- 2 Ekim 2012
- 3.665
- 3.118
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #9.981
kis mi geldi amanin mont falan alaydin ya
insallah canim hayirlisi artik
sen napiyosun nasil gidiyo bekarlik
gecen hafta ayakkabi aldim kislik mont dün aradim ama benim tipime uygun yoktuariyorum hala
benim bisey yaptigim yok be kuzum korku icinde yasiyorum hergün. bekarlik sultanlikmis da haberim yokmusistedigim yere istedigim zaman gidiyorum istedigim zaman geliyorum kimse karismiyor ama bu resim olayi beni yiyip bitiriyor :26: bakalim ne olucak allahtan hayirlisi.
korkma kuzu ya bence blof yapiyo yani simdiye kadar sesi solugu cikmadigina gore
ya da ona da rahat gelmistir bekarlik
hayirlisi kuzum merak etme iyi olucak insallah
insallah canim benim ya iyiki varsiniz hepiniz siz olmasaniz kafayi yerdim heralde simdiye kadar
eeee sen anlat bakalim geldigimden beri konusmuyoruz senin hakkinda
ne konusiyim kiz
ben evli bi bayanim sosyal hayat yok b burasi var bi de cocuk es ev isi
baska anlatacak bi sey yok ki
ha bu arada dun annemler istanbula gitti
vay vay vayyyy gecikmis balayi yapmaya mi gittileriyikide gitmisler hic pisman olmicaklar cok güzel bir sehir istanbul.
benimde simdi cikmam gerek,
bir zahmet azerini kocaman öp benden icin cok büyümüs masallah
evet annelik çok güzel çok özel bir duygu canm2 yıllık bi bölümde okuyorm canım sonra 4 yıllığa tamamlıcam ınsallah :) Konyada yasıyorum . Sen ? :)
Ayy cok güldüm bunu okulda okudum yazamadım şimdi yazıyorum :) sen çok yaşa emi :) Çok beğendim hemdeanne olmak çok güzel bi duygudur eminim.. Bizim bi tanıdığımızın bebişi var doğdu günden beri sık sık onu sevmeye giderim :) çokk güzel ya .. çok heveslenirim her seferindede :) banada nasip olur insallah bı gun :)
hadi hayırlısı cnm bak testi yapınca bana özelden ya da burdan mutlaka rapor verecenhadi ya amma cabuk gelmis son bahar
ben daha tsirt deyim
ikinci bebek olayi biraz garip oldu tatlim 1hafta once test yaptim hic bi sey cikmadi ama hala regl olmadim ve reglimden 1 hafta gecti dedim heralde hamileyim ama erken oldugundan gostermedi simdi bi kac kun sonra yine test yapicam bakalim nolcak
Gunaydin bebeklerim
evet annelik çok güzel çok özel bir duygu canm
tabii ki sen de birgün hissedersin bu duyguyu inşallah
hadi hayırlısı cnm bak testi yapınca bana özelden ya da burdan mutlaka rapor verecen
ee ne de olsa bu iş için
destek olsun,motive olsun,heves olsun,gaz olsun
hiçbirşeyi esirgemedim senden
günaydın tatlışkom
kıs senin şu yeni evlenen eltin sana ne diyo merak ettim
kaç yaşında anlaşabiliyor musunuz yakın mı oturuyorsunuz
gunaydin bebeem
c vitamini mi o nerden aklina geldi kiz
hem sen ne alican carsidan
evet annelik çok güzel çok özel bir duygu canm
tabii ki sen de birgün hissedersin bu duyguyu inşallah
ooo gule gule kullan canimGünaydın canımmmmmm :) Dün çok yorgundum giremedim nete :) ya aslında kaban, ayakkabı ve cüzdan alacağım da .. Tam tarzıma uygun bişey bulamadım.. Parfümümü değiştirdim :) Yeşil elma kokusu aldım :) Bide kitap aldım :) Haa bide bi çanta gördüm bayıldımm tam benim tarzımdı :) .. 85 liraydı ama .. İnşallah alıcam paramı biriktirip :)
C vitamini nerden çıktı.. havalar tuhaf ya :) mevsim geçişleri.. o yüzden dikkat edelim hep birlikte diye şeeeettim
İnşallah ablacımmm :) İnşallah yaa.. çok istiyorum zaten :)
Bu arada herkese Günaydın canlarr :)
günaydınlarrrr nasılsınız
1000 sayfamız hayırlı olsun
Gunaydin topigimin gulleri
ben hala regl olmadim
bunu dun bi topikte gordum tam bize uygun estosum
günaydin topigin sabah günesleriben herzamanki gibi hala yataktayim dün kardesimle carsiya ciktim tencere takimi ucuzlamis aldim hemen ceyizime
Gunaydın canımmmm... :)) hayırlı haberlerini duyarız inşallahh..