- 2 Ekim 2012
- 3.665
- 3.118
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #10.061
canim keske anlatmasaydin akrabalarina
simdi o annesine anlatir o esine anlatir o kardesine anlatir tum sulale duyar
ama artik olmus bi kere
ailenin yaninda olmasi iyi oldu
yani sen anlattin mi neconun seni tehdit ettigini ne dedi annen konusacaklar mi necoyla yoksa beklicekler mi bi sure
tamam canim gelirim oglenkuzum benim cikmam gerek müdür gelir simdi.
ögelnde burada olursan yine konusuruz.
azerini öp benim icin. bebisede iyi bak
ha ayrica yengemin damadi bize en cok destek cikan biriydi! simdi yaptiklarina bak.....
yok ben anlatmadim neco arayip anlatmis "bana böyle resimler gönder selcan" diyerek.
yok tehdidi söyleyemedim....
en iyisini yapmışsın cnmgünaydin kizlar
dün anneme resimleri söyledim....:18::26:
bak sana ne dedim herşeyi söylersen sana kandilerince bir bedel ödetseler de her zaman yanında ve arkanda olurlar cnmne diyecegini bilemedi ilk basta. sordu bana nasil acik oldugunu resimlerin sölyedim. neden yapti dedi anlattim. cok pisman oldugumu sölyedim. babani düsündünmü resimleri gönderirken dedi. aglamaya basladim. bagirip cagirmadi cok sakin konustu benimle.
babama söylicekmi söylemicekmi bilmiyorum.
allahtan hayirlisi.
yakın zamanda neco nun seni tehdit ettiğini de söylemeyi unutmazaten ilk önce onun hakkinda konustuk zaten, anneme babama enisteme halama kardesime gidip icimi dökebilecegimi söyledi, cok zor bir dönem gecirdigimi bildigini söyledi. allahtan hep hayirlisini istedik iste oldu necdet kendisi gelmedigi icin bunlar böyle oldu dedi. ama ne olursa olsun herzaman senin yanindayiz kizim dedi. icinde bir sIkinti olursa anlat bize ki sana yardimci olmaya calisalim dedi.
bende bu cümlenin üzerine söyledim icimdeki sIkintiyi. azerin biliyorsun benim kuzenin esi var yengemin damadi olur kendisi. o herkese demis "selcanin annesinle babasina söylicem nasil resim gönderdigini" ondan duycaklarina benden duysunlar dedim. zaten adamin akli basi yerinde degil sag solu belli olmuyor onun.
bir yandan icim rahatladi bir yandan icim daha cok aciyor simdi. söyledigim icin rahatladi icim en azindan saklicak birseyim kalmadi ailemden. icimin rahat olmamasi ise simdi yine ailemle sorunlarim olucak. ne yapicam bilmiyorum
taş uzaktan gelmezmiş cnmha ayrica yengemin damadi bize en cok destek cikan biriydi! simdi yaptiklarina bak.....
en iyisini yapmışsın cnm
bak sana ne dedim herşeyi söylersen sana kandilerince bir bedel ödetseler de her zaman yanında ve arkanda olurlar cnm
bu kadar söyledin ya bundan sonrası biraz sancılı geçer belki ama
ilk duyduğundaki sakinliğini koruması da iyi olmuş her açıdan
aile içindeki ilişkiniz bir süre soğuk olabilir ama o da geçecek cnm
sadece herkesin bira zamana ihtiyacı var
yakın zamanda neco nun seni tehdit ettiğini de söylemeyi unutma
taş uzaktan gelmezmiş cnm
yapma kuzum ne igrencligi hepimizin hatalari varinsallah annem ve babamla iliskimiz eskisinden daha iyi olur bur durumlardan dolayi. yemin ederim geceden beri mideme sancilar giriyor dayanilmaz oluyor. ben nasil bölye birsey yapabildim onu hala bilmiyorum acikcasi.
allahtan tek istegim o resimler ortaya cikmasin kaybolsun biseyler olsun ama ailemin önüne cikmasin. tabiki herseyin hayirlisi istiyorum en basta.
necdeti de allaha havale ediyorum. bu dünyada bulmasa bile öbür dünyada cezasini cekecektir.
sizlerden de allah razi olsun, bu igrencligime karsi hala benimlesiniz ve hala bana akil veriyorsunuz. rabbim sizi öyle insanlardan uzak tutsun.
merhaba şekerler nasısınız
insallah annem ve babamla iliskimiz eskisinden daha iyi olur bur durumlardan dolayi. yemin ederim geceden beri mideme sancilar giriyor dayanilmaz oluyor. ben nasil bölye birsey yapabildim onu hala bilmiyorum acikcasi.
allahtan tek istegim o resimler ortaya cikmasin kaybolsun biseyler olsun ama ailemin önüne cikmasin. tabiki herseyin hayirlisi istiyorum en basta.
necdeti de allaha havale ediyorum. bu dünyada bulmasa bile öbür dünyada cezasini cekecektir.
sizlerden de allah razi olsun, bu igrencligime karsi hala benimlesiniz ve hala bana akil veriyorsunuz. rabbim sizi öyle insanlardan uzak tutsun.
merhaba şekerler nasısınız
yapma kuzum ne igrencligi hepimizin hatalari var
kusura bakma oglen giremedim gardroplari duzenledim de:26:
iyiz abla sen nasilsin
olur mu cnm iğrençlik
insanız hepimiz hata yapabiliriz önemli olan yapılan hatalardan ders çıkarıp tekrarlamamak
an geliyor ki hepimiz bir anlık boşluğa,gaflete v.s. kapılıp yanlışlar yapabiliyoruz
her gencin evlilik öncesi büyük ya da küçük hataları mutlaka vardır
sen canını sıkmamaya çalış herşey olacağına varır
hakkında hayırlısı olsun cnm
allah razi olsun arkadaslar
dün aksam babaminda haberi oldu olaylardan :18: ben daha daha babami görmedim sabah evde yoktu ben cikarken. ama dün aksam teyzem ve enisteme dedigi bir cümleyi duydum o da suydu: "allahin verdigi emanete sahip cikamadim"
bana dua edin kizlar hersey düzelmesi icin
:26::26::26:
uzme kuzu kendiniya bilmeselerdi ya hic soyleyemeseydin
en azindan simdi icin rahat
hem cok anlayisli ciktilar bizimkiler olsa dusunmek bile istemiyorum
eh sonunda dananın kuyruğu da kopmuş nihayetallah razi olsun arkadaslar
dün aksam babaminda haberi oldu olaylardan :18: ben daha daha babami görmedim sabah evde yoktu ben cikarken. ama dün aksam teyzem ve enisteme dedigi bir cümleyi duydum o da suydu: "allahin verdigi emanete sahip cikamadim"
bana dua edin kizlar hersey düzelmesi icin
bence de cnm üzme kendini:26::26::26:
uzme kuzu kendiniya bilmeselerdi ya hic soyleyemeseydin
en azindan simdi icin rahat
hem cok anlayisli ciktilar bizimkiler olsa dusunmek bile istemiyorum
ciktilar cikmalarina da annemin halini dün görcektiniz cok kötü durumdaydicok üzüyorum onlari ben hem babamin yüzüne nasil bakicam onu düsünüyorum, tabi kendim ettim kendim buldum cekicem artik acisini.... dayanilmaz cok züli gece uyumadim dogru dürüst yine.
tabi senin dedigin gibi artik icim rahat simdi ise anne babamin güvencini geri almak icin savasmam gerek.
günaydın cancağızlarım
eh sonunda dananın kuyruğu da kopmuş nihayet
ailenin kıymetini bil cnm
ne kadar anlayışlılar çok şanslısın
benim ailem olsa varya :18::18::18::18:
elimden bütün sosyal imkanlarımı kesin alırlardı
annem bi güzel pataklardı dışarı çıkmama izin vermezlerdi
ve üstüne bi ton lafın ardı arkası kesilmezdi
tel,pc fln yasak olurdu
o yüzden çok şanslısın gerçekten
bence de cnm üzme kendini
bu tehdit olayını da söylemeyi unutma cnm
ona karşı da hazırda bi önlemleri olsun
dün teyzem ve enistemle bayagi konustular onlar söylemis zaten.
bakalim bugün annem ne diycek bu durum hakkinda. belki senin dedigin gibi yaparlar :26:
yok be canim estosun dedigi gibi yapsalardi simdiye kadar yaparlardidün teyzem ve enistemle bayagi konustular onlar söylemis zaten.
bakalim bugün annem ne diycek bu durum hakkinda. belki senin dedigin gibi yaparlar :26:
yok kıs yapsalar annene ilk söylediğinde yaparlardı
en azından benim annem öyle yapardı
anında müdahele ederdi
onun için diyorum ya zoru atlatmışsın diye
bundan sonra olmaz öyle merak etme bebişim
teşekkür ederim bebişimyok be canim estosun dedigi gibi yapsalardi simdiye kadar yaparlardi
kiz estos rutbene bayildim