Azerinnn ve Kankalarının Şirin Sohbet Topiği

dugunde arac olarak ne kullanilirsa guzel olur

• Ankete Katılan
    69
günaydın kızlar nasılsınız ? azerin yeni topicin hayırlı olsun canım
iyi degilim ben abla hastayim.

artik burdan konusuruz

ben cok iyiyim
kiz sen gecen gun cocugu yediricem diye ciktin gidis o gidis nerelerdesin kiz sen
evet kuzu ben o gün coook is yaptim sen bilmiyon kalktim baktim annem bulasik makinesini bosaltmamis ben yaptim sonra kahvalti hazirlicaktim bi baktim ekmek yok hayydeeee gittim ekmek almaya geldim kahvalti hazirladim. cocugu yedirdim zorllaaaa. sonra kahvalti masasini topladim bulasiklari makinaya yerlestirdim gittim odami topladim sacimi yikadim kuruttum üstümü giydim haydeee alisverise

sanada kurabiye naber

iyilik cnm senden naber

kizim biz bunlari her gun yapiyoruz
alisveris yaptin mi?
neler aldin?
foto cektin mi

abla napiyomus gecenin 5 de komsun
canım hiç sorma gece 6 da kalkarlar evi süpürürler topuklu ayakkabıyla gezerler hadi bişe demedim bu gece saat 5 olmadan çamaşır makinası açtı bir yerden süpürge bide topuklu ayakkabıyla geziyorlar düşünün makina sesiyle sıçradım uyandım o sinirler gittim kapıyı çaldım sinirden titriyordum yani genç oğlu var nişanlısı bunla kalmış sabırsam kız makinaları açmış çocuk bana misafirim var diyor bende bu saatte ben uyanmak zorundamıyım dedim düşünün haeln sinirliyim ya
adamlar gece şey eder ben aşağıda sesini duyuyorum kızlar kızmakta haksızmıyım söylein
iyiyim teşekkür ederim,düşüncesiz komşular var malesef
ne yazıkki canım öyleler

geçmiş olsun canım neyin var

iyidir allaha şükür
benimki de calliou yu izliyo

benimki uzun zamandır calliou ya bakmıyor büyüdü

aaaaaaaaaaaa ne terbiyesiz insanlar var ya
abla o seyi sesli mi yaptiklari icin duyuyosun yoksa duvarlar mi ince

haklısın tabi canım yaaa

aaaaaaaaaaaa ne terbiyesiz insanlar var ya
abla o seyi sesli mi yaptiklari icin duyuyosun yoksa duvarlar mi ince

ya canım bizim ev 3 oda 1 salon ben oturma odasında uyuyorum eşim rahatsız ya neyse benim üstümdeki oda herhalde bu büyük oğlanın oğlan dediğim gazeteciymiş nişanlı neyse onun odası sanırsam bazen arada yatak gıcırtısı duyuyordum bende anlam veremiyordum bu gece 5 de kapılarına dayandım evde ikisinden başkası yoktu demekki bunlar şey ediyorlar üstüne duş alıyorlar makinaları çalıştıryorlar tabi biz insan değiliz adamların umurunda değil
yazarken komik geldi anlatmak iyi geldi

ay abla nasil dayandin sen öyle bide utanmadan misafirim var demis
valla kizmakta haklisin ben olsam bende kizardim.

üsütmüsüm abla ya basimin agrisindan duramiyorum. burnumda akiyor. ve sinirliyim elbise bulamadim belki bugün yine giderim bakmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…