- 20 Şubat 2012
- 2.376
- 0
-
- Konu Sahibi BirTutamMutluluk20
takip et birazdan burclarimizi da yazarim oh miss
senin bebis nasil aslinda bebis sayilmaz ama
sağol canım aslında kzıgınım sağolsun üst komşum beni gece 5 de kaldırdı bende daha yatamadım hatta o saatte sinirim geçsin diye kk ya girdim
günaydın canım nasılsın
iyi degilim ben ablagünaydın kızlar nasılsınız ? azerin yeni topicin hayırlı olsun canım
evet kuzu ben o gün coook is yaptim sen bilmiyonartik burdan konusuruz
ben cok iyiyim
kiz sen gecen gun cocugu yediricem diye ciktin gidis o gidis nerelerdesin kiz sen
sanada kurabiye naber
legolarıyla arabalarına garaj yapıyor,seninki nasıl canım
iyi degilim ben ablahastayim.
evet kuzu ben o gün coook is yaptim sen bilmiyonkalktim baktim annem bulasik makinesini bosaltmamis ben yaptim sonra kahvalti hazirlicaktim bi baktim ekmek yok hayydeeee gittim ekmek almaya geldim kahvalti hazirladim. cocugu yedirdim zorllaaaa. sonra kahvalti masasini topladim bulasiklari makinaya yerlestirdim gittim odami topladim sacimi yikadim kuruttum üstümü giydim haydeee alisverise
iyilik cnm senden naber
canım hiç sorma gece 6 da kalkarlar evi süpürürler topuklu ayakkabıyla gezerler hadi bişe demedim bu gece saat 5 olmadan çamaşır makinası açtı bir yerden süpürge bide topuklu ayakkabıyla geziyorlar düşünün makina sesiyle sıçradım uyandım o sinirler gittim kapıyı çaldım sinirden titriyordum yani genç oğlu var nişanlısı bunla kalmış sabırsam kız makinaları açmış çocuk bana misafirim var diyor bende bu saatte ben uyanmak zorundamıyım dedim düşünün haeln sinirliyim yaabla napiyomus gecenin 5 de komsun
ne yazıkki canım öyleleriyiyim teşekkür ederim,düşüncesiz komşular var malesef
iyi degilim ben ablahastayim.
evet kuzu ben o gün coook is yaptim sen bilmiyonkalktim baktim annem bulasik makinesini bosaltmamis ben yaptim sonra kahvalti hazirlicaktim bi baktim ekmek yok hayydeeee gittim ekmek almaya geldim kahvalti hazirladim. cocugu yedirdim zorllaaaa. sonra kahvalti masasini topladim bulasiklari makinaya yerlestirdim gittim odami topladim sacimi yikadim kuruttum üstümü giydim haydeee alisverise
iyilik cnm senden naber
kizim biz bunlari her gun yapiyoruz
alisveris yaptin mi?
neler aldin?
foto cektin mi
iyidir allaha şüküriyi degilim ben ablahastayim.
iyilik cnm senden naber
benimki de calliou yu izliyo
canım hiç sorma gece 6 da kalkarlar evi süpürürler topuklu ayakkabıyla gezerler hadi bişe demedim bu gece saat 5 olmadan çamaşır makinası açtı bir yerden süpürge bide topuklu ayakkabıyla geziyorlar düşünün makina sesiyle sıçradım uyandım o sinirler gittim kapıyı çaldım sinirden titriyordum yani genç oğlu var nişanlısı bunla kalmış sabırsam kız makinaları açmış çocuk bana misafirim var diyor bende bu saatte ben uyanmak zorundamıyım dedim düşünün haeln sinirliyim ya
adamlar gece şey eder ben aşağıda sesini duyuyorum kızlar kızmakta haksızmıyım söylein
ne yazıkki canım öyleler
geçmiş olsun canım neyin var
canım hiç sorma gece 6 da kalkarlar evi süpürürler topuklu ayakkabıyla gezerler hadi bişe demedim bu gece saat 5 olmadan çamaşır makinası açtı bir yerden süpürge bide topuklu ayakkabıyla geziyorlar düşünün makina sesiyle sıçradım uyandım o sinirler gittim kapıyı çaldım sinirden titriyordum yani genç oğlu var nişanlısı bunla kalmış sabırsam kız makinaları açmış çocuk bana misafirim var diyor bende bu saatte ben uyanmak zorundamıyım dedim düşünün haeln sinirliyim ya
adamlar gece şey eder ben aşağıda sesini duyuyorum kızlar kızmakta haksızmıyım söylein
ne yazıkki canım öyleler
kuzu yaa hic sorma biseycik bulamadim. elbise buluyorum bakiyorum bedenim yok. bedenimi buluyorum bakiyorum büyük geliyor daha kücük bedenler olmuyoroooff ooofff kaldim elbisesizzz yaaaaa
iyidir allaha şükür
benimki uzun zamandır calliou ya bakmıyor büyüdü
aaaaaaaaaaaa ne terbiyesiz insanlar var ya
abla o seyi sesli mi yaptiklari icin duyuyosun yoksa duvarlar mi ince
ne yazıkki canım öyleler
beden konusunda ben de cok skintiliyim 34 kucuk geliyo 36 da biraz buyuk oluyo
ooo buyumusmu artik cizgi filmler cocukca geliyo demek seninki dizilere gecer yakinda