Azerinnn ve Kankalarının Şirin Sohbet Topiği

dugunde arac olarak ne kullanilirsa guzel olur

• Ankete Katılan
    69
Kizlar bu sabah cok mutluyum demin test yaptim HAMILEYIMAy cok garip bi duygu Allah istegen her kese nasip etsin
Esim benden cok sevindi
32: hayirlisi olsun kuzummmmm cok sevindimmmm allah devamini getirsin insallah annenin haberi varmi? ayyy cok mutluyummmmm esinmi yapti yine testi

ne diyosun neyle atlamis ayol deli

kuzum uzayli kiyafetiyle atladi hemde TV´de canli gösterdiler. 39.000m yükseklikten atladi o atlarken ben bi ciglik attim kardesim diyor "abla sen uzaydan atlamiyorsun adam atliyor o bile bagirmadi yani"

32: hayirlisi olsun kuzummmmm cok sevindimmmm allah devamini getirsin insallah annenin haberi varmi? ayyy cok mutluyummmmm esinmi yapti yine testi
evet tatlim annemin haberi var demin soyledim
evet esim yapti yine testi
darisi sizin basiniza kuzum
Allah once akli basinda bi koca versin size sonra saglikli bebeler

kuzum uzayli kiyafetiyle atladi hemde TV´de canli gösterdiler. 39.000m yükseklikten atladi o atlarken ben bi ciglik attim kardesim diyor "abla sen uzaydan atlamiyorsun adam atliyor o bile bagirmadi yani"

ay deli ayol bu adam
onu koruyan bi sey varmiydi yoksa adam oldu mu

Son düzenleme:
bacım yerinde dursana birrr yahuu ömden yazamaıdm 10dk takıldım sabredemedim ayy canım benim çok tebrik ediyorummm hamileisn demek Allahım hayırlı sağğlıklı evlat nasip etsin sağlıkla kucağına alırsın inşşş nasıl öğrendin kızz bekliyomuydunnn bari sürprizmi olduu :18::18:

evet gitti canım sen nasılsın canım
ben iyim abla
kizim yoruyo biraz ama artik babasi yardim eder heralde
tesekku ederim bebeem sabah test yaptim koyu kirmiziyi gordum nihayet
yok supriz olmadi bekliyoduk

ben iyim abla
kizim yoruyo biraz ama artik babasi yardim eder heralde

tesekku ederim bebeem sabah test yaptim koyu kirmiziyi gordum nihayet
yok supriz olmadi bekliyoduk

ohh ohhh hemde koyu çizgi hee maaşallahh canım yaaa Allahım herkese nasip etsin inşşş çok tebrik ediyorum inş kucağına aldığın zamanlarıdaaa görürüz burdaaa hayırlısıylaaa yerim ben onuuu doktora gidicekmisin ne zaman gidiceksinn banada haber verr olurmuuu

insallah canim
yok daha doktora gitmegi dusunmuyorum ultrasonun zararli olduguna inananlardanim
o yuzden 3 ayinin bitmesini beklicem sonra gidicem insallah

insallah canim
yok daha doktora gitmegi dusunmuyorum ultrasonun zararli olduguna inananlardanim
o yuzden 3 ayinin bitmesini beklicem sonra gidicem insallah

bekleyebilcekmisin o zaman kadar görmeden canım yaaaa helal sana vallaha ben diyorumki ultrason olsada evde takılı gezsem görücem diye heyecandan ölüyorumm delülük bendekidee hakkında hayırlısı gülm sağlıklı olsunda tekkk sen bilirsin kendini inş sağlıklı hamileik geçirirsin canım benim

deluuuuuuuu
ben kizimda da 3 ayinin bitmesini beklemistim
zor ama napiyim cocuga zarari olur diye korkuyorum:26:

deluuuuuuuu
ben kizimda da 3 ayinin bitmesini beklemistim
zor ama napiyim cocuga zarari olur diye korkuyorum:26:

iyi yapıyosun canım benim yaaa halamda zararlı gitme der ama ben ayı zor getiriyorum çarşamba günüde özele gidicem cinsiyeti kesinlştirmek için hayırlısı iseee haber ederimm sanada gülümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…