Azerinnn ve Kankalarının Şirin Sohbet Topiği

dugunde arac olarak ne kullanilirsa guzel olur

• Ankete Katılan
    69
yok kıs yapsalar annene ilk söylediğinde yaparlardı
en azından benim annem öyle yapardı
anında müdahele ederdi :KK53:

onun için diyorum ya zoru atlatmışsın diye
bundan sonra olmaz öyle merak etme bebişim:KK19:
insallah dedigin gibidir cnm ya :KK34: zor günler beni bekliyor.- az önce sIkintidan dudagimin kenarinda ucuk cikti :26:
yok be canim estosun dedigi gibi yapsalardi simdiye kadar yaparlardi

kiz estos rutbene bayildim:KK9::KK9::KK9::KK9:
:KK19:
teşekkür ederim bebişim :KK16:

daha iyisi senin olsun:KK37:

yaa şu trt1 de süper dadı diye bir program var da o dadıya hayran oluyorum :KK16:

kadın ne çocukları mum ediyo:KK53:

ben de onun izinden gideyim diyorum bakalım

Talha üzerinde bir kaç formül deniicem bakalım tutacak mı:KK37:

bizide haberdar et bakalim :KK1:

canım nasılsın nasıl gidiyo hamileik ben bugün doktordan geldim erkek dedi pipiyi bende gördüm ama hala daha şüphe var içimdee haber edeyim dedim

anaaaaaa ne diyon bak sen suna gosterdi demek pipisini:KK9::KK9::KK9:
demek tahminim cikmadi:KK17::KK17:
olsun ikincide insallah:KK9:

canım ben bacak arasını gördüm direk erkek dedim doktorda baya baktı erkek dedi ama benim içimde hala ufakda olsa şüphe varr yinede Allah bilir bakalım ben 7. ayıma kadar alışveriş yapmıycam kesin yanii iyice belli olsundaa hayırlısıylaa ama artık tamamen erkekten yanayım bende gördüm gibi yaaa eğerki başka birşey değilsee sıpaanın gösterdiği:KK1::KK1::KK1::KK1:

canım ben bacak arasını gördüm direk erkek dedim doktorda baya baktı erkek dedi ama benim içimde hala ufakda olsa şüphe varr yinede Allah bilir bakalım ben 7. ayıma kadar alışveriş yapmıycam kesin yanii iyice belli olsundaa hayırlısıylaa ama artık tamamen erkekten yanayım bende gördüm gibi yaaa eğerki başka birşey değilsee sıpaanın gösterdiği:KK1::KK1::KK1::KK1:

anam daha ne gostersin cocuk en gerekli yerini gostermis iste:KK9::KK9::KK9::KK9:

X