyiiii :KK53:

naptım ki ben yaf:44::44::44::44::44: sefiyom kıs

gunaydin patsy benim annem hastaydi dun onun icin giremedim

ay kıyamam nasıl peki iyi mi tatlım çok geçmiş olsun :KK16::KK16:

dün herkesi tek tek sordu beni hiç sormadı :KK14:

:44::44::44: eğtiyarlık yada azinin dediğinden kocalıq:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

yok kiz unutmusdur yoooosam patsy im yapmaz oyle sey

:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

canı sağolsun sevmezsede :KK23:

seviyos dedkya beeeeeeeeeeeeeeeeee:KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4:

X