Azerinnn ve Kankalarının Şirin Sohbet Topiği

dugunde arac olarak ne kullanilirsa guzel olur

• Ankete Katılan
    69
evet canım stede bişey var
ben yazdıklarınızı neden sonra görüyorum sayfa bile
atlamıyor
of küstüm oynamıyorum

canım oğluş 4 yaşına giriyor
evlendircez artık
herkese
ben çocuk yapcam diyor
valla utanıyorum
onunla biyere gitmeye
hem kız hem erkek diyo bide
nerden buluyo bulafları bilmiyorum

nilu acaba kime cekti:KK9::KK9::KK9:

araba pc kısım elinde sağlam bişey kalmıyo maşallah :KK9::KK9::KK9::KK9:
heheh prensese kız giren dul çıkacak desene
hamileyken ne yiyip içtiysen artık :KK9::KK9::KK9::KK9:
valla ne bi,lem her gece sabahlar olmasın fafenk
e çocuk
zor durdu içerde erkenden çıkacaktı garibim
zati öylede oldu
20 gün önceden geldi:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
yaz geldi hahah kıllı kıllı mı dolasalım :KK53: kızlar hepimiz bakımlı olalım :KK16: sevelım kendımızı, bakalım kendımıze..herifleriniz bir kez daha asık olsun sıze.. benımkıde kıskanclıktan kudursun ohh canıma degsn :KK23: böyle carsıya salmazdı ama kendı kasındı banane :KK19:

evet benım canım, baska resımlerıde eklemek ıstıyordum yanı album yapmak ıstıyordum hem benıkıyle resımlerımızı koycaktımda..fotolarım calınırmıs öyle dedı bır arkadas.. :KK31:

oh mis mis
kız yap albüm albümü yanlızca arkadaşlara ayarla
ne olacak
senin arkilerden başkası göremez ozaman

yaz geldi hahah kıllı kıllı mı dolasalım :KK53: kızlar hepimiz bakımlı olalım :KK16: sevelım kendımızı, bakalım kendımıze..herifleriniz bir kez daha asık olsun sıze.. benımkıde kıskanclıktan kudursun ohh canıma degsn :KK23: böyle carsıya salmazdı ama kendı kasındı banane :KK19:

evet benım canım, baska resımlerıde eklemek ıstıyordum yanı album yapmak ıstıyordum hem benıkıyle resımlerımızı koycaktımda..fotolarım calınırmıs öyle dedı bır arkadas.. :KK31:

kıs iyi güsel diyonda birincisi ben kime göstereyim :KK9::KK9::KK9: yani boşa zahmet bi yerde:KK9::KK9: ikincisi hayatta 6 da bu iş için kalkmak tatiller torbaya mı girdi

ben kime süsleneyin kuzu? azerinin nilünün estosun kocasi var eee benimki zaten uzaktaaa :KK60:

heheh prensese kız giren dul çıkacak desene

valla ne bi,lem her gece sabahlar olmasın fafenk
e çocuk
zor durdu içerde erkenden çıkacaktı garibim
zati öylede oldu
20 gün önceden geldi:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

oh mis mis
kız yap albüm albümü yanlızca arkadaşlara ayarla
ne olacak
senin arkilerden başkası göremez ozaman

e o zaman kafani taslara vurmican nilu
ikincide skin disinizi fafenk yapmayin:KK9::KK9:

ben kime süsleneyin kuzu? azerinin nilünün estosun kocasi var eee benimki zaten uzaktaaa :KK60:

bende evlı dıılm ama allahtan aynı mahalledeyız benımkıyle :KK23: balkonun önünden gecıp durdu dün ahah bende cam sılıyordum, bahar temızlıgı yaptık :KK53: demıstır ne hamarat kız dıye :KK35:

süslen kız, kendını ıyı hıssedersın, resım cek yolla, cam fln ac görür seni :p benım ne güzel bır askım var öyle der :KK54:

cnm biz burada en magdurlariyiz yaaaa senin göstercek kimsen yok benim var ama göremiyor :KK9:

iste 10 yil sonra
prenses ve patsy:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Ruyada-Cirkin-Gormek.jpg

cirkin-kadin-yoktur_10377.jpg

bende evlı dıılm ama allahtan aynı mahalledeyız benımkıyle :KK23: balkonun önünden gecıp durdu dün ahah bende cam sılıyordum, bahar temızlıgı yaptık :KK53: demıstır ne hamarat kız dıye :KK35:

süslen kız, kendını ıyı hıssedersın, resım cek yolla, cam fln ac görür seni :p benım ne güzel bır askım var öyle der :KK54:

:KK1: arada bir yapiyorum ama cogu zaman canim istemyior

cnm biz burada en magdurlariyiz yaaaa senin göstercek kimsen yok benim var ama göremiyor :KK9:
annem göster ama elletme dedi
:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:
len fıkrana koptum doğru
:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:
kıs böleeeee denir mi eline geçen falan deseydin bari banlanıcan yine o olucak :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:::KK9:9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
:18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

kız camları silerken suyu çocuğa bakarken kafasından iyi boşaltmamışın
ozamanda derdi
ah ah hatuna bak aşkımdan dedli divane oldu benide sırılsıklam yaptı die
kız çocuğun ateşide cosss diye sönerdi :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

X