Azerinnn ve Kankalarının Şirin Sohbet Topiği

dugunde arac olarak ne kullanilirsa guzel olur

• Ankete Katılan
    69
taramalar başladığında gidrsin canım hadi bakalım kolay gelsin
tarama derken abla:26:
iyi yapıyosun canım benim yaaa halamda zararlı gitme der ama ben ayı zor getiriyorum çarşamba günüde özele gidicem cinsiyeti kesinlştirmek için hayırlısı iseee haber ederimm sanada gülümm:KK19:

hayirlisiyla git gel kuzum ben senin bebisinin cinsiyetini cok merak ediyorum:18:acaba tahminim tutucak mi:KK76:

Son düzenleme:
inan bana bende çok merak ediyorum her anlamda dediğin çıkıcakmı diyee hayırlısıyla bakalım ne olucakkk:KK1:

saglikli olsun da kizi erkegi onemli degil aslinda
ben kizimin bi kiz kardesi olmasini cok isterim
ama bi kiz varken etrafdakiler hep erkek olsun diye baski yapiyo
o Allahin bilecegi bi sey hayirsiz erkek evladin olmasindansa hayirli kiz evlatlarim olsun ya da tersi

Son düzenleme:
saglikli olsun da kizi erkegi onemli degil aslinda
ben kizimin bi kiz kardesi olmasini cok isterim
ama bi kiz varken etrafdakiler hep erkek olsun diye baski yapiyo
o Allahin bilecegi bi sey hayirsiz erkek evladin olmasindansa hayirli kiz evlatlarim olsun ya da tersi

kesinlikle canım kesinlikle hayırlı sağlıklı evlat olsunda önemi yok kesinlikle şükürler olsun rabbime içimizde bir mucize varrr çok bambaşka bir duyguu heyecanı merakı korkusu ayrı ayrı sağlıklı yuaaa o yetiyo ama merak da ediyoruz işteee hazırlıklar için benimde ağzım hep kızım demeye alışmıştı şimdi oğluş demeyee hayrlısı Allahtan seninde çevrendekilerin ne dediğini önemseme ağzı olan konuşuyo rabbim herkesin gönlüne göre veriyo yeterki hayırlı olanı versin şükretmek düşer bizee gülümmm:KK48:

kesinlikle canım kesinlikle hayırlı sağlıklı evlat olsunda önemi yok kesinlikle şükürler olsun rabbime içimizde bir mucize varrr çok bambaşka bir duyguu heyecanı merakı korkusu ayrı ayrı sağlıklı yuaaa o yetiyo ama merak da ediyoruz işteee hazırlıklar için benimde ağzım hep kızım demeye alışmıştı şimdi oğluş demeyee hayrlısı Allahtan seninde çevrendekilerin ne dediğini önemseme ağzı olan konuşuyo rabbim herkesin gönlüne göre veriyo yeterki hayırlı olanı versin şükretmek düşer bizee gülümmm:KK48:

oyle tabi canim:KK16::KK16:
valla ben birinciden daha bi heyecanliyim simdi esim de oyle sanki yillardir bebek ozlemi cekiyo gibiyiz:KK76::KK76::KK76:

evet tatlim annemin haberi var demin soyledim:KK76::KK76:
evet esim yapti yine testi:KK9::KK9::KK9:
darisi sizin basiniza kuzum
Allah once akli basinda bi koca versin size sonra saglikli bebeler:KK16:

ay deli ayol bu adam :KK52:
onu koruyan bi sey varmiydi yoksa adam oldu mu:KK53::KK53::KK53:

belliydi zaten esinin yapicagi :KK9::KK9::KK9: allah daha da mutlu etsin sizi kuzumm..

AMINNN önce akli basinda bi koca versin rabbim sonra bebeleri düsünürüz :KK1:

evet parasütü vardi adamin. var ya 1125 km/h hizla indi dünyaya :KK60: parasüdü acilmasaydi yere yapisip patlardi kesin :KK60:

belliydi zaten esinin yapicagi :KK9::KK9::KK9: allah daha da mutlu etsin sizi kuzumm..

AMINNN önce akli basinda bi koca versin rabbim sonra bebeleri düsünürüz :KK1:

evet parasütü vardi adamin. var ya 1125 km/h hizla indi dünyaya :KK60: parasüdü acilmasaydi yere yapisip patlardi kesin :KK60:
yahu ne action lu adamlar var ya:KK53:
biz cok yacas yasiyoz selcosum:KK53:
anne olmanin ne demek oldugunu bildigin icin daha heyecanlisin tatlim :KK1: :nazar:

ola bilir hani ya da buyuk aile heyecanlandiriyo bizi:21::21:

oyle tabi canim:KK16::KK16:
valla ben birinciden daha bi heyecanliyim simdi esim de oyle sanki yillardir bebek ozlemi cekiyo gibiyiz:KK76::KK76::KK76:

canım 5 parmağın beşide bir mi değil buda öyle birşey her biri ayrı heyecan hele senin için birde tecrübee oldu şimdidaha iyi bilirsin herşeyii Allahım gönlüne göreversin balım:KK48:

tesekkur ederim balim:KK19:
ee senin esin de seviniyo mu bu duruma:KK76:

sevinmezmi canım aklı gidiyoo hele artık tepiklerini hisediyor yaaa nasıl yüzü güüyo anlatmam gözleirnin içi güüyoo ama birazda tedirgin ağrılarım oluyo skolyozumdan dolayı böyle ağrı çektikçee gözümün iine bakıyo canım yandıkça yüzümü okşuyo ne yapayım diyo senin için elden birşeyde gelmiyo hayırlısıyla doğsunda 2. sini yapmıycaz diyo kaldıramazsın diyoo :26::26:

valla he biz kaplumbag gibi yasiyoruz hayatimii yavas yavas :KK60:
heyecanlandirmazmi gülüm :KK16: azerine anlatabildinmi?? daha cocuk gerci anlamaz ama :26:
yok kiz ne anlatcam daha kucucuk:KK9:az biraz buyusun karnim o zaman anlaticam:KK19:
sevinmezmi canım aklı gidiyoo hele artık tepiklerini hisediyor yaaa nasıl yüzü güüyo anlatmam gözleirnin içi güüyoo ama birazda tedirgin ağrılarım oluyo skolyozumdan dolayı böyle ağrı çektikçee gözümün iine bakıyo canım yandıkça yüzümü okşuyo ne yapayım diyo senin için elden birşeyde gelmiyo hayırlısıyla doğsunda 2. sini yapmıycaz diyo kaldıramazsın diyoo :26::26:

oyy kiyamam cok mu agrin oluyo canim:26:
skolyoz ne ki neden oluyo:26:

yok kiz ne anlatcam daha kucucuk:KK9:az biraz buyusun karnim o zaman anlaticam:KK19:

oyy kiyamam cok mu agrin oluyo canim:26:
skolyoz ne ki neden oluyo:26:

omurgamda eğrilik var canım 15 derecelik bir eğrilik varr baktığın zaman belli olmyo ama o kıvrılan tarafımda baya bir ağrı oluyo kilo almam yasaktı normaldee aldım birde hamileikde aldım ağırlaştıkçaa sırtıma biniyo yükü zorlaşıyo maleseff:KK50:

ay ne bileyim kiz, ben olsam karnimi gösterip bak burda kardes var derim heralde :KK60:
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:deluuu:KK33::KK33::KK33:ee sen napiyosun oralar hala soguk mu
omurgamda eğrilik var canım 15 derecelik bir eğrilik varr baktığın zaman belli olmyo ama o kıvrılan tarafımda baya bir ağrı oluyo kilo almam yasaktı normaldee aldım birde hamileikde aldım ağırlaştıkçaa sırtıma biniyo yükü zorlaşıyo maleseff:KK50:

ayyy cok kotu ya peki tedavisi yok mu:26:

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:deluuu:KK33::KK33::KK33:ee sen napiyosun oralar hala soguk mu

ayyy cok kotu ya peki tedavisi yok mu:26:

yok canım malesef daha ilerlemiş olsa ameliyat olunuyoki çok zor bir ameliyatt çok şükürki benim derecesi az egzersizlerim var iştee ama hamileikten dolayı yapamıyorum bir ömür benimle birlikte olucakk:KK50:

evet hemde nasil soguk kuru soguk var :KK1: bu cuma ve cumartesi arkdasimin dügünü ve kinasi var ne giycemi düsünüyorum :KK9: kafamda evdeki esyalarimi geciriyorum nasil kombin yapabilirim diye
sen ekle buraya fotolarini biz kombinleriz senin icin:KK34:
yok canım malesef daha ilerlemiş olsa ameliyat olunuyoki çok zor bir ameliyatt çok şükürki benim derecesi az egzersizlerim var iştee ama hamileikten dolayı yapamıyorum bir ömür benimle birlikte olucakk:KK50:
cok gecmis olsun canim
Allah dayanma gucu versin sana
ne zordur senin icin
ama bi de bebisini dusun tum acilar dinecektir:emir_bebek:[/U]

X