- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
- #9.961
kirarim bacaklarini kendim bulucam ona koca adayini testlere tabi tutucam cocugu sonra
he he hee çocuk seni gördüğü gibi kaçarmış iki kokoş bana extra large gelir diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kirarim bacaklarini kendim bulucam ona koca adayini testlere tabi tutucam cocugu sonra
he he hee çocuk seni gördüğü gibi kaçarmış iki kokoş bana extra large gelir diye
ne okuyosun peki:26:bi de nerde yasiyosun?
aman ettik bi cahillik evlendik işte
bir varmış bir yokmuş,evvel zaman içinde kalbur saman içinde
bir tane güzel mi güzel,alımlı mı alımlı,narin mi narin
havalı mı havalı gezente mi gezente
işte herbişeyi olan bir kızcağız yaşarmış istanbulun ücra köşelerinde
bu kızcağızın herşeyi varmış olmasına ama bi tek kocası yokmuş
koca da koca diye ağaca çıkmaya başlamış artık
bir eczanede çalışırkene eşi olacak odunla tanışıvermiş
(tabi o zamanlar dünyanın en nazik beyefendisi olduğunu sanıyormuş)
annesi de kızının bu hallerini pek hayra alamet görmediğinden midir bilinmez:44:
kocaya varmasına dünden razıymış gibi şutlayıvermiş kızını
gel zman git zaman bu koca diye tutturan kızın iki tane çok tatlı çocuğu olmuş
işte o zaman anlamış anyayı konyayı
hele ki ikinci çocuktan sonra kocanın yüzüne hasret kalmış
nasıl beğendin mi bebişim
2 yıllık bi bölümde okuyorm canım sonra 4 yıllığa tamamlıcam ınsallah :) Konyada yasıyorum . Sen ? :)
Ayy cok güldüm bunu okulda okudum yazamadım şimdi yazıyorum :) sen çok yaşa emi :) Çok beğendim hemde anne olmak çok güzel bi duygudur eminim.. Bizim bi tanıdığımızın bebişi var doğdu günden beri sık sık onu sevmeye giderim :) çokk güzel ya .. çok heveslenirim her seferindede :) banada nasip olur insallah bı gun :)
günaydin hanimlar
nasilsiniz?
benim bugün acayip uykum var nedense ve icimde bir korku.
hayra alamet olur insallah!
öglen yine buralarda olucam kismetse bir yere kaybolmayin da sohbet edelim biraz
merhaba canlar nasılsınız
gunaydin bebeemGünaydın kızlarr :) nasılsınız bakalım :):) Ben şimdi çarşıya gidiyorum gelince konuşuruz inşallah öpüyorum herkesii.. Kendinize iyi bakın bol bol C vitamini tüketin :) hasta olmayın aman haa...
gunaydin canim
ben de bu gece uyuyamadim cadi uyutmadi yine sabaha karsi 05.30da uyudu
ben de o ara rezilligimi yazdim kk ya okumusun begendin mi
insallah zamanla daha da iyi olucan ablaazerin canım iyiyim ağrılarım için dünya kadar ilacım var işte iyi olmaya çalıiıyorum
hayirdir gülüm neden uyutmadi seni?
evet okudum cok güldüm ya sabah sabah
allahta seni güldürsün insallah
insallah zamanla daha da iyi olucan abla
kim bakiyo simdi bana
peki toruna annesi mi bakiyo
ne bileyim ya babasi kilikli uykusu kacmis iste
ne usumesi kiz sizin orda havalar soguk mucok üsüyorum ben yaaa
babasina baktirsaydin ozaman
ne usumesi kiz sizin orda havalar soguk mu
ne bakmasi arkasini donup sabaha kadar uyumasi yetmiyomus gibi bi de sabah uyanip bu kiz sonumuz olacak neden boyle yapiyo hic uyutmuyo demesin mi
dedim ba bak bu konuyla ilgili en son konusacak kisi sensin cik kapidan diye arkasina bakmadan kacti
soguk ne kelime tatlim 0 derece disarsi hatta yagmur yagiyor su an. dün carsidan kendime kazak aldim 1 tane sabahtan beri isitamadim kendimi.
enisteye bak be hem suclu hem güclü iyi yapmissin öyle demekle
2. yavru calismalari nasil gidiyor azo
hadi ya amma cabuk gelmis son bahar
ben daha tsirt deyim
ikinci bebek olayi biraz garip oldu tatlim 1hafta once test yaptim hic bi sey cikmadi ama hala regl olmadim ve reglimden 1 hafta gecti dedim heralde hamileyim ama erken oldugundan gostermedi simdi bi kac kun sonra yine test yapicam bakalim nolcak
buraya son bahar degil kis geldi tadini cikar sicak havanin.
kuzumm rabbim hayirlisi neyse onu versin. olur insallah