- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #1.061
evet kuzu haklisin cok zarar veriyor erkeklerde telefonunu hep cebinde tasiyor olacagi oluyor
evet, alkol ve sıgaranında etkısı oluyor..spermlerın kalıtesı düsüyor..ama bazılarıda cok acele edıyor..sabır gerek bence..evlenıp 3 ay sonra hamıle kalmak ısteyenler var.. dur bakalım bır evlılıgın tadını cıkar..kocana doy, kocan sana doysun sonra yuvanızı ask meyvenızle süsleyın
evet, alkol ve sıgaranında etkısı oluyor..spermlerın kalıtesı düsüyor..ama bazılarıda cok acele edıyor..sabır gerek bence..evlenıp 3 ay sonra hamıle kalmak ısteyenler var.. dur bakalım bır evlılıgın tadını cıkar..kocana doy, kocan sana doysun sonra yuvanızı ask meyvenızle süsleyın
ben de oyle yaptim evlendikten 2 ay sonra hamis kaldim
pisman degilim ama
kuzu isteyerek mi oldu istemeyerek mi? benim kiuzen 1 ay sonra hemen hamile kaldi ama istemeyrek. ben hemen hamile kalmak istemiyorum
yani evet ama eger olmuyorsa zorlamicaksin da. benim bi tanidigim var ilk cocuklari oldu 2. ncisine hamile kalamadi kadin kari koca ikiside kendilerinde herseyio yaptirdilar cocuk olsun diye ama olmadi 17 sene hemde sonra biraktilar nasip degilmis dediler ugrasmadilar 5-6 ay sonra bi bakiyorlar ki kadin hamile
ben de oyle yaptim evlendikten 2 ay sonra hamis kaldim
pisman degilim ama
bi incitanem gordum sanki
evet doğru gördün geçmişten geliyorum
isteyerek oldu tabi kuzu
evet saten olsun olsun dıye stress yaparsan asıl ozaman zor olur, zamana bırakıp esınle destek olursan bırbırıne hem daha cok baglar kuvetlenır hemde stress yapmıs olmazsın..sen ısteyeceksın, calısacaksınallahta ınsallah verecek hayırlısı ıle..allahım ısteyen herkese nasıp etsın.. ama bakacak olanlara nasıp etsın ınsallah..sonucta dogurmakla anne olunmuor her kadın dogurur yanı
hoşbulduk yaptımta geldim
hayır olsun kuzuubenim icimde bir sIkInti var :26:
markete gittim kasaba gittim geldim patlıcan soydum şimdi oğlanı sallıyorumneler yaptin mesela say bahalum
hadi gulu gulukızlar gıttım ben hadı, belkı gelırken bırseyler getırırım sıze carsıdan ..ıncık boncuk fln
grszzz, kendınıze cıcı bakın