Azerinnn ve Kankalarının Şirin Sohbet Topiği

dugunde arac olarak ne kullanilirsa guzel olur

• Ankete Katılan
    69
anam belki de sey demistir kendince bu neconun eski sevgilisi dimi demistir

sus kiz dalga gecme

yok ya bana bakmasini sebebi sundan dolayi:
turgayin esi edirneli yani bizim orali. bana sordu nerden geldigimi söyledim ee bende karisi gibi trakyali oldugum icin benimle öyle özel ilgilendi

gel bacim bekliyorum
sus kiz dalga gecme

yok ya bana bakmasini sebebi sundan dolayi:
turgayin esi edirneli yani bizim orali. bana sordu nerden geldigimi söyledim ee bende karisi gibi trakyali oldugum icin benimle öyle özel ilgilendi

belki de adam capkindir

gel bacim bekliyorum

belki de adam capkindir

o da olabilir

yok saka bir yana resim falan cekildik konustuk sohbet ettik falan ama iyi birine benziyor annemle babamda cok seviyorlar onu.

azerin nasil oldu yeni resimler ekledinmi kuzucugumdan?? özledim onu yaaaa resimlerine bi bakiyim bari

azim sen düğüne gitmiyo musun bugün kısım saçın başın makyajın ojelerin ooooooo kıs bi dünya işin var daha akşama jet gibi olman lajım valla

allah kismet ederse seneye gelicemmm

ya ben neden benim bu bütün olaylardan sonra erkeklerden sogumadim??

ya bi tanesi yüzünden neden soğuysun ki anlamadım :44::44::44: yalnız bişey var söylemeden geçemiycem sen ha oldu ha olacak diye bekliyordun şimdi böyle şeyler oldu ve sen çok etkilenmedin demekki sen aslında çoooktan ondan uzaklaşmışsın da haberin yokmuş :44::44:

hafta ortasinda ne dügünüymüs bu böyle azerin temizlik yapmiyor mi ki :26:

yoksa haftasonumuy du gidip geldi mi :44::44::44: kısım kaynının düğünü vardı ya köye gidicekti hani zamanları mı karıştırdım ben

allah kismet ederse seneye gelicemmm

ya ben neden benim bu bütün olaylardan sonra erkeklerden sogumadim??

ya bi tanesi yüzünden neden soğuysun ki anlamadım :44::44::44: yalnız bişey var söylemeden geçemiycem sen ha oldu ha olacak diye bekliyordun şimdi böyle şeyler oldu ve sen çok etkilenmedin demekki sen aslında çoooktan ondan uzaklaşmışsın da haberin yokmuş :44::44:

hafta ortasinda ne dügünüymüs bu böyle azerin temizlik yapmiyor mi ki :26:

yoksa haftasonumuy du gidip geldi mi :44::44::44: kısım kaynının düğünü vardı ya köye gidicekti hani zamanları mı karıştırdım ben

tekrar..........................................................................................................

Son düzenleme:

ne bileyim ki bazilari soguyor da o bakimdan sordum
bende etkilenmememe sasiyorum zaten :26:

benim dügünden haberim yok ki

Renaaaaaaaaa baxma ele yaz bir sey
bu arada baci azerbaycanda kisi qurtarmisdi niye haminiz turknen evlenmisiz mene maraglisi harda tanis olmusuz

2 saatdı açmışam, hele indi yazmağa fürset tapdım necesiz? ilk defe yazıram bura.
ahahah, menim heryerden dostlarım var, yaxşıki türkle evlenmişem. biz ortag dost vasitesiyle tanış oldug

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…