- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
ben seyrediyorum ve cevherciyim
arada bir takılıyorumneyse ben cahil kaldim bu konuda
bu arada survivor u izleyeniniz var mi
evet hala o deavm ediyor cnm agri kesici de alamiyorum adet oldugum icin tam magdur oldum anlican
dün bütün gün yattim evde ama fayda etmedi
hosgeldin prjinal fikirli kankim
cicekler icin tesekkurler
canım ben adetliyken ağrı kesici içiyorum yoksa dayanılmaz olabiliyor
içmen yasakmı ne zararı varki :26:
kiz unuttum senin cocuk erkekdi dimiarada bir takılıyorum
oyle mi ben unlulerden yanayim
şimdi canımcım senin bu topik öle boş beleş olmasın bi atraksiyon bi ödül bir bişeyler olsun yani düşenelim taşınalım kaşınalım bişeyler bulalımbu arada bu estoş yine gitti iyi mi ya ben gelince bu kıs gidiyo valla yanlış anlamaya başlıycam birazdan:44::44::44::44::44: acaba bana bişey mi anlatmaya çalışıyo :44::44::44::44:
şimdi canımcım senin bu topik öle boş beleş olmasın bi atraksiyon bi ödül bir bişeyler olsun yani düşenelim taşınalım kaşınalım bişeyler bulalımbu arada bu estoş yine gitti iyi mi ya ben gelince bu kıs gidiyo valla yanlış anlamaya başlıycam birazdan:44::44::44::44::44: acaba bana bişey mi anlatmaya çalışıyo :44::44::44::44:
canımcın ünlüler zaten girmeden daha o biçim para alıyorlar gönüllüler kazansınki ihtiyacı olan kazansın
bide ünlülerde fesatlar var mesela alp nihatı arkadan karalıyor adama hırsız dediler ama gönüllülerde öyle tipler kalmadı o tipler elendiler
nedenki beğüm hırslı kız almeda çok saf merve tam cadıevet unluler cok fena karisti hepsi o merve cadisi yuzunden
ama ben Begume sinir oluyorum
kızlar 8. sayfaya geçmiyor neden ki
bu arada nilüfer nerelerde babası iyimi acaba bayadır girmiyor
nedenki beğüm hırslı kız almeda çok saf merve tam cadı
kuzu ne konusmasineden uyumadin bu gece
yine necoyla mi konustun yooosam
gecmis olsun dikkat et kendine
benim kiz da yine oksuruyo
deli kadir mi
neden ki
canım ben baktım profiline dün 11 de girmiş demekki iyiben de gecemiyodum ama msj yazinca gectim
evet ben de hic rastlamadim ozel msj yazip sorariz niluyu
bilmem o kizi gozum hic tutmadi
evet almeda cok saf ya