Azerinnn ve Kankalarının Şirin Sohbet Topiği

dugunde arac olarak ne kullanilirsa guzel olur

• Ankete Katılan
    69
hosgeldin prjinal fikirli kankim
cicekler icin tesekkurler

şimdi canımcım senin bu topik öle boş beleş olmasın bi atraksiyon bi ödül bir bişeyler olsun yani düşenelim taşınalım kaşınalım bişeyler bulalım bu arada bu estoş yine gitti iyi mi ya ben gelince bu kıs gidiyo valla yanlış anlamaya başlıycam birazdan:44::44::44::44::44: acaba bana bişey mi anlatmaya çalışıyo :44::44::44::44:

oyle mi ben unlulerden yanayim

canımcın ünlüler zaten girmeden daha o biçim para alıyorlar gönüllüler kazansınki ihtiyacı olan kazansın
bide ünlülerde fesatlar var mesela alp nihatı arkadan karalıyor adama hırsız dediler ama gönüllülerde öyle tipler kalmadı o tipler elendiler

tanışmıyoruz ama hoş geldin

evet dogru diyosun dusunelim biraz
zaman bulur bulmaz ana sayfaya onur uyelerimizin isimlerini yazicam

evet unluler cok fena karisti hepsi o merve cadisi yuzunden
ama ben Begume sinir oluyorum

neden uyumadin bu gece
yine necoyla mi konustun yooosam
kuzu ne konusmasi biz eskiden sabahlara kadar konusuyorduk gecti artik o zamanlar bi iyi geceler diyip yatiyoruz ikimizde bas agrisindan uyuyamadim cnm

gecmis olsun dikkat et kendine
benim kiz da yine oksuruyo

sagol cnm sanada gecmis olsun niye öksürüyor bebis asoguk su mu icti yada dondurma?

nilüferden benimde haberim yok gecen gün aklima geldi sorcaktim kaynadi arada malesef :26:

ben de gecemiyodum ama msj yazinca gectim
evet ben de hic rastlamadim ozel msj yazip sorariz niluyu
canım ben baktım profiline dün 11 de girmiş demekki iyi
bilmem o kizi gozum hic tutmadi
evet almeda cok saf ya

begüm harbi kız öyle itici görünüyor ama akıllı doğrucu ben sevdim
ay sanki kazanan paray bana vericek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…