Azerinnn ve Kankalarının Şirin Sohbet Topiği

dugunde arac olarak ne kullanilirsa guzel olur

• Ankete Katılan
    69
anam belki de sey demistir kendince bu neconun eski sevgilisi dimi demistir:KK9::KK9::KK9::KK9:

sus kiz dalga gecme :KK22: :KK53:

yok ya bana bakmasini sebebi sundan dolayi:
turgayin esi edirneli yani bizim orali. bana sordu nerden geldigimi söyledim ee bende karisi gibi trakyali oldugum icin benimle öyle özel ilgilendi :KK23::KK23:

anaaaaam bununda gızı olar eyimi :KK16::KK16::KK16::KK16:

uuuuu açık adres:KK51::KK51::KK51::KK51::KK51::KK51: yarın kapınızdayım akşam uçağına yetişiyorum :KK9::KK9::KK9::KK9:

sorar bulurum :KK53::KK53:

buradan giden subay erler rahat dursa :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

beli eyi oxumuşsan :KK9::KK9: hem oxuyup hem yazmışsan :KK9::KK9::KK9::KK9: maşallah :KK9::KK9::KK9:

kıs beni de bibiminoğluna yapmaya çalışmışlardı pek gülmüştük o zamanlar

hadi bekliyoruz bakalım

ben deeeeeee:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

vaaaaaaaaaay havalara bak havalara :KK34::KK34::KK34: ah ah bi görüp isteyenimiz olmadı :KK31::KK31::KK31::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
gel bacim bekliyorum:KK1:
sus kiz dalga gecme :KK22: :KK53:

yok ya bana bakmasini sebebi sundan dolayi:
turgayin esi edirneli yani bizim orali. bana sordu nerden geldigimi söyledim ee bende karisi gibi trakyali oldugum icin benimle öyle özel ilgilendi :KK23::KK23:

belki de adam capkindir:KK1:

gel bacim bekliyorum:KK1:

belki de adam capkindir:KK1:

:KK60: o da olabilir

yok saka bir yana resim falan cekildik konustuk sohbet ettik falan ama iyi birine benziyor annemle babamda cok seviyorlar onu.

azerin nasil oldu yeni resimler ekledinmi kuzucugumdan?? özledim onu yaaaa resimlerine bi bakiyim bari

:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
$images (2).jpg $images (3).jpg $istanbul.jpg $Istanbul-Adalar-1.jpg $images.jpg $istanbul_night1.jpg :KK16::KK16::KK16:

azim sen düğüne gitmiyo musun bugün kısım saçın başın makyajın ojelerin ooooooo kıs bi dünya işin var daha :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: akşama jet gibi olman lajım valla :KK55::KK55::KK55::KK55::KK55::KK55:

allah kismet ederse seneye gelicemmm :KK1:

ya ben neden benim bu bütün olaylardan sonra erkeklerden sogumadim??

ya bi tanesi yüzünden neden soğuysun ki anlamadım :44::44::44: yalnız bişey var söylemeden geçemiycem sen ha oldu ha olacak diye bekliyordun şimdi böyle şeyler oldu ve sen çok etkilenmedin demekki sen aslında çoooktan ondan uzaklaşmışsın da haberin yokmuş :44::44:

hafta ortasinda ne dügünüymüs bu böyle :KK52: azerin temizlik yapmiyor mi ki :26:

yoksa haftasonumuy du gidip geldi mi :44::44::44: kısım kaynının düğünü vardı ya köye gidicekti hani zamanları mı karıştırdım ben :KK17::KK17::KK17::KK17:

allah kismet ederse seneye gelicemmm :KK1:

ya ben neden benim bu bütün olaylardan sonra erkeklerden sogumadim??

ya bi tanesi yüzünden neden soğuysun ki anlamadım :44::44::44: yalnız bişey var söylemeden geçemiycem sen ha oldu ha olacak diye bekliyordun şimdi böyle şeyler oldu ve sen çok etkilenmedin demekki sen aslında çoooktan ondan uzaklaşmışsın da haberin yokmuş :44::44:

hafta ortasinda ne dügünüymüs bu böyle :KK52: azerin temizlik yapmiyor mi ki :26:

yoksa haftasonumuy du gidip geldi mi :44::44::44: kısım kaynının düğünü vardı ya köye gidicekti hani zamanları mı karıştırdım ben :KK17::KK17::KK17::KK17:

tekrar..........................................................................................................

Son düzenleme:

ne bileyim ki bazilari soguyor da o bakimdan sordum :KK1:
bende etkilenmememe sasiyorum zaten :26:

benim dügünden haberim yok ki :KK9:

Renaaaaaaaaa baxma ele yaz bir sey:KK3::KK3:
bu arada baci azerbaycanda kisi qurtarmisdi niye haminiz turknen evlenmisiz:KK1::KK1: mene maraglisi harda tanis olmusuz:KK1::KK1:

2 saatdı açmışam, hele indi yazmağa fürset tapdım :KK9: necesiz? ilk defe yazıram bura.:KK17:
ahahah, menim heryerden dostlarım var, yaxşıki türkle evlenmişem.:KK1: biz ortag dost vasitesiyle tanış oldug:KK34:

X