Azerinnn ve Kankalarının Şirin Sohbet Topiği

dugunde arac olarak ne kullanilirsa guzel olur

• Ankete Katılan
    69
sen ekle buraya fotolarini biz kombinleriz senin icin:KK34:

cok gecmis olsun canim
Allah dayanma gucu versin sana
ne zordur senin icin
ama bi de bebisini dusun tum acilar dinecektir:emir_bebek:[/U]

sağolsın gülüm Allah razı olsunn evett zaten onu düşündüğğmde herşeyi unutyorum benki doğumdan tırsan canı çok az olan şimdi gıkım çıkmıyo ne ilaç ne krem eşim diyo bazen sdüreyim krem masaj yapayım yok diyorum çekiyorum onun için rabbime şükürler olsun onu bana çok geç verdi şükürler olsun gözüme gelmiyoo yeterki sağlıkla gelsin kucağımızaa gülüm:KK19:

yok cnm yaaa ben evde uydurmasyon biseyler yaparim :KK1: yeni aldigim kiyafetler var onlardan giyerim daha kimse görmedi zaten :KK34:
bu ayin 21 i kaynimin dugunu var
simdi diyeceksiniz ki senin kayninin ne cok dugunu oluyo diye:KK1:
gecen demistim ya bi kiz tarafinin bi de erkek tarafinin dugunu oluyo bizde diye
iste bu erkek tarafinin dugunu yani asil dugun bu
oraya giyecegim elbisemin fotosunu eklerim bakarsiniz
sağolsın gülüm Allah razı olsunn evett zaten onu düşündüğğmde herşeyi unutyorum benki doğumdan tırsan canı çok az olan şimdi gıkım çıkmıyo ne ilaç ne krem eşim diyo bazen sdüreyim krem masaj yapayım yok diyorum çekiyorum onun için rabbime şükürler olsun onu bana çok geç verdi şükürler olsun gözüme gelmiyoo yeterki sağlıkla gelsin kucağımızaa gülüm:KK19:

insallah canim:emir_bebek::nazar:
annelik boyle bi sey iste senden once yavrun geliyo:KK16:

bu ayin 21 i kaynimin dugunu var
simdi diyeceksiniz ki senin kayninin ne cok dugunu oluyo diye:KK1:
gecen demistim ya bi kiz tarafinin bi de erkek tarafinin dugunu oluyo bizde diye
iste bu erkek tarafinin dugunu yani asil dugun bu
oraya giyecegim elbisemin fotosunu eklerim bakarsiniz

insallah canim:emir_bebek::nazar:
annelik boyle bi sey iste senden once yavrun geliyo:KK16:

evet canım gerçi ben daha başıdayım karnımda taşıma daha kolay kısmıbence ben nerde o orda ama doğduktan sonraki bakımı sorumluluğu daha ağır o yüzden mucüzevi bir olay rabbim herkese sağlıklı evlatlar bnasip etsin gülüm cümlemize hayırlı kolay doğumlar naisp etsin inş AMİNNNNNN:KK48:

evet canım gerçi ben daha başıdayım karnımda taşıma daha kolay kısmıbence ben nerde o orda ama doğduktan sonraki bakımı sorumluluğu daha ağır o yüzden mucüzevi bir olay rabbim herkese sağlıklı evlatlar bnasip etsin gülüm cümlemize hayırlı kolay doğumlar naisp etsin inş AMİNNNNNN:KK48:

peki yardim edecek biri yok mu canim dogumdan sonra sana :26:

peki yardim edecek biri yok mu canim dogumdan sonra sana :26:

yok canım yani doğuma muhtemelen halam gelebilirse gelicek benim annem yok birtek eşim var sezeryan olursamda eşimin annesi gelecek ama oda fazla duramaz yani normal olurda inş hayırlısıylaa bende kimseye muhtaç olmadan bakarım kendimede eşimede bebeğimide:26:

yok canım yani doğuma muhtemelen halam gelebilirse gelicek benim annem yok birtek eşim var sezeryan olursamda eşimin annesi gelecek ama oda fazla duramaz yani normal olurda inş hayırlısıylaa bende kimseye muhtaç olmadan bakarım kendimede eşimede bebeğimide:26:

uzme kendini canim esin sana yardim eder insana zaten esi kaliyo en son:KK19:
ben cikiyorum canim kizim uyandi

uzme kendini canim esin sana yardim eder insana zaten esi kaliyo en son:KK19:
ben cikiyorum canim kizim uyandi

yok gülüm üzülmüyorum rabbime sığınıyorum hayırlı kapı açıcak ben inanıyprum hakkımızda hayırlısı tmm gülüm görüşrüz öp prensesi yerime görüşrüz dikkat et kendineee:KK19:

Gunaydin topigimin gulleri :KK16::KK16::KK16:
ben hala regl olmadim:KK76::KK76::KK76::KK76:

images

bunu dun bi topikte gordum tam bize uygun estosum:KK9::KK9::KK9:

dwgm9.jpg
evet kesinlikle bize göre diyeceğim ama sen artık o kaaa yorma bebişini :KK22:
sagol züli canim benim :KK19: duydunmu avusturyali bir adam uzaydan dünyaya atladi :KK53:
:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
insallah canim
yok daha doktora gitmegi dusunmuyorum ultrasonun zararli olduguna inananlardanim
o yuzden 3 ayinin bitmesini beklicem sonra gidicem insallah
sus kıs ne zararı ultrasonun zararı
senin tel deki pc deki tv deki radyasyondan daha az emin ol
doktora git beni çizgimden kaydırma baaeeeeeeeeee:KK4::KK4::KK4:
kızaaaammm bu ilk 3 ayda folik asit kullanman gerek bilmiyor musun çok önemli
ben hayatta duramam 3 ay :KK25:
tarama derken abla:26:

hayirlisiyla git gel kuzum ben senin bebisinin cinsiyetini cok merak ediyorum:18:acaba tahminim tutucak mi:KK76:
tarama hamileliğin belli dönemlerinde yapılan bazı testler fln oluyor ya işte onlar
sizde yapılmıyo mu ki
hayırlı doğum nasip etsin Rabbim inşallah:emir_bebek:

Görmemiştim. Hayırlı olsun :)
tesekkur ederim bebegim:KK16::KK16::KK16:
darisi basiniza artik:KK23::KK23::KK23:
evet kesinlikle bize göre diyeceğim ama sen artık o kaaa yorma bebişini :KK22:
sus kıs ne zararı ultrasonun zararı
senin tel deki pc deki tv deki radyasyondan daha az emin ol
doktora git beni çizgimden kaydırma baaeeeeeeeeee:KK4::KK4::KK4:
kızaaaammm bu ilk 3 ayda folik asit kullanman gerek bilmiyor musun çok önemli
ben hayatta duramam 3 ay :KK25:

tarama hamileliğin belli dönemlerinde yapılan bazı testler fln oluyor ya işte onlar
sizde yapılmıyo mu ki
ha tamam anladim taramalar 3 aydan itibaren basliyo bizde
bilmyorum estosum ya kararsizim 3 ay hemen gecer ya:18:
günaydin kizlar :KK3:

dün anneme resimleri söyledim....:18::KK14::KK17::KK43::26::KK5:

gunaydin canim ne diyosun soyledin mi:18::18::18::18:ne dedi annen:18::18::18::18:

tesekkur ederim bebegim:KK16::KK16::KK16:
darisi basiniza artik:KK23::KK23::KK23:

ha tamam anladim taramalar 3 aydan itibaren basliyo bizde
bilmyorum estosum ya kararsizim 3 ay hemen gecer ya:18:

gunaydin canim ne diyosun soyledin mi:18::18::18::18:ne dedi annen:18::18::18::18:

ne diyecegini bilemedi ilk basta. sordu bana nasil acik oldugunu resimlerin sölyedim. neden yapti dedi anlattim. cok pisman oldugumu sölyedim. babani düsündünmü resimleri gönderirken dedi. aglamaya basladim. bagirip cagirmadi cok sakin konustu benimle.

babama söylicekmi söylemicekmi bilmiyorum.

allahtan hayirlisi.

Son düzenleme:
ne diyecegini bilemedi ilk basta. sordu bana nasil acik oldugunu resimlerin sölyedim. neden yapti dedi anlattim. cok pisman oldugumu sölyedim. babani düsündünmü resimleri gönderirken dedi. aglamaya basladim. bagirip cagirmadi cok sakin konustu benimle.

babama söylicekmi söylemicekmi bilmiyorum.

allahtan hayirlisi.

derinden vurmus:26::26::26:
ama sakin karsilamasi iyi olmus iyi ki soyledin
peki neco icin ne dedi:26:

Son düzenleme:
derinden vurmus:26::26::26:
ama sakin karsilamasi iyi olmus iyi ki soyledin
peki neco icin ne dedi:26:

:KK14::KK14::KK14::KK14: zaten ilk önce onun hakkinda konustuk zaten, anneme babama enisteme halama kardesime gidip icimi dökebilecegimi söyledi, cok zor bir dönem gecirdigimi bildigini söyledi. allahtan hep hayirlisini istedik iste oldu necdet kendisi gelmedigi icin bunlar böyle oldu dedi. ama ne olursa olsun herzaman senin yanindayiz kizim dedi. icinde bir sIkinti olursa anlat bize ki sana yardimci olmaya calisalim dedi.

bende bu cümlenin üzerine söyledim icimdeki sIkintiyi. azerin biliyorsun benim kuzenin esi var yengemin damadi olur kendisi. o herkese demis "selcanin annesinle babasina söylicem nasil resim gönderdigini" ondan duycaklarina benden duysunlar dedim. zaten adamin akli basi yerinde degil sag solu belli olmuyor onun.

bir yandan icim rahatladi bir yandan icim daha cok aciyor simdi. söyledigim icin rahatladi icim en azindan saklicak birseyim kalmadi ailemden. icimin rahat olmamasi ise simdi yine ailemle sorunlarim olucak. ne yapicam bilmiyorum

kuzum benim cikmam gerek müdür gelir simdi.

ögelnde burada olursan yine konusuruz.

azerini öp benim icin. bebisede iyi bak :KK34:

:KK14::KK14::KK14::KK14: zaten ilk önce onun hakkinda konustuk zaten, anneme babama enisteme halama kardesime gidip icimi dökebilecegimi söyledi, cok zor bir dönem gecirdigimi bildigini söyledi. allahtan hep hayirlisini istedik iste oldu necdet kendisi gelmedigi icin bunlar böyle oldu dedi. ama ne olursa olsun herzaman senin yanindayiz kizim dedi. icinde bir sIkinti olursa anlat bize ki sana yardimci olmaya calisalim dedi.

bende bu cümlenin üzerine söyledim icimdeki sIkintiyi. azerin biliyorsun benim kuzenin esi var yengemin damadi olur kendisi. o herkese demis "selcanin annesinle babasina söylicem nasil resim gönderdigini" ondan duycaklarina benden duysunlar dedim. zaten adamin akli basi yerinde degil sag solu belli olmuyor onun.

bir yandan icim rahatladi bir yandan icim daha cok aciyor simdi. söyledigim icin rahatladi icim en azindan saklicak birseyim kalmadi ailemden. icimin rahat olmamasi ise simdi yine ailemle sorunlarim olucak. ne yapicam bilmiyorum

canim keske anlatmasaydin akrabalarina
simdi o annesine anlatir o esine anlatir o kardesine anlatir tum sulale duyar
ama artik olmus bi kere
ailenin yaninda olmasi iyi oldu
yani sen anlattin mi neconun seni tehdit ettigini ne dedi annen konusacaklar mi necoyla yoksa beklicekler mi bi sure

X