- 2 Ekim 2012
- 3.665
- 3.118
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #10.101
Günaydin Pitirciklar
nasil hissediyorsunuz bu sabah kendizi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydin Pitirciklar
günaydın cnm
ben kendimi yorgun hissediyorum gece yarısına kadar temizlik yapıp sabah da erken kalktım da biraz
sen nasılsın tehdit olayını söyledin mi annene :18:
evde durumlar ne alemde baban sana bişey dedi mi :18:
cnm azerinle sen evi temizleye temizleye guiness rekorlar kitabina giriceniz en sonunda
tehdit olayini biliyorlar teyzemler söyledi. annem bu konu hakkinda bisey konusmadi benimle. babamida görmüyorum bütün hafta öglenci calisitigi icin gelene kadar ben yatmis oluyorum :26:
yorma kendini bukadar
neden kimse topike ugramamis? Azerin nerdesin?
olmam mi gülüm aen bundan sonra ömrüm boyunca sIKINTILARDA olucam. Ama allaha sükür iyiyim peki sen nasilsin? Sen nereleqdesin bakem?zarifim incim hayla sıkıntılardasın
nesılsın ne var ne yok
ve diğer kıslar nasılsınız bakem
sen yoksun diye protesto ediyorlar. Biliyormusun azerin hamile.ivet neden kimse uğramamış :44::44::44::44::44::44: yoksa ben yokum diyemii
züli dünden beri yok
inşallah kötü bişey olmamıştır:18:
benim de malum net sınırlı
sen nirelerdesin bakem patsy
olmam mi gülüm aen bundan sonra ömrüm boyunca sIKINTILARDA olucam. Ama allaha sükür iyiyim peki sen nasilsin? Sen nereleqdesin bakem?
sen yoksun diye protesto ediyorlar. Biliyormusun azerin hamile.
selam fıstıklar nasılsınız güzel bir hafta sonu diliyorum
azerinn nasılsın canım
es,patsy,incim sizler nasılsınız
kizlar merhaba ben geldim
cokozledim hepnizi
biz hepimiz cok iyiz bebislerim de Allaha sukur turp gibiler
netde sorun var hala da suruyo ama simdi babamlardanyaziyorum bi kac gune hall olur sorunumuz
hepiniz ozel msj atmisiniz tesekkur ederim bebeklerim kusura bakmayin teker teker cevap yazamadim
Allaha sukur hamileligim cok iyi gidiyokizimdaki gibi zor gecmiyo hic bulantim yok