Azerinnn ve Kankalarının Şirin Sohbet Topiği

dugunde arac olarak ne kullanilirsa guzel olur

• Ankete Katılan
    69
aa selcos kiz ben de arkadaslik teklifini gorunce kim bu dedim az kalsin kabul etmiyodum

iyiz abla ben kaynimin dugunune gitmistim dun dondum

yoooooooo cok guzel ben cok begendim
neyi begendin gülüm merak ettim

gunaydin canim
kizim onun icin mesaj editorunu standart editor toolbar yapican
hee taniyom o adami yahusuklu cocuk nolmus?konuyla alakasi ne:26:

nasil yapicam onu tatlim profil düzenledenmi?
cok yakisIkli demiii süprizim var sizeeeeeeee

biz burdayız da sen nirdesin :44::44::44::44:

kıs ne alekesi olcek ağzınla söylüyon işte yahuşuklu diye e hanfendi de artıkın boşta malum

sagol patsym :) bos ve hos bayan artikin yahusuklu erkeklere bakabilirim deeermisimmmmm yok kiz bisey anlatmaliyim onun hakkinda dedikodu yapalim biraz

neyi begendin gülüm merak ettim

nasil yapicam onu tatlim profil düzenledenmi?
cok yakisIkli demiii süprizim var sizeeeeeeee
ya simay profiline foto koymustu onu begendim dedim
yaaaaaa ne suprizi valla catlarim yoksa onla mi evleniyon ha:18::18:
eleki verdilerlde zornan renaynan haziran annelerinde tanis olmusuq hamile olannan sonra he men bakidayam
bes yoldasin hansi seherdendi?menim de qardasim oxuyur Turkiyede
he orda oxumusam 2nomrelide universitete girennen sonra bakiya gelmisem 4cu kursun axrindada toyum oldu ele burda qaldiq :)

men 20 nomrelide oxumusam
hansi uni de oxumusan
men ADPU da qiyabi oxuyuram

yoldasim ankara dandi. men mehsur abuda oxumusam :) ama 2ildi qurtqrmisam nece yasin var senin :) hele oxuyursaaan :)

yok kiz o evli zaten :))

ne anlatcan ya hadi ama catlicam simdi:18::18::18::18:

bekle azcik daha gizli giriyorum simdi

hem önce smiley´leri ayarlamam gerek

bildim
22 yasim var
oxuyuram deyende daha dogrusu usagnan oxuya bilmirem gedib gele bilmirem ona gore hele ki dondurmusam
hec turkiyede olmusan canim

menimde 23oldu avqustta :) he olmusam toyumuzdan 3-4ay sonra getdik qurban bayramina 1ay qalmisam vse onnan sonra getmemisem ama qizim olanda qaynanamnan qaynatam gelmisdi :)

menimde 23oldu avqustta :) he olmusam toyumuzdan 3-4ay sonra getdik qurban bayramina 1ay qalmisam vse onnan sonra getmemisem ama qizim olanda qaynanamnan qaynatam gelmisdi :)

bizde de hami gedib menden basqa qismet olsa bu il yoldasim meni de aparacaq
qizninin nece yasi var Allah saxlasin
menim qizimin 2 yasi var adi Azerindi

ne peki ne neeeeee:18::18:
ona benzeyen bi cocuk mu yoksa
kullanici kontrol paneli
secenekleri duzenle
mesaj editoru standart editor toolbar
bunlari yap

azerinnnn cumartesi günü turgay basyayla bizim oraya geldi konser vermeye bisürü resim cekildim onunla hemde imzali cd´sini aldim.
ayrica ikide bir bana bakip durdu ve göz kirpti arkadasim bana diyor ki"kiz selcan kardesine falan mi ayarlamak istiyor seni"
dedim "yok cnm beni mi buldu bula bula " arkadasim gözetlemis biraz onu da "selcan valla sana bakip duruyor " dedi. :18:
internette baktim erkek kardesi varmis. hatta cd´yi imzalarken baskalarinla konusmayan turgay efendi benimle sohbet etti hemde annemlere selam gönderdi.
resimleri yüklicektim ama kabloyu unutmusum evde yarin yüklerim

anneme anlattim bunlari diyor ki "belki tanidigi vardir evlilik yasina gelmis onun icin ayarlamaya calisiyordur seni"
ben tabi böyle kala kaldim

anam belki de sey demistir kendince bu neconun eski sevgilisi dimi demistir

biz yani kizimlan ben :)

anaaaaam bununda gızı olar eyimi
canim sen de turkle evlisen:26:

he sirvandanam sen de he Rena demisti
harda olurduz?
biz poctun yaninda oluruq evvel bayraq vardi yeke indi Heyder Eliyevin heykeli var onla uzbeuz

uuuuu açık adres yarın kapınızdayım akşam uçağına yetişiyorum

hee bildim
men teze seherdeyem capsella hardadi deqiq bilmirem osmanbeyin magazasinin ustunde oluram
belke taniyarsan magazani

sorar bulurum

Renaaaaaaaaa baxma ele yaz bir sey
bu arada baci azerbaycanda kisi qurtarmisdi niye haminiz turknen evlenmisiz mene maraglisi harda tanis olmusuz

buradan giden subay erler rahat dursa

biz bakida tanis olmusuq o islemey gelmisdi mende guya oxumaga 2006dan tanisiq :) 2010 dada toyumuz olub :)

beli eyi oxumuşsan hem oxuyup hem yazmışsan maşallah

tamam bekliyorum gel

yox sirvanliyam
yoldasim bibimogludu
sen kohne seherde oxumusan?

kıs beni de bibiminoğluna yapmaya çalışmışlardı pek gülmüştük o zamanlar

sagol patsym :) bos ve hos bayan artikin yahusuklu erkeklere bakabilirim deeermisimmmmm yok kiz bisey anlatmaliyim onun hakkinda dedikodu yapalim biraz

hadi bekliyoruz bakalım

ne anlatcan ya hadi ama catlicam simdi:18::18::18::18:

ben deeeeeee

vaaaaaaaaaay havalara bak havalara ah ah bi görüp isteyenimiz olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…