Azerinnn ve Kankalarının Şirin Sohbet Topiği

dugunde arac olarak ne kullanilirsa guzel olur

• Ankete Katılan
    69
ay abla nasil dayandin sen öyle bide utanmadan misafirim var demis :KK19:
valla kizmakta haklisin ben olsam bende kizardim.

üsütmüsüm abla ya basimin agrisindan duramiyorum. burnumda akiyor. ve sinirliyim elbise bulamadim belki bugün yine giderim bakmaya
geçmiş olsun canım dikkat et kendine gripmi oluyorsun acaba
bi daha yapsın yine gidicem kapıya dayanıcam
evet aynen kuzu bende de öyle. cok güzel bi elbise buldum 36 beden büyük geldi biraz düsündüm 1 haftada 36 bedene kadar kilo alabilirmiyim diye :KK60:

ay inanmıyorum size ben sana 5 kilo burdan yollayayım şaka bir yanada canım zayıflık çok güzel sağlık demek sakın alma zaten doğurunca alacaksın

ya canım bizim ev 3 oda 1 salon ben oturma odasında uyuyorum eşim rahatsız ya neyse benim üstümdeki oda herhalde bu büyük oğlanın oğlan dediğim gazeteciymiş nişanlı neyse onun odası sanırsam bazen arada yatak gıcırtısı duyuyordum bende anlam veremiyordum bu gece 5 de kapılarına dayandım evde ikisinden başkası yoktu demekki bunlar şey ediyorlar üstüne duş alıyorlar makinaları çalıştıryorlar tabi biz insan değiliz adamların umurunda değil
yazarken komik geldi anlatmak iyi geldi :KK52:

aa ne ka ayip:KK1:
sen de seslerini telefona kaydet bi daha yaparsaniz kaydi herkese dinleticem diye santaj et:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

ay ne şanslısınız bedenlere bak ya kıskandım :KK37:

ay inanmıyorum size ben sana 5 kilo burdan yollayayım şaka bir yanada canım zayıflık çok güzel sağlık demek sakın alma zaten doğurunca alacaksın

abla kiskanmana gerek yok görüyorsun halimizi biseyi uyduramiyoruz üzerimize :KK1:

yok kilo almak istemiyorum ama elbise cok hosuma gitti :KK16:

sagol abla heralde grip olucam bugün doktora gitmeyi düsünüyordum rapor alip evde kalicaktim ama muhasebede kimse olmicak onun icin gidemedim .

abla ben hamileyken de bebek olduktan sonra da kilo almadim
galiba bunyem zayifliga alisti:KK1:

azeriiiiin :KK16::KK16::KK16: hayırlı olsun... topiğin böyle bi yolda binli onbinli sayfalara ulaşsın $images.jpg

bunlar senin için $images (1).jpg

bizim kıslar hadi muhabbete o vakıt $images (2).jpg

veeeeee herkese $images (3).jpg

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

abla kiskanmana gerek yok görüyorsun halimizi biseyi uyduramiyoruz üzerimize :KK1:

yok kilo almak istemiyorum ama elbise cok hosuma gitti :KK16:

sagol abla heralde grip olucam bugün doktora gitmeyi düsünüyordum rapor alip evde kalicaktim ama muhasebede kimse olmicak onun icin gidemedim .

gecmis olsun kuzu gecen gun demistin hastayim diye o mu hala devam mi ediyo yoksa yenisi mi

X